• coś SŚIE Autor: ~chłodzik księżycowy [89.73.64.*]
    to się nazywa ukradkiem
  • Re: coś SŚIE Autor: ~peryskop [89.167.5.*]
    E tam ktoś wywala
  • Re: coś SŚIE Autor: ~Ta [62.244.136.*]
    Jakby ktos wywalal, to by kurs spadal, a kurs rosnie wiec wniosek sie nasuwa sam. Do czerwca 10 zl
  • Re: coś SŚIE Autor: ~peryskop [89.167.5.*]
    Chyba macie rację a ja rano dałem ciała bo sprzedałem połowę mojego gtc
  • Re: coś SŚIE Autor: ~rex [89.76.235.*]
    ja nie wiem co z was za ludzie zeby kolo 6zl sprzedawac. co to za logika??
    No nikt mi dzis nie powie ze nie bylo brania dzis. co ja co.
  • Re: coś SŚIE Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]
    Znowu jakaś łajza się pode mnie podszywa, co oczywiście nie znaczy wcale, że tym razem nie ma racji.
    Uważam, że ostateczne dno na GTC już było. W poniedziałek walne a na nim zostanie podana cena akcji nowej emisji.

Prawdziwy
    Chodzik Księżycowy
  • Re: coś SŚIE Autor: ~antychodzik [77.255.22.*]
    Schizofrenia paranoidalna - wszędzie CK wietrzysz podstęp ? Kolega wyraźnie napisał " CHŁODZIK KSIĘŻYCOWY " Kup sobie CK lepsze okulary albo zapisz się do szkoły podstawowej - tam nauczą cię czytać ....
  • Re: coś SŚIE Autor: ~Średnio Gruby [87.205.25.*]
    Widać co się dzieje...co było ,a co teraz będzie...
  • Re: coś SŚIE Autor: ~iyuo [164.127.232.*]
    jak każda atrakcyjna spółka jest narażona na spekulację, widzisz komentarze spod spodu: a po 5 będzie?, uwaga straciłem na tej spółce, itd. Takie pionki robią to co robią, bo tak jak my wiedzą że w GTC można dobrze zainwestować, tylko że zabrakło im rozumu jak było kilkadziesiąt groszy taniej, całośćale nadal nic ich to nie nauczyło, bo zamiast teraz kupić i poczekać to mącą wodę. I tutaj pojawiło się magiczne słowo "poczekać" - oni nie potrafią czekać, bo się boją, strach pojawia się wtedy jak masz przed czymś obawy, nie wiesz czegoś, a oni zdecydowanie nie mają wiedzy nt. giełdy. I ty się przejmujesz ich komentarzami? Tym że chwilowo trzymają kurs w okolicy 7? zaraz im się znudzi, a GTC zacznie stabilnie rosnąć i da zarabiać inwestorom.
  • Re: coś SŚIE Autor: ~MROCZEK_FORSA [78.8.148.*]
    http://www.pb.pl/2597056,12436

PO RAZ KOLEJNY BEZROBOTNA OD PONAD 20LAT ZONKA RUDEGO C......A!! JEST SOBIE NA WCZASACH ZA WASZA KASE Z PODATKOW!

TYM RAZME WCZASY W ZEA!!!!!!
  • Re: coś SŚIE Autor: ~tom [83.26.61.*]
    Dnia 2012-04-22 o godz. 09:50 ~MROCZEK_FORSA napisał(a):
    > http://www.pb.pl/2597056,12436

PO RAZ KOLEJNY BEZROBOTNA
    > OD PONAD 20LAT ZONKA RUDEGO C......A!! JEST SOBIE NA
    > WCZASACH ZA WASZA KASE Z PODATKOW!

TYM RAZME WCZASY W
    > ZEA!!!!!!

bardzo ciekawa informacja na temat gtc...głąbie

weź zostań premierem to i twoja żona będzie się wozić, tylko kto by cie wybrał rodzina i sąsiedzi?
[x]
GTC -1,14% 3,48 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.