• O co chodzi? Autor: ~Mucha [62.40.34.*]
    czy jest ktoś mi w stanie napisać dlaczego ta spółka tak stoi w miejcu, wyglada jakby zdechla a przecież maja zysk, kontrakty, mały FF wiec jak dla mnie to 2,50-3,00 PLN powinno kosztować !!!
  • Re: O co chodzi? Autor: ~elvis [178.37.58.*]
    Witam tez troche sie dziwie ale jestem spokojny mam smoka pond 4 tys akcji i mam przyjamniej taka nadzieje ze ruszy a napewno kiedys bedzie musial na smoku dzialo sie rok temu w maju czerwcu moze w tym roku znow tak bedzie bądzmy dobrej mysli bo napewno kazdy znas ma troche tego a tanio nie oddamy Glowa do góry i bądzmy cierpliwy Pozdrawiam
  • Re: O co chodzi? Autor: ~presley [31.60.218.*]
    Elvis, zebys sie nie przejechol, to tani gniot, za te twoje 4k akcji niebawem mozesz kupic zaledwie papier toaletowy. To spolka bez wartosci, taki worek bez dna. Sprzedawaj dzis a odkupisz 2x taniej. Mowiol zech ze trza to sprzedac a wy siedzicie w tym po uszy. Ile elvis na smoku [i pewnie mbp bo na tym tez som same ryzykanty] wtopiles? 10k?
    hehe :D jak miło spotkać znajomych na bankierze :D MBP tez jeszcze mam i bede trzymał bo kiedys to ruszy :D czasem po prostu trzeba być cierpliwym :D
  • Re: O co chodzi? Autor: ~miki [212.191.130.*]
    mam i juz sie pogodzilem ze kasy nie odzyskam.ale spzedawac nie mam zamiaru niech lezy i gnije a noz widelec moze komus sie zachce to cos rozbujac
  • Re: O co chodzi? Autor: ~sms [188.33.158.*]
    tak tak ruszy na 0,01 zł, trzeba było sprzedać ja było w granicach 3,00 zł., a tak na marginesie kto kupuke śmieci tylko frajer
    Pozyjemy zobaczymy sami wiemy ze na gieldzie wszystko jest mozliwe raz sie jest na dnie a raz na górze kurs moze tak szybko pojsc do gory jak i spac ale trzeba byc optymistą juz raz smok nawet byl po 60 gr a pozniej skoczyl na blisko 2 zl wiec tak jak mowilem wszysktko jest mozliwe
    :)
[x]
OXYGEN 0,00% 0,31 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.