• czy wystarczy akcji???? Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    jacek ma 1,5 mln
    inwestor ma 0,5 mln
    carlos ma 0,2 mln
    ryszard ma 0,1 mln akcji

ludzie, tylko ta czwórka ma prawie 2 mln akcji
    nie ma jak kupić akcji, szok, wszystko wykupione

tylko c/wk = 0,18
    ale jak to mówią - promocja

hahhahahhahahhahahhahahaaaaaaaaaa
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~at [89.231.104.*]
    gdyby jacek mial 1,5 mln to by musial dac info bo to 10% all akcji

a tak ładnie odtstanio naganiales na spadki :) ha ha
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: wrozka1980 [77.254.194.*]
    Każdy, kto wypowiada się na forum jest zainteresowany spółką i jej akcjami, a jak mówi inaczej, to kłamie!

• Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    skoro nie wyczuwasz ironii to współczuję
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~kazimierz wichura [193.200.47.*]
    chłopie, ja też mogę napisać że mam akcji wp....i trochę ,he he he a nie mam
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    Ja mam tylko 200k akcji ;) ale pol mln moze bede mial niedlugo jak mi fachowcy jeszcze bardziej wzrosna i dokupie w tej cenie novainv co jest a najlepiej jeszcze taniej :)
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: wrozka1980 [77.254.194.*]
    Z fachowców już raczej nic nie będzie, to ostatnie skoki pod wywalanie - na to wygląda. Poza tym ta spółka nie jest warta wg mnie nawet 10gr...
    Troche pozno sie skaplem ale miales racje fachowcow moglem na 20%wywalac ale zaczolem troche nizej od 77 do 71gr wywalilem all chociaz 2tys zl zysku na czysto w kilka dni, lepsze to niz nic :) ale na fachowcow przyjdzie jeszcze czas, dzis byl falstart.

ps. to moj batonik byl przed chwila na kupno novainv po 23gr - kasa z fachowcow :)
    Moze jutro sie ustawie po 20gr i cosik wpadnie jeszcze do wora :)
    chyba ze znajde jutro kolejna okazje do zarobku, pozdro
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~ryszard [83.68.91.*]
    Mnie już nie licz . Właśnie tej wuliczanki się przestraszyłem i sprzedałem po 22 /23 gr
    to już zakrawa o komedie :)))

jeszcze wczoraj miałeś, dzisiaj już sprzedałeś po 22/23 podczas gdy po takich cenach tylko pojedyńcze sztuki poszły wczoraj i dzisiaj
    hahahahaha
    oto wasz guru AT z ortografią na poziomie zawodówki :))))
    Kolego lepiej czytaj moje wpisy , bo odnosze wrażenie że tu są same prymitywy . Ta spółka jest super pod względem wskaznikowym . Wystarczy tylko grać na godzinnym stochasticu i macie pełną kieszeń pieniędzy . Jak jest w okolicy 100 to się sprzedaje , a jak około 0 to się kupuje . To jest cała filozofia na ten czas do gry . Traktować to sportowo , a nie z sentymentem . Puki co to indeks NC się oddala od 44 pkt , a nie przybliża . Proponuje spojrzeć również na wykres Indeksu cenowego ( wyk dzienny i miesięczny jest wydołowany , ale tygodniowy jeszcze nie ) Ja wskakuje na papier na 3--5gr i mnie to wystarczy , aż do końca korekty , która jeszce potrwa .
    Dnia 2012-04-18 o godz. 16:01 ~ryszard napisał(a):
    > Puki co

czy mógłbyś powiedzieć czy skończyłeś chociaż podstawówkę?
    co to za słowo "puki"
    to po czesku ???

:))))
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~rolnik [188.47.254.*]
    Rysiu . Przyglądam się twoim wpisom i wynika z nich , że to ty jesteś prymityw ! Dzieciaku pogubiłeś się w swoich kłamstwach .
    Czekam na aluzje ? . Zawsze piszę prawdę . Wy nie możecie zrozumieć że gra się długoterminowo i spekulacyjnie . Piszę od dłuższego czasu żeboję się ostatniego dosyć silnego uderzenia spadk ow w maju . I na tą chwilę mój horyzont inwestycyjny to maksymalnie 2 tyg. , ale jak sie nadarzy sytuacja to sprzedaje po 2-3 dniach . I tak było teraz . 100k akcji dało mi 2.4 tyś zł zysku . Do poczatku czerwca nie kupię więcej niz 100k akcji Nova .
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~ja [31.7.46.*]
    Chyba się trochę zagalopowałeś...ortografia to głównie szkoła podstawowa. Nie rozumiem dlaczego się czepiasz ludzi po zawodówce?
    Dnia 2012-04-17 o godz. 17:55 ~ryszard napisał(a):
    > Jeste wielkim optymistą na tej firmie

hahahahaha
    jakby przez przypadek urosło to niezapomnij napisać że jednak masz, najlepiej tak z 700 kilo :))))

co za banda mitomanów, jacek wiadomo było od dawna, bo on ma coś z głową a u ciebie miałem podejrzenia o IQ = 50 patrząc na ortografię z rynsztoka, właśnie się potwierdziło!
    na przyszłość zanim coś napiszesz sprawdź, że ani dzisiaj ani wczoraj kurs nawet nie zahaczył o 23 gr.
    leczyć się tego nie da?
    Następny artysta ! Zapomniałeś o swoim duuuuuużym pakiecie po 0,19 .
    Rolnik idż lepiej na rolę , bo sezon Ci się otwiera a nie bałamuć
    Ty się nie martw o otwarcie sezonu . Za to ja się martwię o Polskę co za przyszłość ją czeka z takimi idiotami !
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~Kierownik kuszetki [87.206.1.*]
    Żebym tylko zdążył kupić po 0,22 zł... ;-)))) Jak to ostatnio napisałem... czekam na 0,21 - 0,22 to wszyscy pisali, że oszalałem, że tak tanio nie kupię. A tu niespodzianka. A poważnie to czekam na 0,19 zł. Pozdrawiam.
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~XXX [82.160.18.*]
    Vulture naganiaczu dalej szczekasz
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~mario [89.229.236.*]
    jak przełamie w dół 20 groszy, to pojedziemy na 13 groszy, czyli na dołek, jak na razie perspektywy na wzrost są więcej niż marne.
    Spadnie to sie dokupi wiecej akcji perly :)

Natomiast jedno dobre info i kurs sie znajdzie na conajmniej ok 30 - 40gr :)

ps. Dzis sprzedalem fachowcow chociaz tylko 10%zysku w kilka dni malo, ale lepsze to niz nic no i mam znow kapital do obracania, moze jutro wyrusze na zakupy novainv, albo kupie znow inna perle :)

Narazie kasa lezy na koncie i czeka na okazje, moze okazja bedzie novainv - czekam na dobre info i biore z prawej lub na spadek by dokupic wiecej akcji w nizszej cenie, bo spolka i tak kiedys odbije bo jest nisko wyceniana przez rynek :)
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~ciosek [217.172.252.*]
    no i co w zwiazku z tym?Bo nie rozumiem Twojej wypowiedzi?
  • Re: czy wystarczy akcji???? Autor: ~krashan [95.49.114.*]
    Inwestor co to kogo obchodzi, nie zgrywaj pajaca, pajacu
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.