Ale cóż, ostrzegałem od miesięcy - ciekawe, gdzie teraz są ci geniusze, którzy widzieli wielkie wzrosty na tej "spółce"
Pisanie, że spadki się dopiero zaczną nie ma już sensu, ponieważ i tak nie ma komu sprzedać tych "akcji". Zostaliście z tymi "akcjami".
W każdym łańcuchu pokarmowym, ktoś musi być ostatni. Niestety.
Tak to jest jak się kupuje akcje spółek zakładanych i prowadzonych przez polskich rzemieślników.
Teraz jeszcze czekamy tylko na klasyczny "złoty strzał śmierci".
Czyli na sytuację, gdy któryś z akcjonariuszy zdecyduje się oddać swoje akcje obojętnie po jakiej cenie, żeby tylko coś uratować - a reszta zostanie z niesprzedawalnymi groszowymi "akcjami".
Sytuacja identyczna jak np. Cerabud i wiele , wiele innych
Oczywiście to tylko moja opinia, Wy jak zwykle możecie być mądrzejsi.
czy tylko ja mam takie wrażenie ze PI pisze sam ze sobą? Może tylko Ty masz akcje?:) Zauważ nikt "nie wywala" i tylko czasami ktoś cos kupi:) hehe...... śmieszny Jesteś:)
Pi, wymagasz aby ktoś pisał merytorycznie, a ty sam ani słowa jeszcze merytorycznie nie napisałeś o klonie tylko same naganianie na spadki bez jakichkolwiek argumentów...
Do wszystkich, którzy piszą do mnie informuję, że stary adres jest już od wczoraj nie aktualny. Postaram się w sobotę rozesłać wszystkim nowy adres. I przepraszam za bałagan z 22 kwietnia - ale nie powstał on z mojej winy.
A żeby nie było, że na forum Klona uprawiam prywatę, to i tradycyjnie napiszę coś o Klonie. Chociaż właściwie z Klona zostało już tylko to forum.
Jakiś optymista wystawił ponad 8 tysięcy "akcji" Klona na sprzedaż po 52 grosze.
Tyle, że już jest za późno. Niedługo takiej ilości nie sprzeda za żadne grosze.
A przecież ostrzegałem. Gdzie są teraz wszyscy geniusze z Klona?
Cóż rączki w nocniku - jak widzicie, już za żadne pieniądze z tego nie uciekniecie.
nie bardzo bym się tym radował jednak jak widać to co miało oddać "zdechlaki" chyba wybrane..... Zobaczymy, ja mam czasu nie mnożka:) Zerknijcie na bilans:) tam jest dużo faktów:)