czy jest ktoś mi w stanie napisać dlaczego ta spółka tak stoi w miejcu, wyglada jakby zdechla a przecież maja zysk, kontrakty, mały FF wiec jak dla mnie to 2,50-3,00 PLN powinno kosztować !!!
Witam tez troche sie dziwie ale jestem spokojny mam smoka pond 4 tys akcji i mam przyjamniej taka nadzieje ze ruszy a napewno kiedys bedzie musial na smoku dzialo sie rok temu w maju czerwcu moze w tym roku znow tak bedzie bądzmy dobrej mysli bo napewno kazdy znas ma troche tego a tanio nie oddamy Glowa do góry i bądzmy cierpliwy Pozdrawiam
Elvis, zebys sie nie przejechol, to tani gniot, za te twoje 4k akcji niebawem mozesz kupic zaledwie papier toaletowy. To spolka bez wartosci, taki worek bez dna. Sprzedawaj dzis a odkupisz 2x taniej. Mowiol zech ze trza to sprzedac a wy siedzicie w tym po uszy. Ile elvis na smoku [i pewnie mbp bo na tym tez som same ryzykanty] wtopiles? 10k?
Pozyjemy zobaczymy sami wiemy ze na gieldzie wszystko jest mozliwe raz sie jest na dnie a raz na górze kurs moze tak szybko pojsc do gory jak i spac ale trzeba byc optymistą juz raz smok nawet byl po 60 gr a pozniej skoczyl na blisko 2 zl wiec tak jak mowilem wszysktko jest mozliwe
:)