odsyłam do dokumentu informacyjnego,
zarząd to elita wykształcona w branży.
partnerzy to światowi giganci
zyski stabilnie od lat rosnące w milionach złotych, jak na NC to pokazówka:)
pozdrawiam inwestorów spółki
Jaka elita ? O czym ty piszesz ?
Jakich partnerów oni mają ?
Wiesz co oznacza Microsoft Partner ? To, że EON płaci Microsoftowi kasę za używanie ich programów. Takich Partnerów na świecie są dziesiątki milionów, a w Polsce setki tysięcy.
Chwyt marketingowy na takie leszcze jak ty. google.pl i sobie poczytaj rasowy leszczyku. Zyski w kilku milionach złotych ? standard dla spółki zatrudniającej 90 osób, gdzie 75% przychodów generują programiści.
rozumiem , że wyleszczyłeś się, poczytaj dokument informacyjny.
a to cytat z www.newconnector.pl:
"Jako jedyna polska spółka, eo Networks S.A. od sześciu lat nieprzerwanie znajduje się w gronie najbardziej dynamicznych spółek informatycznych w regionie Europy Środkowej, co roku plasując się wysoko w zestawieniach przygotowywanych przez firmę doradczą Deloitte. W najnowszym rankingu spółka została sklasyfikowana na 39. miejscu, notując 319 proc. wzrostu przychodów za lata 2005-2010.
W roku 2011 przychody eo Networks S.A. ze sprzedaży osiągnęły poziom blisko 35 mln zł, co stanowiło wzrost o ponad 10% w stosunku 2010 r. (31,6 mln zł). Wynik netto spółki za rok 2011 wyniósł 2,61 mln zł w porównaniu z 2,54 mln zł zysku w roku 2010"
Zostałeś ubrany w akcyjki ? mam pare sztuk po 13,50 z chęcią je dziś tobie pchne.
Poczytaj sobie co eksperci mają do powiedzenia o wartości akcji eonetworks. MAKTE Kancelaria Audytorów i Doradców jasno i wyraźnie zaznaczyła przewartościowanie.
Ponad 99 % akcji ( ponad 300 tys akcji) w ostatnich tygodniach szło w transakcjach w cenie ok. 6-7 zł po czym 13 marca zrobili transakcje na 3 tys akcji po cenie 11,31... pewnie żeby zrobić dobry kurs odniesienia...
a te 300 tys akcji które poszły we wcześniejszych transakcjach to podaż czekająca na jeleni:-)))
szczegóły na 75-76 stronie Dokumentu informacyjnego spółki
i ty mi bedziesz pisal o jakis kosmicznych zyskach ? zobacz po ile chodzi hawe, po tyle bedzie chodzic eonetworks leszczu