• Macie 10 minu na kupno Autor: wrozka1980 [77.254.204.*]
    Od poniedziałku wzrosty. Koniec spadków. Przyszła pora na hossę na NOV.
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~spekulant 1973 [79.163.126.*]
    a od którego poniedziałku :)
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: wrozka1980 [77.254.204.*]
    Uściślając od 16 kwietnia 2012r. :)
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~at [89.231.104.*]
    a co ma byc paliwem do tych wzrostów ? :)
    dwa kufle krzyku nietoperza
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: wrozka1980 [77.254.204.*]
    Jak to co - moja przepowiednia! Moje przepowiednie się sprawdzają!
    zawyżają żeby dalej ludzie kupowali od nich po 0,20zł
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    samo c/wk = 0, 18 najlepszy rating AAA i brak dlugow powinno wam wystarczyc za odpowiedz dlaczego ta spolka mocno wzrosnie za jakis czas. Jest to najtansza spolka na Newconnect oraz na gieldzie nie liczac kilku bankrutow ktorym c/wk sie pogorszy.. W przypadku novainv c/wk sie bedzie wciaz poprawiac chociazby przez wyceny coraz to nowym spolek wprowadzanych na gielde. Kurs dlugo sie nie utrzyma w takim dolku, mamy zreszta podwojne dno i z tego poziomu nastapi za jakis czas wybicie. Jak duze? To zalezec bedzie od kupujacych i w glownej mierze od pierwszego lepszego infa na spolce.
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~Marieczek [77.254.121.*]
    Powiedz to Bartelowi on juz nie wierzy w swoja spółke Proponuje ci zebrac więcej akcji i zwołać walne by ciebie wybrali prezesem Po niedzieli okaże się ze Stachura wywala to juz kompletnie pogrzebie ta spółkę
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~vulture [62.141.198.*]
    Dnia 2012-04-13 o godz. 19:46 ~Inwestor napisał(a):
    > samo c/wk = 0, 18

skąd się wzięło c/wk na poziomie bankrutów?
    bo to jest właśnie bankrut, rynek uważa tą spółkę za bankruta, zresztą nie tylko rynek bo sam Bartel robi to samo, ucieka w panice, jest tak zdesperowany że łamie prawo!
    jeżeli prawdą jest to co pisał Ralf, że udziały OpenNet są w posiadaniu komornika to spółka NIE MA NIC
    i wielcy giganci AT nic tu nie pomogą, nagle się okaże że AT nie rządzi w 100%, zresztą już się to okazało
    Promet tuż przed wycofaniem z obrotu miał wyższą c/wk niż obecnie NOV
    radzę to przemyśleć
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~spekulant 1973 [79.163.85.*]
    Czy to prawda, że Pan Janusz Kumala w okresie od listopada 2011 r. do końca marca 2012 r. pełnił również funkcję Prezesa Zarządu SferaNet Sp. z o.o.? Jeśli tak, to jak jego działalność w SferaNet ma się do komunikatu Open-Net, z którego wynika, że SferaNet nie dopełnił jakichś formalności i de facto opóźniał proces przejęcia? Czy to znaczy, że Pan Kumala jako Prezes SferaNet, działał na szkodę spółki Open-Net, w której również jest Prezesem? Proszę o informację, ponieważ jest to równie niezrozumiała sytuacja, jak ta, kiedy to będąc 100% udziałowcem Interlandii Prezes Kumala kupuje tę spółkę jeszcze raz. Czy zarząd i RN Open-Net nie uważają, że działanie takie może być traktowane jako działanie na szkodę spółki i akcjonariuszy?

(Na to pytanie nie ma jeszcze odpowiedzi)

OPENNET 19:43 Proszę o udzielenie rzetelnej, a nie wymijającej odpowiedzi na moje pytanie. Interesuje mnie Państwa odpowiedź na treść oświadczenia Zarządu SferaNet, które wyraźnie wskazuje, iż to z Państwa winy nie doszło do transakcji. Dlaczego podpisywaliście Państwo umowę zakupu nie mając na nią zabezpieczonego finansowania? I dlaczego przedstawiacie Państwo zafałszowane raporty - nieprawdziwe informacje dot. tej transakcji? Czy w ten sposób chcecie budować zaufanie inwestorów? Czy nie obawiacie się procesu ze strony SferaNet, za naruszenie dóbr tej firmy?

(Na to pytanie nie ma jeszcze odpowiedzi)
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: spekulant24 [178.37.226.*]
    A jak długo ta hossa się utrzyma ? :) Tylko nie mów mi, że tylko jedną transakcję... :P
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~no [78.88.170.*]
    już jest pierwsza transakcja-szalone wzrosty
    smialiscie sie z wrozki a mial racje :) pozdro dla wyleszczonych z papiera spotkamy sie dzis na 30gr :)
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~spekulant 1973 [79.163.83.*]
    i gdzie są te 0,30zł
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    10 minut minęło już dawno a kurs ciągle 20% poniżej wspaniałego infa od bartela :))))
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: wrozka1980 [77.254.194.*]
    Czytaj uważnie!
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~ads [188.146.108.*]
    faktycznie, teraz zauważyłem, jest poniedziałek ale nie podales roku. :-)
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: wrozka1980 [77.254.194.*]
    Zdaj najpierw egzamin gimnazjalny (czytanie ze zrozumieniem, wyszukiwanie informacji).

Napisałem dokładnie dzień! Ale tyś od razu chciał 100% w jeden dzień...
    problem w tym że nie wzrosło nie tylko 100% ale nic nie wzrosło
    dalej można kupować ile się chce po 21-22 gr
    :)))
    100% to spolki z NC rosna w 2dni, ale tylko po super infach a tu takiego ostatnio nie bylo przez to wzrost bedzie wolniejszy.. Mi dzis wychodzi z wykresu ze konczymy na 25gr moze wyzej, ale moge sie mylic nie jestem wielkim znawca AT.
    Umiem tylko kupic w dolku i sprzedac na gorce prawie co do grosza spolki i mi to wystarczy :) ciezko za to spekulowac co do kursu kiedy i ile wzrosnie, wiadomo jest jedno spolka mocno wzrosnie w dluzszym terminie czasu(moze i w krotkim ale musieliby zapodac super info to wzrost w ciagu tygodnia od +100 do +400% jak na spolke z NC przystalo) :D

ps. jakos podaz zmalala czy mi sie wydaje? no i ukryte kupno mamy na 21, tam moze przeciez byc np. 1mln akcji na kupno tego nie wie nikt ile jest dopoki nie wywala i nie zejdzie to kupno hehe :)
    Dnia 2012-04-18 o godz. 09:15 ~Inwestor napisał(a):
    > 100% to spolki z NC rosna w 2dni, ale tylko po super infach
    > a tu takiego ostatnio nie bylo przez to wzrost bedzie
    > wolniejszy.. Mi dzis wychodzi z wykresu ze konczymy na 25gr
    > moze wyzej, ale moge sie mylic nie jestem wielkim znawca
    > AT.
    Umiem tylko kupic w dolku i sprzedac na gorce prawie co
    > do grosza spolki i mi to wystarczy :)

zapomniałeś już jak w piątek pisałeś o 30 gr a sprzedałeś po 22
    hahahaha
    idź do szkoły dziecko, bo mama się martwi
    Zapomniales dodac ze sprzedalem po 22gr a w tym czasie zarobilem ponad 10% na 4studio, 20% na aerfinance i jeszcze odkupilem taniej novainv o 5% po 21gr i trzymam se dalej moze do 30gr moze do 40gr moze do 1zl nie wiem do ilu zalezy co sie bedzie dzialo, jakie infa naplyna ze spolki itd. Wiec nie wiem z czego tu sie smiac, bys bral przyklad i uczyl sie od lepszych od siebie :)
  • do lekarza Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    Dnia 2012-04-18 o godz. 09:35 ~Inwestor napisał(a):
    > zarobilem ponad 10% na 4studio, 20% na aerfinance i jeszcze
    > odkupilem taniej novainv o 5% po 21gr i trzymam se dalej
    > moze do 30gr moze do 40gr moze do 1zl

zanim pójdziesz do szkoły, koniecznie zajrzyj do lekarza :))))
  • Re: sztuczny tłok robiony..... Autor: ~lord [46.112.92.*]
    Tutaj sztuczny tłok jest robiony. Dzis spolka upadlosciowa dss robi 25% a zdrowa spolka Novainvest w miejscu stoi bo jeden czy dwoch gamoni bawi sie kursem. Kazdy wie o kogo chodzi. Batony ukladaja i przerzucaja z wora do wora.

Inwestor nieoklamuj ludu, bo pie....isz jakby ząbki Ci szły. Nowele piszesz na forum a ludzie te bzdury łykają i łapią się na to. Ryszard drugi kształcony, ortografy robi aż razi w oczy a chwali sie AT. Tak mowisz, ze Novainvest poleci w gore łącznie z Ryszardem więc kup kilkase kilo po prawej. Jaj nie masz? Bez odbioru!
  • Re: sztuczny tłok robiony..... Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    Ja jaj nie robie a na tych spolkach co wyzej napisalem to zarobilem w wczoraj idzie sprawdzic moje wpisy na bankierze kiedy kupowalem i kiedy sprzedawalem.

A kupowac Novainv narazie nie zamierzam bo po co skoro juz mam kupione tyle ile chcialem w niskiej cenie. Moze se dokupie wiecej za jakis czas(za zysk z innej spolki jak mi urosnie) ale dokupilbym chetnie nova ale znow ponizej 20gr jak bedzie(a jak nie bedzie to nie, niezalezy mi) sprzedam to co mam wyzej z zyskiem za jakis czas i kto wie moze odkupie pozniej znow taniej.. :) pozdro
  • Re: sztuczny tłok robiony..... Autor: ~ryszard [83.68.91.*]
    Napisz co masz do mnie konkretnie
  • Re: sztuczny tłok robiony..... Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    Rosnie moja druga perla - Fachowcy jak sprzedam ja z dobrym zyskiem to moze jeszcze dokupie novainv. Tylko dajcie jak mozecie w lepszej cenie(w nizszej cenie).
    Lubie zbierac coraz nizej, bo to jeszcze wieksza okazja a o wzrost na tej spolce w dluzszej perspektywie i tak sie nie martwie :) pozdro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.113.77.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • poniedziałek Autor: ~nov [178.235.173.*]
    to co - kolejny poniedziałek - lecimy?
    Dnia 2012-04-13 o godz. 17:10 wrozka1980 napisał(a):
    > Przyszła pora na hossę na NOV.

hossaannnnaaaaaaaa buahahahhahahahahhahaha

gdzie jesteś kołku?????????
    10 min. minęło :)))))
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~spekulant 1973 [79.163.112.*]
    Volture ty coś masz z psychiką i obawiam się że jakby wyszło pozytywne info to by twoja psychika nie wytrzymała tej informacji , a wiesz dlaczego nie masz akcji a bardzo się udzielasz tutaj i to jest bardzo ciekawe dlaczego
    psychiczny to jest ktoś kto pisze że ostatnia szansa żeby kupić i znika bo sprzedał ze stratą
    ja piszę prawdę i tylko prawdę
    na pozytywane info nie licz
    9 dni temu zadałem emailem spólce 3 pytania
    dostałem 0 odpowiedzi
    leją moczem na akcjonariat, prezes sprzedaje po 23 gr. a jego spółka robi wirtualny skup po minimum 60 gr.
    czego ty tu oczekujesz???
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~spekulant 1973 [79.163.119.*]
    a czego Ty oczekujesz że Tobie odpowiedzą na zadane pytania i w tedy ty dokonasz zakupu lub sprzedaży akcji ile ty masz lat
  • Re: Macie 10 minu na kupno Autor: ~balonik [77.115.57.*]
    kupować ostatnia promocja na WYDMUCHĘ.Według prezesa Akcje niedowartościowane.
    Pamiętajcie prezes ma zawsze rację.
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.