• Reko Autor: jacek_z_grochowa [46.169.169.*]
    Czołem Inwestorzy! Do jutra - jutro też jest dzień i kolejne możliwości do straty. Sprzedawać i chować kasę do świni - oto moja rada. Nie posłuchacie - Wasza sprawa
    ----------------------------
    to była wersja dla ciułaczy
    ----------------------------
    Dla Harcerzy:
    Panowie! Krew, plwociny i kał zmyją z powierzchni parkietu wielu inwestorów pokroju xxx, yyy zzz gdyż ignorują oni podstawowe prawa natury oraz ekonomii - szczególnie tej w ujęciu makro. A to zawsze boli. Będzie płacz. Na razie akcje należy wyrzucić by odkupić je w przyszłości
    Pozdr. - JAcek
  • Re: Reko Autor: ~zzz [89.230.138.*]
    Patrz na siebie jak dałeś ciała na Nova, Dependzie i zapewne wielu innych.Jedno info i kurs leci w kosmos bez względu na koniunkturę. A twoje naganianie jest żałosne. Jesteś spalony tu i na innch spółkach. Ale tupetu ci nie brak.
  • Re: Reko Autor: ~awan [91.197.90.*]
    a strachliwi dalej wywalają swoje pieniądze, żenada.
  • Re: Reko Autor: ~aer [62.69.224.*]
    Dnia 2012-04-11 o godz. 10:12 ~awan napisał(a):
    > a strachliwi dalej wywalają swoje pieniądze, żenada.
    Z wora do wora?!
  • Re: Reko Autor: ~awan [91.197.90.*]
    nie tylko.
  • Re: Reko Autor: ~jaaacek [178.42.173.*]
    Kiedys Jacku jak rzucałes takimi tekstami to przynajmniej byli tacy co wierzyli w to i rzeczywiscie oddawali ze strachy albo sam robiłes takie rzeczy ta potwierdzenie , dzisiaj juz nawet nie wstydzisz sie pisac bzdur jak widac.
  • Re: Reko Autor: ~Oli [95.154.230.*]
    ta naganiacz perfidny, ale na Serenity mial skubany nosa, co prawda jego 8gr zostalo zlamane na pol, ale co do 4gr sie nie mylil, ze to granica gdzie jakis fund moze zaczac wchodzic.
  • Re: Reko Autor: sir_white [85.202.59.*]
    Panowie,
    obierzcie jeden kierunek i szybciutko do celu, bo takie sranie się po kilka groszy dziennie w dół toż to rzygać można. Jedno mocniejsze sypnięcie i można się wybierać na zakupy a nie cedzenie po 2-3 gr...
    Jakiś porządny PR, niech blady strach padnie na mniej ryzykownych i niech pozwolą innym zarobić. Nie lepiej tak? Kolejny cykl nadchodzi, więc jest szansa na doładowanie salda.
    Poproszę o działanie.

Damian
  • Re: Reko Autor: fikus_at [89.77.77.*]
    Dlaczego sam tego nie zrobisz? ;)
  • Re: Reko Autor: ~dobieracz!!!! [31.2.123.*]
    zrobilby ale za co????
  • Re: Reko Autor: fikus_at [89.77.77.*]
    Czy warto było oddawać Jackowi akcje?
    Heh, odpisałeś zanim ja zdążyłem :)
    Jeżeli to było do mnie pytanie - to czy napisałem że oddałem akcje Jackowi? Nie :) I jak widać po coraz to świeższym informacjom i pnącym się kursie warto było dobierać i przetrzymać.
    Brawo spekulantom - dopięli swego :)

Damian
    ~dobieracz!!!! - masz rację, nie mam za co, ponieważ nie mogłem czekać aż się dotoczymy z kursem na tyle by dokupić, więc przerzuciłem wolne środki na inną kupkę, ale to już dłuższa inwestycja. Poza tym, jak pisałem wcześniej, AER Finance do swego rodzaju królik doświadczalny - jak zachowuje się kurs akcji pod wpływem wypowiedzi kilku forumowiczów, jest co obserwować.

~fikus_at - nie robię tego bo nie jestem aż takim doświadczonym zawodnikiem jak np. JzG, po co mam udawać kogoś kim nie jestem? Tylko dlatego że wypowiadam się w internecie? Za jakimś tam nickiem? Bezsens. Wolę podglądać najlepszych w tym fachu i patrzeć co robią z tym mniej cierpliwi.

A AER? Jak dla mnie świetne perspektywy, odbije się od dna jeszcze nie raz, a że spekulanci na tym zarabiają? No cóż, to chyba wolny rynek się nazywa ;)

Damian
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.