To ja wam powiem :) nie sprzedawać! Myśleć! Nie rozumie dlaczego jedni się wysypują i sprzedają za bezcen, z jednej strony można odkupić taniej ale takim działaniem śmiesznym wolumenem bezsensownie jest obniżany kurs!
Dziś koniec kiszenia i lecimy na północ! Wczorajszy brak podaży dobrze rokuje.
Dlaczego sprzedają? Powiem Ci. Bo może tak jak ja kupili po 0.21 przed emisja... A jak wejdzie jeszcze 2 razy tyle papiera do obrotu to raczej nikt nie będzie się zabijał. pzdr
Tak? Więc jak wytłumaczysz bardzo nikłą podaż mającą na celu jedynie bezsensowne zaniżanie kursu? Być może dla tego żeby wyleszczyć papier i dokupić po 30 gr. Jak wytłumaczysz zbieranie papiera po 28-34 gr? Ktoś kto coś wie to nakupił i czeka na o wiele lepszy kurs żeby opylić takim jak ty - mówie tu o kursie rzędu 1 zł.
Nie słuchać tylko brać póki jest tanio i nie sprzedawać za bezcen! Nie kierować się tez fachowcami bo tam leszczy od groma i wahania niemiłosierne, nie mające nic wspólnego z aktualną sytuacją spółki.
To ma na celu stworzenie sytuacji o której Ty mówisz, kurs został podbity po to żeby miał z czego spadać , chętnie oddam swoje akcje objęte po 0.10 zł po 1 zł, ale jestem realistą i wątpię aby Proxyad dał tak dobrze zarobić...;)