• o_z_kreską Autor: ~kkk [90.156.76.*]
    witam Cię,
    proponuje skonczyć obelgi ( to z mojej strony). napisz mi prosze co tobą targa ze jestes tak skrajnie pesymistycznie nastawiony do społki? czy wiesz cos wiecej skoro przewidujesz spadki do 0,15? namawiam Cie do rozmowy. nie podosmy tematu straty z roku 2008 bo to nie ma sensu. myslmy o tym co mamy przed soba.
  • Re: o_z_kreską Autor: ~o_z_kreską [46.148.173.*]
    Dnia 2012-04-13 o godz. 13:21 ~kkk napisał(a):
    > witam Cię,
    proponuje skonczyć obelgi ( to z mojej strony).
    > napisz mi prosze co tobą targa ze jestes tak skrajnie
    > pesymistycznie nastawiony do społki? czy wiesz cos wiecej
    > skoro przewidujesz spadki do 0,15? namawiam Cie do rozmowy.
    > nie podosmy tematu straty z roku 2008 bo to nie ma sensu.
    > myslmy o tym co mamy przed soba.

**
    nie jestem "skrajnie pesymistycznie nastawiony do spółki" tylko do nic nie wnoszących postów/argumentów. swoją drogą ciężko o rzeczowe gdy firma kręci i ukrywa prawdę ale to inna bajka.
    spadków do 0,15 nie przewiduję tylko gdyby jednak raczyło spaść to dokupię jeszcze papiera w tych okolicach.

ok, niech będzie - zamilknę. pzdr ;)
  • Re: o_z_kreską Autor: ~kkk [79.186.69.*]
    pewnie ciagle chodzi Ci o ta strate za 2008. nie wiem czy ja ukrywali czy nie ale pamietaj ze raport obejmował 21 mcy. jezeli wasko twierdzi ze to bylo jednorazowe to raczej nie ma bo o tym pamietac. ja mam wrazenie ze jak ma byc dobrze to musza nas narazie gniesc.
  • Re: o_z_kreską Autor: oilman [83.21.126.*]
    No chlopaki ..... az milo was posluchac:)

W koncu rzeczowo, konkretnie, bez wyzwisk zaczeliscie rozmawiac:)

Pozdrawiam:)
  • Re: o_z_kreską Autor: ~Szad [78.88.204.*]
    Jaką prawdę ukrywa SSI?
  • Re: o_z_kreską Autor: ~PAt [37.47.155.*]
    Dnia 2012-04-14 o godz. 09:57 ~Szad napisał(a):
    > Jaką prawdę ukrywa SSI?

http://notowania.pb.pl/pytania/PLSSI0000023

ludzie pytają a oni chyba odpowiedzi unikają
  • Re: o_z_kreską Autor: ~Szad [78.88.204.*]
    A próbowałeś bezpośrednio do Spółki???
  • Re: o_z_kreską Autor: ~kkk [79.186.89.*]
    jestem w ciągłym kontakcie ze spółką. są poirytowani kursem spółki ale nie wydaje m isie zeby jakoś mieli reagować. co spółka ukrywa tego nie wiem. mam zapewnienie ze wszystko jest ok. zostało czekać. nie wiem co wie o_z_kreską? każda informacja może przydać sie cenna przy zajmowaniu ewentualnej pozycji.
    pzdr
  • Re: o_z_kreską Autor: ~o_z_kreską [46.148.171.*]
    "nie wiem co wie o_z_kreską? każda informacja może przydać sie cenna przy zajmowaniu ewentualnej pozycji. "

------------------------------
    niestety nic nie wiem, a jak pokazała historia to co spółka podaje jest zawiłe i nie do końca jasne niczym czasoprzestrzeń. ba czasami nawet "mija się" z wszelkimi teoriami, dlatego jak słyszę że "są poirytowani" to zastanawiam się ilu jeszcze na to naciągną? ;)

btw, pozostaje stara dobra AT - obserwować kurs bo w nim są wszystkie prawdziwe informacje...

pzdr

• Re: o_z_kreską Autor: ~KKK [90.156.76.*]
    CHOLERA, TYLKO Z AT PRZY TEJ PŁYNNOSCI TO SAM NIE WIEM CZY COS ZOBACZE. AD CAŁY CZAS ROSNIE. BYLO BLISKO SYGN NA K JAKIS TYDZIEN TEMU TO PARE SZTUK WYSTARCZYŁO ZEBY ODWRÓCIC. PO RAZ KOLEJNY WYSZŁO ZE POSPIECH NIE POPŁACA.
    PZDR
  • Re: o_z_kreską Autor: ~o_z_kreską [46.148.171.*]
    AT działa na płynnych akcjach gdzie obrót dzienny to miliony. na SSI można spróbować coś zobaczyć ale przez gruby filtr i z dokładnością do 15% ;)

sytuacja całej branży nie ma znaczenia - jak przestaną kręcić i przemilczać istotne informacje cena to odzwierciedli ale tu się nie da wyznaczyć wiarygodnych punktów czy sygnałów K/S, jak cena zacznie rosnąć to będzie znaczyć że idzie lepsze i "przyjaciele królika" dostali cynk żeby kupować

tyle w temacie ;)
  • Re: o_z_kreską Autor: ~kkk [77.113.48.*]
    mam wrażenie ze znajomi kr
    ólika walą narazie w rynek. Zaraz będą modlitwy żeby nie przebiło 0,2.
  • Re: o_z_kreską Autor: ~PAt [31.62.116.*]
    Dnia 2012-04-16 o godz. 18:27 ~kkk napisał(a):
    > mam wrażenie ze znajomi kr
    ólika walą narazie w rynek.
    > Zaraz będą modlitwy żeby nie przebiło 0,2.

to by się zaczął efekt domina załoga co brała po 0,16 chciała by pewnie wyjść z tego z zyskiem więc mogą rzucić na rynek

przycichły coś komunikaty o kontraktach, które dotychczas powstrzymywały spadki
  • Re: o_z_kreską Autor: ~kkk [79.186.83.*]
    procz akcji pracowniczych i tych które sa w rekach osób powyzej 5% nie ma na rynku ludzi którzy zarabiali by na tym kursie. na ch.. tak walić?
  • Re: o_z_kreską Autor: ~PAt [31.62.116.*]
    Dnia 2012-04-16 o godz. 20:18 ~kkk napisał(a):
    > procz akcji pracowniczych i tych które sa w rekach osób
    > powyzej 5% nie ma na rynku ludzi którzy zarabiali by na tym
    > kursie. na ch.. tak walić?

ktoś musi już mocno niewierzyć w spółkę jeszcze z miesiąc temu pojawiały się zlecenia wielkości 100000 akcji to co teraz jest w tabeli kupna to absolutna żenada
    rozczarowanie jest tu ogromne i ci co mają akcje wolą przerzucić na na bardziej perspektywiczne inwestycje jak widać nawet kosztem straty na SSI
  • Re: o_z_kreską Autor: ~kkk [79.186.88.*]
    wszystko sie zgadza. tyle ze jak popatrzymy w przyszłośc to nie rysuje sie ona gorzej od tego co mieliśmy, wiecej , rysuje sie nieźle. przełknelismy gorzka pigulke ze stratą ale to przeciez bardzo odległa historia.
  • Re: o_z_kreską Autor: ~ukasz [193.169.116.*]
    Skoro raz oszukali to niby dlaczego teraz mówia prawde, teraz znana jest przyczyna tego 3 letniego obsuwania sie kursu. Przeciez to było wiadome dla tych co moga spowodowac ze kurs wystrzeli dlatego to nie rosło mimo zlecen . Jesli teraz ciagle spada to znaczy ze poznamy kiedys kolejne kwiatki.
    Wogole tu smierdzi bardzo jaks aferą - nikt wielki tego nie chce. Zeby przejsc na główny to poł roku kurs musi byc 50gr, wiec jesli nawet za 2 lata tak sie stanie ( ale raczej nie ) to za 2,5 wchodza na główny heheheh.
  • Re: o_z_kreską Autor: ~kkk [46.169.29.*]
    tworzymy teorie spiskowe. Zdjęcie 5 mln
    sztuk zeby wyjść powyżej 5 procent wywali kurs w niebo . Nikomu poza mną na tym nie zależy. Jeżeli masz racje to mamy tu mega szwindel. Nie wierze w tą wersje.
  • Re: o_z_kreską Autor: oilman [83.20.195.*]
    Mega szwindlu nie ma, ale jest kiszenie, wiec puki co pozegnalem sie ze spoleczka i postanowilem poszukac zarobku gdzie indziej.

Udalo mi sie sprzedac po 24gr, co w tej chwili byloby niemozliwe.
  • Re: o_z_kreską Autor: ~kkk [79.186.253.*]
    .....masz racje byłoby to niemozliwe.
  • Re: o_z_kreską Autor: ~fontomas [83.14.240.*]
    Dnia 2012-04-17 o godz. 19:13 ~kkk napisał(a):
    > .....masz racje byłoby to niemozliwe.

Zarząd SSI S.A. informuje, iż w dniu 01.03.2012 r. otrzymał informację z Wrocławskiej Agencji Rozwoju Regionalnego S.A. o przyznaniu dofinansowania wniosku projektu inwestycyjnego z funduszy unijnych w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka - Działanie 8.2 "Wspieranie wdrażania elektronicznego biznesu typu B2B".

Przedmiotem projektu jest "Integracja wirtualnego środowiska do zarządzania projektami inwestycyjnymi i serwisowymi". W ramach tego projektu zostanie wdrożony system ERP, który będzie integrował kluczowe procesy zachodzące w firmie, co usprawni organizację funkcjonowania przedsiębiorstwa oraz istotnie wpłynie na poprawę efektywności realizowanych projektów.

Kwota dofinansowania projektu inwestycyjnego wynosi 736.643,47 PLN.

Kolejnym krokiem będzie zawarcie z właściwą instytucją stosownej umowy o dofinansowanie, o czym Spółka poinformuje w oddzielnym komunikacie.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.