• wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~fon [84.10.183.*]
    i sprzedac po 32 proste jak psychika mms
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~mms [83.23.196.*]
    kupić po 0,10 i sprzedać powyżej tego - po 0,16 ma 60% zysku...
    ale tak na pewno skupują;)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~mms [79.184.52.*]
    ale ludzi kuszą pseudo popytem który ściągają w ostatniej sekundzie:P
    na szczęście gawiedź już nie taka głupia - dała sobie wcisnąć tylko 13k z hakiem...

musicie się bardziej postarać żeby ludzi poubierać w ten syf;)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~nik [83.30.6.*]
    Dnia 2012-04-12 o godz. 09:06 ~fon napisał(a):
    > i sprzedac po 32 proste jak psychika mms

proste i wykonalne
    jak dla Was ani proste ani wykonalne:D
    te podbitki za 1000zł nic nie dadzą a jak widać na więcej Was nie stać...
    więc polecicie w dół - już podaż na 0,17 napiera...zamknięcie jak pisałem wczoraj na 0,15;)

narka marzyciele!
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.227.*]
    zastanawia mnie dlaczego interesujesz sie tak tym papierem mms skoro to taki syf? mysle ze syf to masz w glowie o ile takowa posiadasz .
    takim już jestem forumowym aniołem stróżem i przestrzegam Was przed stratą kasy...
    kiedyś ktoś uratował mi tyłek i obiecałem, że się ludowi odwdzięczę ;)

no jeśli ktoś bardzo chce oddać troszkę kasy są różne fundacje - po co kasę oddawać Patro?

pisałem o Igorii było by 25%...a Wy dalej się kisicie...tylko kto kupił nie wiadomo czy sprzeda bo przy tym popycie raczej można tylko grosze oddać...
    DLATEGO POD ŻADNYM POZOREM - NIE TYKAĆ!!!!
  • i jeszcze cieciu Autor: ~nik [83.30.6.*]
    wysyla donosy do moda

nie dosc ze idiota to jeszcze kabel

:-)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~dominik3232 [78.30.79.*]
    Około 20kwietnia decyzja w tej sprawie.Można więc przypuścić że to tylko formalność,ponieważ obroty w marcu były wystarczające i podobnie jak w przypadku HERMAN teraz INVESTMENT FRIENDS CAPITAL SA(choć tu obroty w miesiącu poprzedającym były nawet zdecydowanie mniejsze-dla przypomnienia jest społka zelezna od FONECO,ktorego kapitalizacja jest 10razy mniejsza od spółki matki)Pisze o tym ponieważ ja już jestem zapakowany w 30% swojego portfela z srednia 15groszy(więcej nie kupuje) i czekam tylko teraz na wystrzał(cena poniżej 0.30 to minimum na jakie czekam)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~dominik3232 [78.30.79.*]
    NOTOWANIA CIĄGŁE-około 20kwietnia decyzja w tej sprawie.Można więc przypuścić że to tylko formalność,ponieważ obroty w marcu były wystarczające i podobnie jak w przypadku HERMAN teraz INVESTMENT FRIENDS CAPITAL SA(choć tu obroty w miesiącu poprzedającym były nawet zdecydowanie mniejsze-dla przypomnienia jest społka zelezna od FONECO,ktorego kapitalizacja jest 10razy mniejsza od spółki matki)Pisze o tym ponieważ ja już jestem zapakowany w 30% swojego portfela z srednia 15groszy(więcej nie kupuje) i czekam tylko teraz na wystrzał(cena poniżej 0.30 to minimum na jakie czekam)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~mms [79.184.51.*]
    i co Wam dadzą ciągłe?
    tylko szybciej pójdzie na dno ale to dobrze...
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~Myśleć Leszcze! [95.40.241.*]
    Info o chęci kupna IFC przez Fon to zwykła podpucha a info, że dadzą milion za kurs IFC powyżej 10zł to tylko "zaproszenie dla leszczy".

Teraz przypomnij sobie ile maksymalnie sesji potrzeba aby podać info o zmianie stanu posiadania a na koniec zobacz obroty po świętach na IFC. Teraz pomyśl co stanie się z kursem Foneco, gdy wyjdzie info się, że wywalili w np tylko rynek z 20% papierów ze średnią ceną 10zł...

Włącz myślenie i nie wdawaj się dyskusję z MMSem, który stara się skupować perłę i wciska Wam prymitywny kit, jakbyście byli lekko upośledzeni.
    Akcji IFS jest 15ml, jeżeli w 8 sesji uda się sprzedać tylko 20% papieru ze średnią ceną 10zł to do FNE trafi 30mln żywej gotówki i pozostanie jeszcze na przyszłość 73% akcji IFC.

Zastanówcie się teraz gdzie będzie pierwszy przystanek kursu FNE, gdy ukaże się info o wywaleniu IFS w rynek. (lepiej nie powtarzajcie tego na forum IFS) :)))
    zapomnij, że wywalą to w rynek...
    no a poza tym to ładuj za co się da foneco skoro to taki skarb - zastaw chatę i bierz z bańkę akcji - spłacisz kredyt i zostanie Ci kupa siana ;)
    Ja zwykle czujny...

Piszę do ciebie pierwszy i zarazem ostatni raz, skąd dzieciaku wiesz ile mam tej perły?
    no jeśli masz dużo to wcale się nie dziwię że naganiasz na kupno:P
    ale bądź mężczyzną i pogódź się z wtopą a nie chcesz innych na minę wsadzić...

współczuję ale potępiam takie chamskie naganianie....
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~Karol [159.205.102.*]
    to wg Was, co będzie z kursem IFC?

pytam Myśleć Leszcze :)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~nina [209.198.32.*]
    Chyba wyskoczy tak czuję
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: concept [77.115.10.*]
    Jeżeli zarząd Fon Eco sprzeda na giełdzie tylko 10% papieru IFC za średnią cenę 10 złotych, to zwróci się cała kasa za którą kupiono Hermana i pozostanie jeszcze 83% papierów IFC.

Od świąt mamy na IFC bardzo duże obroty, jeżeli oznaczają dystrybucję IFC to po takim infie kurs FNE nawet nie zatrzyma się na 50 groszach... ;)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: concept [77.115.10.*]
    Właściwie to wystarczy jedynie 6,6% akcji IFC puścić w rynek aby zwróciła się inwestycja w Hermana. ;)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~mms [83.23.102.*]
    widzę że marzyciele w dalszym ciągu nie wrócili na ziemie...
    kurs coraz niżej a oni widzą coraz wyższe wybicie - może kupcie sobie nowe monitory - bo na tych chyba nic nie widzicie:P
    chyba się doczekamy 0,15:D
    a pierwszy popyt dopiero przy 0,04:P
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~Mike [89.100.90.*]
    Ogladacie co sie dzieje.??Ktos sie meczy na tko ale od 11-16 nikt nie chce oddawac .pozdro byle do 20 a potem 30 i juz w domu jestesmy
    nikt tego nie chce brać po 0,16 a Ty chcesz 0,30:D

a z tymi pakietami - sprawdzają popyt - jak kiedyś się zbiorą naiwni to sypną...ale na szczęście nawet po 0,11 jest groszowy popyt....:)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~fon [84.10.183.*]
    teraz juz wiadomo ze 16 to trampolina dla kursu
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~mms [83.21.79.*]
    jaka trampolina? to muł w jakim się zagrzebał na wieki wieków amen;)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~Majki [89.100.90.*]
    Dno uklepane dobrze czs na odpal rakiety
    na 100zł;)
    przecież dobrze wiesz, że zdejmą ten sztuczny popyt? :)
  • Re: wyzbierac wszystko po 16 Autor: ~nik [83.30.193.*]
    przygotowanie do jazdy potwierdzone obrotami
    brać brać;)
    będzie podbitka pod kolejne ubranka bo już chętnych nie było...;)
    tylko trzymajcie palce na enterze - może uda się wyjść;)
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.