• Co to ma być...... Autor: ~Basia [83.168.108.*]
    Spółka która naprawde ma fundamenty, po to żeby rosnąć a tu niektórych parzy papier w ręce. Ale sama już mam wątpliwości co do tej spółki. Czy Police jeszcze pokażą pazur przed wynikami za I kwartał. Jeżeli dojdzie do 10 to chyba wyjdę z papiera. Ale ogólnie ktoś trzyma walor w ryzach. A rekomendacje wcale nie zachęcają do kupna. Pozdrowionka.....

Ps. Zysk napewno będzie za I kwartał, ale nie tak duży jak za IV...
  • Re: Co to ma być...... Autor: ~BumBum [83.168.96.*]
    Masakra...zesrały się pampersy, tak to jest jak papier trzymają osrajdupy, które potrafią go użyć jedynie do podtarcia...
  • Re: Co to ma być...... Autor: ~Peefka [81.210.117.*]
    Poleciało, jutro też poleci i będą po 8 zbierać a po raporcie z powrotem 10. Na dobrych spółkach takie numery wychodzą.
  • Re: Co to ma być...... Autor: ~Michal [83.18.238.*]
    jutro wzrost . ten spadek jest irracjonalny
  • Re: Co to ma być...... Autor: ~kaz [91.94.248.*]
    Ciekawe czy tylko pampersy przepuściły czy zjedziemy na 8zł. Troszkę dzisiaj skorzystałem i dokupiłem. Czas pokarze czy dobrze zrobiłem.Po cichu liczę na to, że Tarnów skusi się na zabranie zysków z Polic jak to zrobił w ZAK. Prawdopodobieństwo małe ale..:)
    Pozdrawiam Wytrwałych!
  • Re: Co to ma być...... Autor: ~chemik [109.243.75.*]
    Spadek duży, ale przy znikomych obrotach. Widocznie ktoś bardzo pilnie potrzebowal gotówki, a druga strona to bezwględnie wykorzystała. Żałuję, że nie mam już wolnych środków bo chętnie dobrał bym papiera w tej wyjątkowo okazyjnej cenie.
  • Re: Co to ma być...... Autor: ~kaz [91.94.248.*]
    Nigdy nie wiadomo kiedy zrobi się dobrze. Myślę, że wyznacznikiem jest tutaj cena z którą Tarnów kupił Police (11,50zł jeżeli się nie mylę). Uważam też, że po to się kupuje firmę,żeby czerpać i powiększać zyski(rozwijać grupę). Więc czekam z pakiecikiem na lepsze czasy, a jak spadnie na 8,XX to ja chętnie :) Pomarzyć można! Grupa rządzi, grupa radzi, grupa nigdy cię nie zdradzi:)))))))))))))))))))))))))
[x]
POLICE 0,00% 8,70 2025-09-11 16:18:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.