• kto posłuchał chłopa? Autor: ~jasiek [79.163.30.*]
    i kupil DSS? , dzis wyszedł komunika, o upadłosci, i co ty na to chłopie?, i co jest lepiej miec dss czy pronox?.
  • Re: kto posłuchał chłopa? Autor: rysiek1 [109.196.62.*]
    Chłop jak mówi kupój to niewchodź, jak mówi sprzedaj to trzymaj. robi wszystko aby zniszczyć nas drobnych akcjonariuszy. Nie chcę go wogóle czytać. Mam propozycje na jego gatki, nie czytam tych jego bzdetów. Powodzenia dla posiadaczy Pronka tu będzie ok.
  • Re: kto posłuchał chłopa? Autor: ~magma [89.73.218.*]
    chłop stawiał 2 zł. do 20.04. :):):) tak troszunie sie pomylił , zreszta jak zawsze:):) ale w sumie nie ma się co smiać, ci co kupowali i usredniali surowce przez ostatnie 3 miesiące sa w takiej samej sytuacji jak ci co "bawili" sie na PRO od października, jedyne to fakt że ogłoszono likwidacje ale to tak naprawde nie znaczy że tej spółki nie ma a jedynie że bedzie bardzo tania w długach. PYK.
  • Re: kto posłuchał chłopa? Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    I byłoby 2 PLN, gdyby nie to dzisiejsze info... Sąd się dziwnie pospieszył. To nie jest normalne.

Do reszty Waszych bzdur się nie odnoszę, bo szkoda na nie czasu.
  • Re: kto posłuchał chłopa? Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Teraz trzeba czekać na sygnał kupna ;) czyli jak odwołanie zostanie przyjęte i sąd postanowi upadłość układową. Ale wtedy będzie po 20 gr. albo jak tutaj po 9. (bo to 10 dzisiaj na Pro to dla mnie naciągane przy takich obrotach i nie respektuje tej ceny :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.33.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kto posłuchał chłopa? Autor: ~magma [89.73.218.*]
    :) takiej sytuacji na skałkach nikt sie nie spodziewał, oczywiście oprócz tych którzy doskonale wiedzą co się dzieje, ale chłopie przyznaje ci racje TERAZ ZROBIŁO SIĘ CIEKAWIE , ryzyko bardzo duże ale stawiam że " niezaduża partia zleceń" która zdąży za dobrą informacją to otworzy się sporoooooooo bogatsza:):):) teraz pytanie: decyzja sadu to czynnik mający pobudzic do działania czy rzeczywisty wyraz troski o zabezpieczenie wierzytelności skarbu państwa??? mnie to wygląda że ktoś ma wielki apetyt na Piławę i KKSM .
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.