ale ludzi kuszą pseudo popytem który ściągają w ostatniej sekundzie:P
na szczęście gawiedź już nie taka głupia - dała sobie wcisnąć tylko 13k z hakiem...
musicie się bardziej postarać żeby ludzi poubierać w ten syf;)
jak dla Was ani proste ani wykonalne:D
te podbitki za 1000zł nic nie dadzą a jak widać na więcej Was nie stać...
więc polecicie w dół - już podaż na 0,17 napiera...zamknięcie jak pisałem wczoraj na 0,15;)
takim już jestem forumowym aniołem stróżem i przestrzegam Was przed stratą kasy...
kiedyś ktoś uratował mi tyłek i obiecałem, że się ludowi odwdzięczę ;)
no jeśli ktoś bardzo chce oddać troszkę kasy są różne fundacje - po co kasę oddawać Patro?
pisałem o Igorii było by 25%...a Wy dalej się kisicie...tylko kto kupił nie wiadomo czy sprzeda bo przy tym popycie raczej można tylko grosze oddać...
DLATEGO POD ŻADNYM POZOREM - NIE TYKAĆ!!!!
Około 20kwietnia decyzja w tej sprawie.Można więc przypuścić że to tylko formalność,ponieważ obroty w marcu były wystarczające i podobnie jak w przypadku HERMAN teraz INVESTMENT FRIENDS CAPITAL SA(choć tu obroty w miesiącu poprzedającym były nawet zdecydowanie mniejsze-dla przypomnienia jest społka zelezna od FONECO,ktorego kapitalizacja jest 10razy mniejsza od spółki matki)Pisze o tym ponieważ ja już jestem zapakowany w 30% swojego portfela z srednia 15groszy(więcej nie kupuje) i czekam tylko teraz na wystrzał(cena poniżej 0.30 to minimum na jakie czekam)
NOTOWANIA CIĄGŁE-około 20kwietnia decyzja w tej sprawie.Można więc przypuścić że to tylko formalność,ponieważ obroty w marcu były wystarczające i podobnie jak w przypadku HERMAN teraz INVESTMENT FRIENDS CAPITAL SA(choć tu obroty w miesiącu poprzedającym były nawet zdecydowanie mniejsze-dla przypomnienia jest społka zelezna od FONECO,ktorego kapitalizacja jest 10razy mniejsza od spółki matki)Pisze o tym ponieważ ja już jestem zapakowany w 30% swojego portfela z srednia 15groszy(więcej nie kupuje) i czekam tylko teraz na wystrzał(cena poniżej 0.30 to minimum na jakie czekam)
Info o chęci kupna IFC przez Fon to zwykła podpucha a info, że dadzą milion za kurs IFC powyżej 10zł to tylko "zaproszenie dla leszczy".
Teraz przypomnij sobie ile maksymalnie sesji potrzeba aby podać info o zmianie stanu posiadania a na koniec zobacz obroty po świętach na IFC. Teraz pomyśl co stanie się z kursem Foneco, gdy wyjdzie info się, że wywalili w np tylko rynek z 20% papierów ze średnią ceną 10zł...
Włącz myślenie i nie wdawaj się dyskusję z MMSem, który stara się skupować perłę i wciska Wam prymitywny kit, jakbyście byli lekko upośledzeni.
Akcji IFS jest 15ml, jeżeli w 8 sesji uda się sprzedać tylko 20% papieru ze średnią ceną 10zł to do FNE trafi 30mln żywej gotówki i pozostanie jeszcze na przyszłość 73% akcji IFC.
Zastanówcie się teraz gdzie będzie pierwszy przystanek kursu FNE, gdy ukaże się info o wywaleniu IFS w rynek. (lepiej nie powtarzajcie tego na forum IFS) :)))
zapomnij, że wywalą to w rynek...
no a poza tym to ładuj za co się da foneco skoro to taki skarb - zastaw chatę i bierz z bańkę akcji - spłacisz kredyt i zostanie Ci kupa siana ;)
Jeżeli zarząd Fon Eco sprzeda na giełdzie tylko 10% papieru IFC za średnią cenę 10 złotych, to zwróci się cała kasa za którą kupiono Hermana i pozostanie jeszcze 83% papierów IFC.
Od świąt mamy na IFC bardzo duże obroty, jeżeli oznaczają dystrybucję IFC to po takim infie kurs FNE nawet nie zatrzyma się na 50 groszach... ;)
widzę że marzyciele w dalszym ciągu nie wrócili na ziemie...
kurs coraz niżej a oni widzą coraz wyższe wybicie - może kupcie sobie nowe monitory - bo na tych chyba nic nie widzicie:P