• Naprawdę mi Was żal. Autor: ~Pi [83.14.170.*]
    Ale cóż, ostrzegałem od miesięcy - ciekawe, gdzie teraz są ci geniusze, którzy widzieli wielkie wzrosty na tej "spółce"
    Pisanie, że spadki się dopiero zaczną nie ma już sensu, ponieważ i tak nie ma komu sprzedać tych "akcji". Zostaliście z tymi "akcjami".
    W każdym łańcuchu pokarmowym, ktoś musi być ostatni. Niestety.
    Tak to jest jak się kupuje akcje spółek zakładanych i prowadzonych przez polskich rzemieślników.
  • Re: Naprawdę mi Was żal. Autor: ~Pi [83.14.170.*]
    Teraz jeszcze czekamy tylko na klasyczny "złoty strzał śmierci".
    Czyli na sytuację, gdy któryś z akcjonariuszy zdecyduje się oddać swoje akcje obojętnie po jakiej cenie, żeby tylko coś uratować - a reszta zostanie z niesprzedawalnymi groszowymi "akcjami".
    Sytuacja identyczna jak np. Cerabud i wiele , wiele innych
    Oczywiście to tylko moja opinia, Wy jak zwykle możecie być mądrzejsi.
  • Re: Naprawdę mi Was żal. Autor: ~say [91.229.86.*]
    czy tylko ja mam takie wrażenie ze PI pisze sam ze sobą? Może tylko Ty masz akcje?:) Zauważ nikt "nie wywala" i tylko czasami ktoś cos kupi:) hehe...... śmieszny Jesteś:)

Pozdro
  • Re: Naprawdę mi Was żal. Autor: ~SYLWIA [83.14.148.*]
    ja to ignoruje co ten niezbyt mądry człowiek wypisuje :)
    A może Sayu coś merytorycznie?
  • Re: Naprawdę mi Was żal. Autor: ~driveer777 [93.105.67.*]
    Pi, wymagasz aby ktoś pisał merytorycznie, a ty sam ani słowa jeszcze merytorycznie nie napisałeś o klonie tylko same naganianie na spadki bez jakichkolwiek argumentów...
    Do wszystkich, którzy piszą do mnie informuję, że stary adres jest już od wczoraj nie aktualny. Postaram się w sobotę rozesłać wszystkim nowy adres. I przepraszam za bałagan z 22 kwietnia - ale nie powstał on z mojej winy.
    A żeby nie było, że na forum Klona uprawiam prywatę, to i tradycyjnie napiszę coś o Klonie. Chociaż właściwie z Klona zostało już tylko to forum.
  • Pakietówki Autor: ~ryk [87.105.185.*]
    widzieliście dzisiaj te pakietówki?
    Jakiś optymista wystawił ponad 8 tysięcy "akcji" Klona na sprzedaż po 52 grosze.
    Tyle, że już jest za późno. Niedługo takiej ilości nie sprzeda za żadne grosze.
    A przecież ostrzegałem. Gdzie są teraz wszyscy geniusze z Klona?
    Cóż rączki w nocniku - jak widzicie, już za żadne pieniądze z tego nie uciekniecie.
  • Re: Naprawdę mi Was żal. Autor: ~Optymista 8550 [95.40.230.*]
    Dokładnie wystawiłem 8850 szt po 0.52 PLN, bynajmniej nie z powodu chęci pozbycia się "śmiecia" ;). Nie pali się, poczekam.

Optymista
    Akurat w przypadku tych "akcji" słowo śmieć nie powinieneś umieszczać w cudzysłowie.
  • Re: Naprawdę mi Was żal. Autor: ~SYLWIA [213.17.242.*]
    COŚ NA KLONIE ZACZYNA SIĘ DZIAĆ
    OD PONIEDZIAŁKU JAZDA NA PÓŁNOC
  • Re: Naprawdę mi Was żal. Autor: ~say [91.229.86.*]
    nie bardzo bym się tym radował jednak jak widać to co miało oddać "zdechlaki" chyba wybrane..... Zobaczymy, ja mam czasu nie mnożka:) Zerknijcie na bilans:) tam jest dużo faktów:)
[x]
KLON 0,00% 1,42 2025-10-10 09:28:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.