• Wyrzut Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    Widziałem dzisiaj strzał akcji w tłum ciemnego leszcza czekającego na półce 0,03.
    O godzinie 16.30.39 poszło jednym rzutem 1.500.000 towaru :))

Okaże się, czy to boss spółki rozpoczął bombardowanie, jeśli tak, to przecenił się znacznie :))
  • Re: Wyrzut Autor: ~Visioner [46.204.121.*]
    powinienes się cieszyć w końcu większość wpadła do twojego koszyka
  • Re: Wyrzut Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    nie nazwałbym siebie tłumem :))
    widać, że mamy najdłuższy film animowany w historii produkcji. W ostatnim komunikacie boss napisał, że jest po rozmowach w PISF w sprawie produkcji. Może te zrzuty są wynikiem "przecieku" ?
    A swoją drogą trzeba mieć tupet, aby przy BRAKU "co-producentów" poinformować w komunikacie, że takowi istnieją:

......Dnia 30 marca 2012 Emitent odbył pierwsze spotkanie z PISF w sprawie kontynuacji produkcji filmu animowanego BUG MULDOON w nowej strukturze co-producentów......

Oj panie Sobol, pozbawił bym pana pensji, bo na tym podwórku bajzel aż szkoda gadać.
  • Re: Wyrzut Autor: ~Dolci [91.94.120.*]
    hahahaha posłuchałem Mechy i wywaliłem ten badziew na znacznie wyższych poziomach, a tyeraz widze, że jego scenariusz spełnia się w pełni hahahahahah
    Mecha też ma ten badziew :))
  • Re: Wyrzut Autor: ~Visioner [178.181.54.*]
    Sobol pewnie też zbiera ;)
  • Re: Wyrzut Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    upsssss, nigdy nie miałem padliny ...
  • Re: Wyrzut Autor: ~kunik kucyk [80.50.127.*]
    aaaaaaa, to mecha robi zrzuty uppps i upsss , aż zaleciało.... beeeee
    wreszcie napisałeś gafę, to czego nie chciałeś napisać...heeee:))
  • Re: Wyrzut Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    nie tykam i nie brudzę się hahahahahahahhhhhhhhhh
    Mecha, ale nie powiesz, gdyby boss okazał się facetem z ja.......mi i dopiął swego, to jazda była by tu przednia :)) Fakt, padlina nie padlina ale pieniądze nie śmierdzą.
    Tylko czy ta spółka to faktycznie jest spółką, czy po prostu atrapą do obracania łatwym groszem na NC ?

Podtrzymuję panie Sobol, pozbawiłbym pana kasiorki albo dał najniższą krajową. Bo takie jaja jak na pańskim podwórku to jeszcze tylko na białorusi.
  • Re: Wyrzut - a następny wyrzut to wyrzut wydmuchy z NC Autor: ~dr X [80.50.127.*]
    ŚWIĘTA RACJA takie dymanie oprócz nc to tylko za wschodnią granicą, ciekaw jestem kiedy zaczną być widoczne zapowiedzi Sobola, a może to taka kolejna ściema dla opinii publicznej,
  • STAŁO SIĘ Autor: ~222 (444) [82.139.164.*]
    2 grole faktem :))

Pozdrawiam Endriu Prawdziwego, hanysa705, Krisa i innych

bua ha ha ha ha

Czapki z głów przed 444, o ile jeszcze macie te głowy :))
  • Re: STAŁO SIĘ Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    buahahahahahahahahhhhhhhhhhhhh!
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.