nie wierzę w 15 gr, tutaj będzie szybkie wybicie i znowu spadki
a tak przy okazji, czy zastanawialiście się kto się pozbywa akcji? to nie żaden JzG tylko ktoś z większych udziałowców chce skapitalizować akcje. Ciekawe kiedy skończy...
niestety tez mi sie tak wydaje ze ktos z właścicieli wychodzi ze społki albo przynajmniej bawi sie swoimi akcjami zeby uwalac kurs coraz nizej.
Przy obrotach ktore byly w okolicach 400k per sesja powinnismy juz dawno byc na poziomach ok 40-50gr
Tak to jest jak Krawiec jest w akcjonariacie. Nawet na takiej pchle o kapitalizacji ff ok 200tys zł nie mozna nic zarobic dlatego czekam na jeszcze nizsze poziomy ew na info kto tak sypie
Mam już trochę tego papieru, ale cały czas dobieram. Radzę robić tak samo. Jak spadnie to znowu kupić i trzymać. Przy takich wskaźnikach to tu za rok będzie nie 20 gr tylko 80 !!!!! Proste wyliczenie c/z przy 80 gr na koniec roku powinno być około 8-10 !!!!!!! - takie są prognozy !
To samo radze robić z PSW, tam fundamentalnie też jest bardzo tanio !!!
niech już nawet spadnie do tych 15 gr to dokupię ale wolałbym wzrost bo załadowałem niewąsko tego towaru :) niech się tylko ruszy w jedną lub drugą stronę a będę osobiście zadowolony:)
Jacke ma niby 250 k
Inwestor miał prawie 100 k
Ty pewnie masz też koło 100 k
ja mam 30 tys
i jeszcze paru innych a kurs w dalszym ciągu dołuje przy ff 1112.
Nie śmierdzi Ci to sypaniem kogoś kto ma powyżej 5%?
To jest niemal pewne bo praktycznie nie dało się tutaj zarobić zbierając większy pakiet akcji. Prawdopodobnie ktoś chce spieniężyć swoje udziały, pytanie tylko na jaką skalę.
zresztą zobaczymy co tu dalej będzie, ale jaksię okaże ze 2 miesiace po debiucie ktoś z głównych wysypał się poniżej 30groszy to będzie niezłe g....no :(
z tego co pamiętam to pisał o 120-200tys szt, zakładając że spuścił kurs na 17gr liczę że ma około 150 tys. szt. do 5% trochę więc brakuje ... ale masz rację, czas zweryfikuje nasze domysły ;)
jest to jak najbardziej realne, na nc nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć;)
JzG nie ma wpływu na kurs, a jeśli nawet to musiałby ponosić duże straty.
dodano: 2012-04-27 11:14:31
Pytanie od inwestora:
Po jakiej cenie obejmowane były akcję przez Pana Krzysztofa Karlewskiego oraz przez fundusz Platinium?
Odpowiedź Zarządu:
Akcje Pana Krzysztofa Karlewskiego oraz fundusz Platinum obejmowane były za 88 gr.