jaki balon i ile to niby jest akcji do wywalenia?, maja byc jedynie tylko akcje dla wierzycieli co obejma je po 4 zł, wiec nie siej paniki jesli nie jestes zorientowany.
Jasio, to Ty najwyraźniej udajsze głupszego, niż jesteś... :)))
Poczytaj uchwały WZA, weź kalkulator, zobacz, jaki jest docelowy kapitał akcyjny, odejmij od tego to, co macie obecnie, a potem zabieraj głos w tematach, o których na dzień dzisiejszy najwyraźniej nie masz bladego pojęcie...
Prawda jest taka, że moje 6 groszy zbliża się nieuchronnie...
A z Króliczkiem to Wy się juz w ganianego bawicie, od paru ładnych miesięcy... Szkoda, że to na razie tylko on ma z tego jakieś konkrety na koncie... :)))
Czekam na 6, a nie na 5. Jak sprzedam po 7, to zarobię prawie tyle samo, co Ty kupując po 9 i sprzedając "wirtualnie" po 11, a tak naprawdę - po 10.
Zrozum. Kupić PRO po 9 to żadna sztuka. Musisz zejść do takiego poziomu, po którym królikom nie będzie się opłacało wywalać papiera. i wtedy dopiero jesteś względnie bezpieczny.
Niedługo zobaczysz taką sesję, że ładnie zasypią calutki popyt na 9 groniach. Potem to się jeszcze parę razy powtórzy i liźniecie w końcu 8 groszy. To samo będzie z przejściem na 7 groszy.
A ja chętnie się ustawię na 6 i tam poczekam na Ciebie, jak już będziesz tak wkurzony na PRO, że oddasz mi PKC-em, byle się tego tylko pozbyć... :)))
a teraz sam to przeczytaj chłopie co napisałes, i chyba sam nie uwierzysz w to co napisałes,a ja bede lepszy od ciebie. Ty kupisz po 6 gr, i mi odsprzedasz po 3 gr PKC i to jest madrzejszy i wiecej zarobi?
ktos skupuje pewnie niedługo dowiemy sie kto to , tak po cichu zbiera a ze spadnie do 6 to jest tak pewne ze od przyszłego roku nie bedzie podatkow POZDRAWIAM
Chłopie, taki mały off top dotyczący DSS, myślisz że odratują bankruta? czekam sobie spokojnie aż kurs wreszcie porządnie ugrzęźnie, chociaż do tego jeszcze chyba daleka droga...myślisz że zrobią emisje i uratują truposza? mam obawy czy w ogóle się tam pchać, narazie to wygląda delikatnie mówiąć źle...a ja przeżyłem już kilka bankructw, bawiłem się kiedyś np: na Krośnie gdy balansował na krawędzi i wielu się wydawało że firmę z tradycjami odratują a tu klops, akcjonariusze zostali na lodzie...albo Techmex, który spektakularnie upadł, pamiętam jak analitycy jeszcze parę miesięcy wcześniej wieszczyli kosmiczne ceny akcji, albo najświeższe perypetie z JAGO,,,,,można długo wyliczać...
No to chyba się doczekałeś, zaraz będzie stabilizacja kursu, a potem powinny nastąpić dobre infa.
Według mnie, teraz dopiero zaczyna się na DSS zabawa. Palce blisko ENTERA trza trzymać.
Będzie najpierw odwołanie się od decycji sądu, a potem zamienią upadłość z likwidacyjnej w układową. Jedyną niewiadomą jest tylko to, co postanowią na Walnym 20.04.2012r.
Więc, jak już pisałem wcześniej, trzeba na to czekać.