akcje sa tanie tylko idiota by je teraz w dolku sprzedawal, teraz trzeba kupowac a sprzedawac za 2lata po 2zl albo chociaz po 50 - 100% zarabiac i procentem skladanym tez sie tyle zarobi w 2lata jak nie wiecej nawet! ;)
Bartel pewnie zbiera teraz z innego konta akcje sprzedal czesc akcji w celu postraszenia pewnie, ja tam sie nie balem i tylko na tym skorzystalem zabierajac mu tego akcje po 19 i 20gr hehe jak dla mnie to moze i Stachura sypac akcjami jak chce, ja tam ebde kupowal(im nizej tym lepiej, jedynie przed zakupami mnie powstrzyma info o upadlosc spolki ale tu to nie grozi bo spolka ma duzy majatek i brak dlugow..)
To co na ile lecimy na poczatek 40gr wystarczy? :) ciekawe czy jakies infa puszcza w rynek dzisiaj(ktos cos wie?) czy poprostu rosnie od tak sobie bo jest zreszta tani i odreaguje wczesniejsze spadki..
0,23 ......... 90800 ......... 10:04:53
mały nadgryziony batonik ;) do którego przyłączyła się drobnica.
po raz drugi już w pełni zgadzam się z Ryszardem :)
mysle ze +40 do +50% zaliczymy dla niektorych bedzie to dylemat czy sprzedac akcje czy dalej trzymac, jak wyjdzie super info w trakcie sesji to wiadomo ze trzymac bo zrobia pompke od + 100 - 400% w gore - tyle zwykle rosna spolki z NC o malej kapitalizacji i super infie :)
Dnia 2012-04-16 o godz. 12:07 ~Inwestor napisał(a):
> mysle ze +40 do +50% zaliczymy dla niektorych bedzie to
> dylemat czy sprzedac akcje czy dalej trzymac, jak wyjdzie
> super info w trakcie sesji to wiadomo ze trzymac bo zrobia
> pompke od + 100 - 400% w gore - tyle zwykle rosna spolki z
> NC o malej kapitalizacji i super infie :)
człowieku, weź leki albo dzwoń do lekarza jak ci się skończyły ;)))
wystarczy spojrzec na wykresy spolek z NC jak kto nie wie, ze spolki po super infach czesto rosna po +400% w ciagu 1tygodnia! Widac malo jeszcze wiesz.. poza tym wkurzasz sie teraz bo nie zdazyles kupic perly w dolku i Ci ucieka(o 20gr mozesz juz tylko pomarzyc szybciej 30gr dzis ujrzysz niz 20gr moge Cie zapewnic) hehe :D
Dzis ktos zbiera mocno novainv i mdev. - spojrzcie ze zaczely wzrost o tej samej godzinie prawie co do minuty i tez do +20% nastapilo wybicie.. obserwujcie obie spolki, mozna sie domyslic w ktora strone pojdzie kurs jesli jedna spolka znacznie odbiegnie % od drugiej ;)
Moze nie za chwile ale to jest mozliwe i to fundamentalnie, a na mdev. jedynie spekulacyjnie, mam obie spolki, jednak wiekszosc w nova bo jest bez porownania lepsza od mdev(z mdev wlasnie powoli wychodze laduje sie m.in w fachowcy juz raz tu zarobilem 100%) :)
Panowie prosze sie nie kłucić . Moim zdaniem wzrosty na tym papierze sa przesądzone , jedynyn problemem jest miesiąc maj , który moim zdaniem będzie ostatmim miesiacem spadkowym .Bez watpienia za 2 tygodnie na tej spółce dojdzie do przecięcia sie srednich 15 / 45 na wykresie tyg. , jak kurs będzie sie zachowywał to czas pokaze . Myśle ze po tym fakcie nastąpia ostatnie spadki ., i dobra okazja do zajęcia pozycji na długie miesiace .
a ja dzis sobie zbieram fachowcow tez odbije za jakis czas mocno do ok 2zl powinno wzrosnac patrzac na b. niskie c/z jakie bedzie miec z przejecia innej firmy..(info jakis czas temu)
procz fachowcow zbieram jeszcze 4studio i aerfinanse, obserwujcie przez najblizsze miesiace te spolki mocno jeszcze wzrosna.. :) novainv rowniez inaczej bym nie kupowal tego przeciez :P