• ciekawostki z WZA Autor: ~ato [195.20.110.*]
    proszę o wpisy
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~hmm [91.195.57.*]
    Witam,

jako akcjonariusz Atona uprzejmie proszę tych, którzy byli na NWZA o przekazanie swoich wrażeń.
    Do Wrocławia mam 330 kilometrów i ciężko przeznaczyć cały dzień na NWZA.

Pozdrawiam.
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~roberto [83.17.105.*]
    A jak sądzisz ? ja kupiłem i sądząc po dzisiejszym kursie jest ok.
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~złota rączka [78.133.191.*]
    Cisza na forum coś oznacza? Jak to ktoś pisał będzie trzepało.Lepiej nie czytać forum,jak ja.
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~miś przekliniak [83.30.188.*]
    Wszystkiego się dowiedziecie w niedługim czasie teraz kupujcie grilla , tonę węgla ,pajdę kiełbasy , kiste browara i na majówke możecie ją spędzać w optymistycznych nastrojach.
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~sirty [80.238.111.*]
    nie bylem na wza, wiec pytam wprost tych co byli: co z tym bauerem, czy cos udalo sie dowiedziec? na jakim etapie sa rozmowy? czy moze firma patrzy raczej w innym kierunku?
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~5656 [178.56.29.*]
    Nowa rada nowy prezes nowe ceny
    Pozdrawiam
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~ato [95.158.96.*]
    przegłosowane uchwały każdy może zobaczyć, bardziej interesujące są wieści typu
    -Bauer , Dzierżyńsk ... kto zostanie nowym prezezem, nie każdy ma blisko do Wrocka
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~krvlik [89.76.159.*]
    O konkretach usłyszymy za miesiąc na walnym, z nową RN i nowym Prezesem.
    Bank, Fundusz, Bauer i zapewne jeszcze paru mniejszych obejmą emisję. Będzie kasa na produkcję i nadzieja, że kasa nie zostanie przeżarta. Nowi zarządzający z całkiem sympatycznym dorobkiem powinni zrobić to czego oczekujemy od tak długiego czasu: SPRZEDAWAĆ.
    Rozpalać grille i serca :) Udanej Majówki !
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~rodeo [31.61.82.*]
    co się tak podniecacie przecież to wchodzą kolesie z IDM-u - oni teraz walczą o pretrwanie po DSS. Dodatkowo z historii widać że jak wchodzi IDM to prawie po nominale
    Oni wybierają spółki w kłopotach
    w radzie jest też kolo z SII słyszałem że reprezentuje jednego zamożnego akcjonariusza a nie wielu mniejszościowych Jeżei tak jest to dla mnie kolo jest niewiarygodnytym bardziej
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~xyz [178.36.63.*]
    A dlaczegóż to członek rady nadzorczej reprezentujący 1 dużego akcjonariusza miałby być gorszy od takiego który reprezentuje 4 małych. Czyżby duże też nie chciał zarobić. RN zawsze będzie uwaględniała układ się w spółce. A nie widziałem nigdy takiej w której to drobni by grali pierwsze skrzypce. Co do powiązań z IDM to też nie są za fajne. Tylko że trzeba zobaczyć co mieliśmy przed
    Nie sprzedającą spółkę z wysokimi zobowiązaniami krótkoterminowymi, prezesem, który wykonuje jakieś dziwne akcje zamiast sprzedawać i pilnować kasy oraz wymęczonymi inwestorami, którzy sami nie do końca byli skłonni wywłożyć aż tylke gotówki które mogłoby być potrzebne.
    Co mamy po Ano Prezesa w radzie tak więc przestanie wykonawyać dziwne działania. Inwestora (nie wiadomo jakiego), który jest skłonny objąć akcje nie wiadomo po ile, Dosyć sensowną zasadę że na cenę musi się zgodził cała RN, a tam są różne interesy. oraz opcje że przejdziemy na główny (co prawda pewnie za dobrych parę miesięc) Ja jestem raczej drobnym inwestorem i wolę układ po walnym niż układ przed. Zwłaszcze że pewnie tzw kolejnej zmiany karty dań na kolejnym walnym mógłbym nie wytrzymać nerwowo. Uważam że dotychczasowi akcjonariusze zachowali się bardzo w porządku doproadzając do zmiany układu w taki a nie inny sposób, aczkolwiek mogę mieć tylko nadzieję że nowi wykażą się odpowiednią klasą
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    ... i tylko dlatego, pomimo sprzeciwów w głosowaniach, ostatecznie nie składałem protestów, w celu uniewazniania uchwał. Bo nowe, może i jest nieznane, ale daje nadzieję na zmianę.
    Dla mnie testem wiarygodności nowego układu bedzie sposób potraktowania dotychczasowych akcjonariuszy i partnerów biznesowych. Zamierzam plilnować realizacji podpisanych umów.
    A tymczasem jadę na grilla, piwko i po inne uciechy zycia. Warto sie oderwać i wrócić od codzienności i wrócić z nowymi pomysłami.
    Gerg
  • Re: ciekawostki z WZA Autor: ~maciekk [109.207.159.*]
    powalające obroty w tym t ygodniu :)
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.