Spółka która naprawde ma fundamenty, po to żeby rosnąć a tu niektórych parzy papier w ręce. Ale sama już mam wątpliwości co do tej spółki. Czy Police jeszcze pokażą pazur przed wynikami za I kwartał. Jeżeli dojdzie do 10 to chyba wyjdę z papiera. Ale ogólnie ktoś trzyma walor w ryzach. A rekomendacje wcale nie zachęcają do kupna. Pozdrowionka.....
Ps. Zysk napewno będzie za I kwartał, ale nie tak duży jak za IV...
Ciekawe czy tylko pampersy przepuściły czy zjedziemy na 8zł. Troszkę dzisiaj skorzystałem i dokupiłem. Czas pokarze czy dobrze zrobiłem.Po cichu liczę na to, że Tarnów skusi się na zabranie zysków z Polic jak to zrobił w ZAK. Prawdopodobieństwo małe ale..:)
Pozdrawiam Wytrwałych!
Spadek duży, ale przy znikomych obrotach. Widocznie ktoś bardzo pilnie potrzebowal gotówki, a druga strona to bezwględnie wykorzystała. Żałuję, że nie mam już wolnych środków bo chętnie dobrał bym papiera w tej wyjątkowo okazyjnej cenie.
Nigdy nie wiadomo kiedy zrobi się dobrze. Myślę, że wyznacznikiem jest tutaj cena z którą Tarnów kupił Police (11,50zł jeżeli się nie mylę). Uważam też, że po to się kupuje firmę,żeby czerpać i powiększać zyski(rozwijać grupę). Więc czekam z pakiecikiem na lepsze czasy, a jak spadnie na 8,XX to ja chętnie :) Pomarzyć można! Grupa rządzi, grupa radzi, grupa nigdy cię nie zdradzi:)))))))))))))))))))))))))