A jaki sukces????, bo jakoś żadnej informacji nie mogę znaleźć...................i nie zmieniaj nica, bo to zawsze pachnie naganianiem......................
To z nudów.Na Lugu mozna tylko usnąć. Nie moge "ponaganiać" To jest karalne?? Spółka jest ok. Zyski ma.Może ktoś coś nowego napisze.Na nasze forum trafi.
Ale jesteś czujny. To już nas jest dwóch!!
Naganianie karalne nie jest........, ale pisanie dla pisania nic nie daje, a wydaje mi się, że wręcz przeciwnie......................Prawdą jest, że jestem czujny bo mam tyle akcji, że ..............i siedzę tu od.........................., ale udało mi sie załatwic 70tyś kredytu i nie musze sprzedawać LUG-a bo kurs poszedłby troszku na południe..............................a tak mam znów czas żeby czekać. Pozdrawiam MzW
Kredyt był potrzebny na zapłatę reszty ceny do mieszkania kupionego z licytacji, miałem troszku swoich a reszte posiłkowałem sie kredytem. Dostałem nie muszę sprzedawać......................
max dla luga to 20 gr
chyba ze ten jelen prezio bedzie kupowal ale już kiedys powiedział ze ma to w du.ie po ile stoja akcje
druga sprawa to Jacula
kto go tam wie ile jeszcze ma papiera
lepiej dla was zeby nie miał duzo bo do 20 gr bedzie sypał jak wsciekły