jakieś chwilowe cofnięcie kursu, chyba reakcja na szeroki rynek, który również cofnął wzrosty.
A co od poniedziałku?
dla mnie kontynuacje trendu wzrostowego poproszę.
Witam nowych inwestorów z BGŻ wypad zarobione pora na coś nowego uważam że mimo że budowlanka to GTC ma potencjał i uważam że zaczyna uklepywać się dno więc trza zainwestować
8,5-9 zeta do końca tygodnia(za moment fanfara napisze że 4 albo 5zeta...norma).Kto zna ten papier ten wie że jak spada to lepiej oczy zamykać bo tak mocno leci ale jak rośnie to aż oczy z orbit wyłażą z niedowierzania!!! Dzisiaj papiera nie brał leszcz i nie brał dla straty.
dzisiejszy wzrost był nienaturalny, o czym sobie przecież dobrze zdajemy sprawę, dlatego uważam, ze kurs w dniu jutrzejszym się cofnie do 6,94.
Tak mi wyszło, a czy dobrze ?
W każdym razie trochę paniki będzie, a czy to jutrzejsze minimum to 6,94 czy jeszcze mniej to jutro zobaczymy.
Dnia 2012-04-16 o godz. 18:12 ~vincent napisał(a):
> 8,5-9 zeta do końca tygodnia(za moment fanfara napisze że 4
> albo 5zeta...norma).Kto zna ten papier ten wie że jak spada
> to lepiej oczy zamykać bo tak mocno leci ale jak rośnie to
> aż oczy z orbit wyłażą z niedowierzania!!! Dzisiaj papiera
> nie brał leszcz i nie brał dla straty.
Po twoim poście wnioskuje ze jesteś wyjadaczem giełdowym hehe
do tego z ciekawymi pogladami i zasadami....buhahaha
ja nie musze pisać i raczej nie pisałem po ile będzie chłopcze a to że będzie znacznie niżej niż obecna wycena jest logiczne w związku z emisja ...no ale nie dla kazdego
"nie brał leszcz i nie brał dla straty" w takim ukladzie wg ciebie wiec pewnie sprzedawał leszcz no to niezłe leszczory buhahaha postawilbym ci piwo jak bys mi odpowiedzial co sie wczoraj dzialo na papierze ale wiem że szkoda kasy bo sam bym musial je wypic a nie przepadam hehe
Dnia 2012-04-17 o godz. 07:44 ~slakon napisał(a):
> Facet na każdym wątku pisze ,że spadnie do 6,94 ,że mu tak
> się chce -debilowi
Wyraża poprostu swoja opinię... jeżeli tego nie rozumiesz i nie wiesz czemu słuzyc ma forum to ostatnie słowo z twojego postu pasuje dokładnie do ciebie ....
a w tym momencie mamy już 7,08 i szykują się dalsze wzrosty.
Co do emisji, czy zostaął ustalona cena PP?
myślę że dziś ponownie atak na 7,43, tyle, że z małym cofnięciem dla maruderów, jakoś tak tutaj jest że o maruderach się nie zapomina.
przecież po to się sprzedaje aby odkupić po taniości.
Do południa będzie jeszcze dobry wzrost, mimoo, ze ktoś tam starał się uwalić kurs, najwyraźniej myślał, że odkupi z zyskiem.
przy obecnej średniej dnia 7,12 jakie może być zamknięcie?
Z moich wcześniejszych obliczeń wynikało, że spadek może być do widocznego poziomu, natomiast wzrost może osiągnąć kurs dnia 7,62
Myślę, że pierwszy poważny wzrost możemy zanotować o 15:15,
a następny na koniec dnia 17:30
a kto pisząc nie nagania, raz na wzrosty, raz na spadki.
Przecież każdy walczy o swoje racje. Kupujesz bo jesteś przekonany o wzroście kursu, to chyba normalne.
Ja dzisiaj dokupiłem, bo jestem pewien wzrostu.
Dnia 2012-04-19 o godz. 16:55 ~fanfara napisał(a):
> Dnia 2012-04-19 o godz. 16:42 ~do fanfary napisał(a):
> > masz rację,
w takim razie na czym zarabiasz?
> słyszałem, że na pisaniu postów....hehe
widze ze ktos podziela moje zdanie na twoj temat.
Na forum bankiera spotkalem juz kilku takich platnych troli.
nie wazne co sie dzieje z kursem spolki, wazna jest aktywnosc na forum i pesymizm bijacy z komentarzy trolla ..................
Naganiacze na wzrosty to juz inna historia, to leszcze ktore chcialyby zarobic a nie po raz kolejny stracic. :-))))))))))))))))))
Dziwne jest wasze podejście a jeszcze dziwniejsze są wsze obawy, akcje GTC bedą warte bardzo dużo. Oplaca się je teraz kupic, bo budowlanka krwawi ... ale kiedyś przestanie i to już niebawem. W tedy ze 100tys bedziesz miał 500tys... kwestia paru lat!
Dnia 2012-04-19 o godz. 19:03 ~Łapa napisał(a):
> Dziwne jest wasze podejście a jeszcze dziwniejsze są wsze
> obawy, akcje GTC bedą warte bardzo dużo. Oplaca się je
> teraz kupic, bo budowlanka krwawi ... ale kiedyś przestanie
> i to już niebawem. W tedy ze 100tys bedziesz miał 500tys...
> kwestia paru lat!
Wiesz ja bym to ujął inaczej....moze raczej podejście pragmatyczne, racjonalne ...z pewnościa nie dziwne...
to że będą warte bardzo dużo to..."oczywista oczywistość"...wiemy to nawet z przepowiedni Nostradamusa heh
opłaca to się np. przy takiej pogodzie wyjść trochę na spacer, dotlenić się, przewietrzyć umysł...moze wtedy pewne sprawy nie okażą się taką oczywistością :))