nie nazwałbym siebie tłumem :))
widać, że mamy najdłuższy film animowany w historii produkcji. W ostatnim komunikacie boss napisał, że jest po rozmowach w PISF w sprawie produkcji. Może te zrzuty są wynikiem "przecieku" ?
A swoją drogą trzeba mieć tupet, aby przy BRAKU "co-producentów" poinformować w komunikacie, że takowi istnieją:
......Dnia 30 marca 2012 Emitent odbył pierwsze spotkanie z PISF w sprawie kontynuacji produkcji filmu animowanego BUG MULDOON w nowej strukturze co-producentów......
Oj panie Sobol, pozbawił bym pana pensji, bo na tym podwórku bajzel aż szkoda gadać.
Mecha, ale nie powiesz, gdyby boss okazał się facetem z ja.......mi i dopiął swego, to jazda była by tu przednia :)) Fakt, padlina nie padlina ale pieniądze nie śmierdzą.
Tylko czy ta spółka to faktycznie jest spółką, czy po prostu atrapą do obracania łatwym groszem na NC ?
Podtrzymuję panie Sobol, pozbawiłbym pana kasiorki albo dał najniższą krajową. Bo takie jaja jak na pańskim podwórku to jeszcze tylko na białorusi.
ŚWIĘTA RACJA takie dymanie oprócz nc to tylko za wschodnią granicą, ciekaw jestem kiedy zaczną być widoczne zapowiedzi Sobola, a może to taka kolejna ściema dla opinii publicznej,