Pod względem analizy tech. jest super , jutro spodziewam się silnego wzrostu . , w tym utwierdza mnie przecięcie się srednich EMA . Mam nadzieję że opór na 59gr nie będzie stanowił zbyt silnego oporu . Jesli tak się stanie o dalsze wzrosty będzie o wiele łatwiej .
spółka zwiększa zyski z roku na rok a kurs leci w dół .. przydałoby się jakieś dobre info to może wtedy coś ożyje. są jakieś nowe informacje odnośnie planów wejścia na GPW ?
jak zaczynałem grać na gpw też głównie grałem AT ;) brałem ok. 10-20% i wychodziłem, teraz przerzuciłem się na grę na dłuższy termin i większe % to w eskimosie i magnifico siedzę prawie 2 lata :) szczególnie na rynku NC - AT i dane makro nie mają za dużego znaczenia, widziałem już wiele świetnych umów podpisanych a kurs leciał w dół :)
Infa i umowy nie mają nic wspólnego z AT . Wiem jedno że na NC to ja mogę polegać tylko na anali.tech . Pierwsze wyceny spólek z tego rynku sa z kosmosu , i trzeba poczekac na dołek , a wtym pomorze mi tylko AT . Gdybym chciał to wykupiłbym cały FF tj około 600 k akcji i zrobiłbym jazdę jaką chciał ( już na kilku spółkach tak zrobiłem ) , ale mam świadomość że jeszcze nie jest koniec korekty na GPW. Od czerwca będę optymistą . Aktualna sytuacja AT pozwala i myśleć że kurs ponownie odwiedzi okolice ostatniego szczytu . tj 68--70 gr .i na to liczę
jeśli chciałbyś zrobić windę do góry to nie mam nic przeciwko :) zdradzisz ile nabyłeś akcji do tej pory ? chcę się pocieszyć, że może nie jestem największym indywidualnym akcjonariuszem :D
Jestem tu stosunkowo od niedawna , akcji też nie mam za dużo . Zawsze w spółkę wchodzę gdy dobrze wyglada pod kątem technicznym . Kupuje ostrożnie i powoli . Martwi mnie jedynie fakt , zbyt pasywnej postawy drobnych inwestorów ( lubię jak są wieksze obroty ) . Do fundamentów nie przykładam zbyt wielkiej wagi , ale tutaj wskazniki sa rewelacyjne . Pod względem AT kurs jest blizniaczo podobny , jak poprzednio gdy wzrost wyniósł 50 %. Teraz równiez spodziewam sie odwiedzenia ostatniego szczytu .