• Perła Autor: ~nostra [93.105.144.*]
    Pokazała swoją wielkość.
    Pozdrawiam posiadaczy
  • Re: Perła Autor: ~ROXER [89.174.79.*]
    Dyscyplina, dyscyplina ,dyscyplina!
    W tym tygodniu okolice1,8.
    Pozdrawiam.
  • Re: Perła Autor: ~marzena67 [194.146.216.*]
    Widzieliście nową stronę?
    Sporo się tam chyba dzieje ponad 40 ofert pracy, nowa wersja ifirma.pl.
    Myślę że 1,8 to lekko.
    Newsy z kilku ostatnich dni:
    - Power Media partnerem NASK w zakresie rejestracji domen
    - Power Media wśród 10 spółek z największą gotówką
    - Power Media certyfikowanym partnerem Google
    Jakbym widziała inną spółkę niż miesiąc temu, ciekawe jakie wyniki za 1Q 2012 będą.
  • Re: Perła Autor: informacjakrd.pl [85.222.103.*]
    Witam,
    To nie jest prawda że od mieisiąca coś się zmienia. Wyraźnie lepiej jest od ponad jednego roku - wtedy kupiłem ich akcje i nadal trzymam.
    Jeśli ifirma zwiększy ilość firm które prowadzą u nich księgowość internetową - teraz jest ich około 10k - a nalezy pamiętać że w ciągu jednego dnia otwiera się 1 tys nowych firm to zysk Power może być dwukrotnie większy i wycena giełdowa również sporo wyższa - jest to możliwe każdy szuka oszczędności a księgowość u nich to koszt 56zł -> która księgowa tańsza?

Ta firma ma Power do dalszego rozwoju i wzrostu.
    Nie ma praktycznie długów - co jest ewenementem,
    Nie drukują nowych akcji,
    Nie planują nierealnych działań.

Przekonałem? nie muszę, życzę im dalszych sukcesów.
    Pozdrawiam
    Piotr

• Re: Perła Autor: ~Pepe [83.27.230.*]
    na moje oko, teraz bedzie ostre pikowanie w dol
  • Re: Perła Autor: ~doPepe [194.146.216.*]
    Pepe wiemy już że wtapiasz na GPW ale daj na luz wreszcie z tymi żalami. Fakty każdy widzi - spółka pnie się w górę. Dywidenda, zero długów, nowe usługi i produkty - to są dość obiektywne fakty.
  • Re: Perła Autor: ~Pepe [89.174.56.*]
    powermedia bazuje na ifirma, a to nie jest jakis bardzo dochodowy produkt, nie wiem skad ten optymizm

z wykresu odczytuje ze bedzie ostry zjazd, bo za duzo naganiaczy sie tutaj pojawilo
  • Re: Perła Autor: ~gladiator [77.254.36.*]
    ta firma jest za młoda zeby wyplacac dywidendę.Ludzie ktorzy nia zarzadzaja popelniaja blad.te skromne zyski ktore przyszly trzeba bylo zainwestowac w rozwoj, ta dywidenda jest podrzynaniem wlasnej galezi.
  • Re: Perła Autor: ~św.Piotr [94.251.255.*]
    To jest dobry ruch - spólka staje się dywidendową i zyskuje w oczach inwestorów.
    Część pieniedzy przeznaczają na dalsze inwestycje.
    Mają odłozone fundusze do dalszego rozwoju.
    Pozdrowiam
  • Re: Perła Autor: ~gladiator [77.254.40.*]
    stala sie spolka dywidendowa mowisz a ja cimowie ze to nie jets lotos ktory ma stabilne zyski all the time tylko mala spoleczka ktora za moment moze niebagatelnie dac d.... na wynikach i przestanie byc nie tylko dywidendowa" ale wogole wytarta gumką.poki co jeden ciekawy serwis i 2011 na + co bedzie dalej czas pokaże.
    Witam,
    Facebook to też jeden internetowy serwis - a jest ok.

Jeśli ifirma będzie zdobywać nowych klientów na usługi ksiegowe a wszystko wskazuje że tak, bo robią to naprawdę dobrze to zyski ich bedą nie tylko stabilne ale i coraz większe.
    Sam korzystam z ifirma.pl

Co do Lotosa to mam wielkiego kaca moralnego, że go kupiłem - ale in pokaże wkrótce że jest wiele więcej wart. Lotos ma bardzo dobre wyniki i w końcu znajdą na akcje SP inwestora a to wywinduje wycene.

PowerMedia to mała spółka ale wykonują swoją robotę perfekcyjnie i to jest fajne.
    Pozdrawia
    Piotr
  • Re: Perła Autor: ~gladiator [178.36.163.*]
    a ile lat ma facebook rok? 2? 3? kto moze dac gwarancje ze za jakis czas nie pojawi sie nowy pomysl ktory zmiecie zgo z rynku tak jak on zmiotl polska nasza klase.na tym polega ryzyko.Mowienie o tym ze spolka stala sie dywidendowa bo raz poszla z dywidenda jets nieporozumieniem i w moim mniemaniu dla niej zagrozeniem.
    Widzisz Facebook bedzie nawet za 10 lat miał się dobrze. Bedą podobne serwisy, część z nich odniesie sukces. Ale to nie to. Podobnie jest z ifirma. Nie jest łatwo stworzyć cały system, organizm ksiegowosci internetowej. Pewnie gdyby google to chciało zrobić to by im się udało. Ile by ich to kosztowało - na to się nikt nie zdecyduje. Ifirma działa w niszy a teraz to się liczy.
    Pozdrawiam

ps. zagrożenia są zawsze. jesli ich nie chcesz to sprzedaj akcje power.
  • Re: Perła Autor: ~gladiator [77.254.48.*]
    nie mam ani jednej kolego ,póki co
  • Re: Perła Autor: gladiator36 [178.36.173.*]
    jak tam panie madralo z nieba portfel sie troche skurczyl
  • Re: Perła Autor: www.eurodolar.pl [94.251.255.*]
    A mnie cieszy, 1 czerwca trochę kasy - dołoży się do wczasów, a spółka długoterminowo bedzie zyskiwać.
    Ile będzie dywidendy gdy będą mieć 20 tys klientów ifirmy? x3 tyle co teraz.
    Wierzę że im sie uda
    Święty Inaczej.
  • Re: Perła Autor: ~nostra [83.31.8.*]
    Leci w otchłań dzień za dniem.Perła popękała.
[x]
IFIRMA 0,83% 30,20 2025-10-01 16:25:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.