powiem krótko dokupiłem poniżej 3 zł, widać, że ktoś specjalnie zbija kurs !!!. Pakiety po 5 tys akcji wywalane po pkc, nic tylko zbierać, stawiam, że ktoś będzie wywalać do 2,5 i do tego poziomu trzeba będzie brać.
Jak już pisałem lubię podpierać się AT . W tej chwili oddaliśmy ok 66% ostatniej fali wzrostowej , dodatkowo jesteśmy nad linią trendu wzrostowego . Ja wczoraj rozpoczełem zakupy . SZKODA BY BYŁO ABY KTOŚ POPSUŁ NAM RYSUNEK WIĘC MYŚLĘ ŻE KTOŚ NA TO NIE POZWOLI .
.Rozumiem i uważam, iż każda droga jest dobra do osiągnięcia celu . Jeśli uważasz ,że AT na tej Spółce się sprawdza to nie mam zamiaru ingerować w Twoje przekonania . Ja też juz wspominałem ,że nie podpieram sie AT na spółkach poniżej 0.5 mln . dziennego obrotu i dlatego lustrując fundamenty Spółki uważam ,że jeszcze Nas " potrzepie " po wynikach za pierwszy kwartał.
jesli Provident zwieksza przychody to tu nas czeka to samo a moze .. ciut lepiej 9 maja wszystko sie okaze i kto ma jaja moze sobie pograc wlasnie pod wyniki ja od kilku dni caly czas zwiekszam zaangazowanie na roznych poziomach juz przekroczylem 50 % wartosci mojego portfela i dopuki bedzie ta korekta to bede lykal i byc moze czesc uplynnie w czerwcu na fali podania nowych prognoz na 2012 rok
Widać że czas korekty dobiega końca , linia trendy wzrostowego jak również wsparcie ze zniesienia fibo zadziałały .Oby tak dalej spółka umacnia swoją wiarygodność i przewidywalność . Przez to robi się CORAZ CIEKAWSZA DLA INWESTORÓW .
Bez urazy ale wy się tu podniecacie jakimiś wzrostami o 10 gr, przecież wystarczy wziąć kalkulator do ręki i od razu widać gdzie to idzie. Tym to już można się jarać.