• walka postu z karnawałem.....ustawiajcie min.0.40 Autor: ~pro publico bono.... [83.31.201.*]
    ... tak ogólnie to nie jestem pewien,czy niektórzy posiadacze skromnych,powiem więcej-bardzo skromnych ,wręcz śladowych ilości papiera nie powinni odpuścić i raz na zawsze z niego wyskoczyć....i kurs byłby stabilniejszy...i oni by odpoczęli....a tak rzeźbią w gó.....e...
    dołując papier zagrywką 1000 szt......żenada....bo gdyby ktoś poważny chciał to kupić to ustawiłby 150000 na 0.29 i w 2 sesje kupione......ale grubasom tego nie trzeba....patrzą na te lichutkie obroty i się śmieją...i zobaczcie teraz jak malutcy sami siebie leszczą..niby po 10000....chyba liczą na podbitki groszowe..---mądrzy nie ustawiają sprzedaży na poziomie 0,33..... 0.34 ....trzeba obstawić duże ilości powyżej magicznego pułapu 0.40 i problem powinien sam się rozwiązać....podaż na tym poziomie musi uruchomić popyt...a tak na kupnie groszowcy uwalają nam kurs jak chcą i kiedy chcą....mam ustawioną swoją sprzedaż i znikam z forum......pozdrowienia i pamiętajcie 0.40...przecież to dla was dobre....
  • Re: walka postu z karnawałem.....ustawiajcie min.0.40 Autor: ~tomi [93.105.95.*]
    mamy piątek -trzynastego ,to czego się spodziewasz ?
  • Re: walka postu z karnawałem.....ustawiajcie min.0.40 Autor: ~chyba... [195.205.221.*]
    Chyba co niektórzy zrozumieli i nie czekają na sygnał tylko ładnie odbierają od słabych ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.174.188.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PROXYAD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.