Widzieliście nową stronę?
Sporo się tam chyba dzieje ponad 40 ofert pracy, nowa wersja ifirma.pl.
Myślę że 1,8 to lekko.
Newsy z kilku ostatnich dni:
- Power Media partnerem NASK w zakresie rejestracji domen
- Power Media wśród 10 spółek z największą gotówką
- Power Media certyfikowanym partnerem Google
Jakbym widziała inną spółkę niż miesiąc temu, ciekawe jakie wyniki za 1Q 2012 będą.
Witam,
To nie jest prawda że od mieisiąca coś się zmienia. Wyraźnie lepiej jest od ponad jednego roku - wtedy kupiłem ich akcje i nadal trzymam.
Jeśli ifirma zwiększy ilość firm które prowadzą u nich księgowość internetową - teraz jest ich około 10k - a nalezy pamiętać że w ciągu jednego dnia otwiera się 1 tys nowych firm to zysk Power może być dwukrotnie większy i wycena giełdowa również sporo wyższa - jest to możliwe każdy szuka oszczędności a księgowość u nich to koszt 56zł -> która księgowa tańsza?
Ta firma ma Power do dalszego rozwoju i wzrostu.
Nie ma praktycznie długów - co jest ewenementem,
Nie drukują nowych akcji,
Nie planują nierealnych działań.
Przekonałem? nie muszę, życzę im dalszych sukcesów.
Pozdrawiam
Piotr
Pepe wiemy już że wtapiasz na GPW ale daj na luz wreszcie z tymi żalami. Fakty każdy widzi - spółka pnie się w górę. Dywidenda, zero długów, nowe usługi i produkty - to są dość obiektywne fakty.
ta firma jest za młoda zeby wyplacac dywidendę.Ludzie ktorzy nia zarzadzaja popelniaja blad.te skromne zyski ktore przyszly trzeba bylo zainwestowac w rozwoj, ta dywidenda jest podrzynaniem wlasnej galezi.
To jest dobry ruch - spólka staje się dywidendową i zyskuje w oczach inwestorów.
Część pieniedzy przeznaczają na dalsze inwestycje.
Mają odłozone fundusze do dalszego rozwoju.
Pozdrowiam
stala sie spolka dywidendowa mowisz a ja cimowie ze to nie jets lotos ktory ma stabilne zyski all the time tylko mala spoleczka ktora za moment moze niebagatelnie dac d.... na wynikach i przestanie byc nie tylko dywidendowa" ale wogole wytarta gumką.poki co jeden ciekawy serwis i 2011 na + co bedzie dalej czas pokaże.
Witam,
Facebook to też jeden internetowy serwis - a jest ok.
Jeśli ifirma będzie zdobywać nowych klientów na usługi ksiegowe a wszystko wskazuje że tak, bo robią to naprawdę dobrze to zyski ich bedą nie tylko stabilne ale i coraz większe.
Sam korzystam z ifirma.pl
Co do Lotosa to mam wielkiego kaca moralnego, że go kupiłem - ale in pokaże wkrótce że jest wiele więcej wart. Lotos ma bardzo dobre wyniki i w końcu znajdą na akcje SP inwestora a to wywinduje wycene.
PowerMedia to mała spółka ale wykonują swoją robotę perfekcyjnie i to jest fajne.
Pozdrawia
Piotr
a ile lat ma facebook rok? 2? 3? kto moze dac gwarancje ze za jakis czas nie pojawi sie nowy pomysl ktory zmiecie zgo z rynku tak jak on zmiotl polska nasza klase.na tym polega ryzyko.Mowienie o tym ze spolka stala sie dywidendowa bo raz poszla z dywidenda jets nieporozumieniem i w moim mniemaniu dla niej zagrozeniem.
Widzisz Facebook bedzie nawet za 10 lat miał się dobrze. Bedą podobne serwisy, część z nich odniesie sukces. Ale to nie to. Podobnie jest z ifirma. Nie jest łatwo stworzyć cały system, organizm ksiegowosci internetowej. Pewnie gdyby google to chciało zrobić to by im się udało. Ile by ich to kosztowało - na to się nikt nie zdecyduje. Ifirma działa w niszy a teraz to się liczy.
Pozdrawiam
ps. zagrożenia są zawsze. jesli ich nie chcesz to sprzedaj akcje power.
A mnie cieszy, 1 czerwca trochę kasy - dołoży się do wczasów, a spółka długoterminowo bedzie zyskiwać.
Ile będzie dywidendy gdy będą mieć 20 tys klientów ifirmy? x3 tyle co teraz.
Wierzę że im sie uda
Święty Inaczej.