Ja mam tylko 200k akcji ;) ale pol mln moze bede mial niedlugo jak mi fachowcy jeszcze bardziej wzrosna i dokupie w tej cenie novainv co jest a najlepiej jeszcze taniej :)
Troche pozno sie skaplem ale miales racje fachowcow moglem na 20%wywalac ale zaczolem troche nizej od 77 do 71gr wywalilem all chociaz 2tys zl zysku na czysto w kilka dni, lepsze to niz nic :) ale na fachowcow przyjdzie jeszcze czas, dzis byl falstart.
ps. to moj batonik byl przed chwila na kupno novainv po 23gr - kasa z fachowcow :)
Moze jutro sie ustawie po 20gr i cosik wpadnie jeszcze do wora :)
chyba ze znajde jutro kolejna okazje do zarobku, pozdro
jeszcze wczoraj miałeś, dzisiaj już sprzedałeś po 22/23 podczas gdy po takich cenach tylko pojedyńcze sztuki poszły wczoraj i dzisiaj
hahahahaha
oto wasz guru AT z ortografią na poziomie zawodówki :))))
Kolego lepiej czytaj moje wpisy , bo odnosze wrażenie że tu są same prymitywy . Ta spółka jest super pod względem wskaznikowym . Wystarczy tylko grać na godzinnym stochasticu i macie pełną kieszeń pieniędzy . Jak jest w okolicy 100 to się sprzedaje , a jak około 0 to się kupuje . To jest cała filozofia na ten czas do gry . Traktować to sportowo , a nie z sentymentem . Puki co to indeks NC się oddala od 44 pkt , a nie przybliża . Proponuje spojrzeć również na wykres Indeksu cenowego ( wyk dzienny i miesięczny jest wydołowany , ale tygodniowy jeszcze nie ) Ja wskakuje na papier na 3--5gr i mnie to wystarczy , aż do końca korekty , która jeszce potrwa .
Czekam na aluzje ? . Zawsze piszę prawdę . Wy nie możecie zrozumieć że gra się długoterminowo i spekulacyjnie . Piszę od dłuższego czasu żeboję się ostatniego dosyć silnego uderzenia spadk ow w maju . I na tą chwilę mój horyzont inwestycyjny to maksymalnie 2 tyg. , ale jak sie nadarzy sytuacja to sprzedaje po 2-3 dniach . I tak było teraz . 100k akcji dało mi 2.4 tyś zł zysku . Do poczatku czerwca nie kupię więcej niz 100k akcji Nova .
jakby przez przypadek urosło to niezapomnij napisać że jednak masz, najlepiej tak z 700 kilo :))))
co za banda mitomanów, jacek wiadomo było od dawna, bo on ma coś z głową a u ciebie miałem podejrzenia o IQ = 50 patrząc na ortografię z rynsztoka, właśnie się potwierdziło!
na przyszłość zanim coś napiszesz sprawdź, że ani dzisiaj ani wczoraj kurs nawet nie zahaczył o 23 gr.
leczyć się tego nie da?
Żebym tylko zdążył kupić po 0,22 zł... ;-)))) Jak to ostatnio napisałem... czekam na 0,21 - 0,22 to wszyscy pisali, że oszalałem, że tak tanio nie kupię. A tu niespodzianka. A poważnie to czekam na 0,19 zł. Pozdrawiam.
Natomiast jedno dobre info i kurs sie znajdzie na conajmniej ok 30 - 40gr :)
ps. Dzis sprzedalem fachowcow chociaz tylko 10%zysku w kilka dni malo, ale lepsze to niz nic no i mam znow kapital do obracania, moze jutro wyrusze na zakupy novainv, albo kupie znow inna perle :)
Narazie kasa lezy na koncie i czeka na okazje, moze okazja bedzie novainv - czekam na dobre info i biore z prawej lub na spadek by dokupic wiecej akcji w nizszej cenie, bo spolka i tak kiedys odbije bo jest nisko wyceniana przez rynek :)