witam wszystkich !!!!!! proszę o wsparcie bo ja się poddaje!!!!!! wiem że gtc ma rosnąć a tanieje !!! proszę o jakieś info!!!! bo może ktoś coś wie? bo ja wiem tylko to po przeczytaniu wielu info że czas iść w górę..gtc ostatnio jest atakowana przez spekulantów kupił i zaraz sprzedał dlatego ciężko jest ustalić wreszcie stabilny kurs ale gtc to nie bankrut ma też swoje zawirowania związane z kryzysem!! proszę o jakieś info!! zwracam się tu do rozumnych inwestorów!!!! moja wycena względem wszystkich wziętych okoliczności jest ok 9 złotych ..a jedyną złą i zaniżoną wyceną spółki jest najazd spekulantów.......proszę o jakieś info bo gtc to przecież nie PETROLINV która jest spółką tylko typowo spekulacyjną ..jeżeli ktoś posiada jakąś wiedze proszę o info!!!!!! proszę o rozsądek!!!!!!!! żegnam ozięble naganiaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kupiłeś gtc i się martwisz? Źle, bardzo źle.... Zrób prezent dzieciom, potrzaskaj komputer, utnij kabel od neta i ZAPOMNIJ O TYCH AKCJACH. Nie wiem co zrób, skok na głowkę czy łapska wepchnij do kontaktu , ale musisz doznać amnezji... Poinstrółuj dzieci ,że po latach mają zabieg powtórzyć i obyś sobie w tedy o tych akcjach przypomniał- Tylko zaznaczam szok jakiego doznasz przy liczeniu zysków będzie podobny do wygranej w lotto, tak więc ryzyko zawału spore!!!
A jeśli Cię zastanawia bliska przyszłość to zasięg wachań 6,50-7,50 ze wskazaniem na 8zł za jakiś 2 tyg.
Pozdrawiam...
GTC , WRÓCI JESZCZE DO GRY I DO ŁASK INWESTORÓW , POWOLI ZACZNĄ TANIEĆ SUROWCE I BRANŻA BUD-DEV. ZACZNIE BYC RENTOWNA , A GTC TO JESZCZE WYNAJEM .....WIECZNIE GRAĆ NA SPADKI NIE BEDĄ TO JEST PEWNE,.....