• trace nadzieję Autor: ~trace nadzieję [83.4.173.*]
    nie ma szans na wzrosty , na parkiecie pisza o czerwcu cos?

eh mieli szczescie co wyszli po podbitce
  • Re: trace nadzieję Autor: ~czołgista [91.215.54.*]
    Coś tam mają donieść ,w banku pozytywnie przyjęli to co mają więc powinno to się rozstrzygnąć do miesiąca tak myślę jeśli nie ma problemów.
    Poczekamy zobaczymy,to że dostaną kredyt nie oznacza że podpiszą w tym samym dniu umowę,obstawiam miesiąc to potrwa ,zobaczymy czy się zakończy tak jak to przewidują.
    Może w raporcie kwartalnym podadzą.
  • Re: trace nadzieję Autor: ~edi [31.61.216.*]
    Nowy i ostatni świstek bank chce co miesiąc. Zaraz właściciel kupi kolejne hektary i znowu kolejna aktualizaja biznes planu.
  • Re: trace nadzieję Autor: ~czołgista [91.215.54.*]
    Tyle że wtedy chcieli "świstki" żeby w ogóle zacząć rozmowy i kończyło się odrzuceniem na samym początku a w tym wypadku sprawa jest już w toku i bank nie robi zastrzeżeń .
    Ja bym to nazwał finalizowanie ale nie musisz się z tym zgadzać co pisze ,możesz spokojnie zrzucić na 4gr i nie ryzykować.

• Re: trace nadzieję Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    takie czasy, o kredyt łatwo na lodówkę w media markt

nawet Solorz nie dostał kredytu pod budowę galerii przy stadionie we Wrocławiu... :-)

poczekamy, zobaczymy co się w ART wykokosi

• Re: trace nadzieję Autor: ~Sartan [77.255.135.*]
    No jakbyś kupił Polkomtela i płacił miesięcznie 190 mln PLN raty to też byś miał ograniczoną zdolność kredytową ;-)
  • Re: trace nadzieję Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    wiem że to nie to samo, podałem tylko przykład na "ograniczoną zdolność kredytową" która może wynikać z dużych obciążeń ratalnych jak u Solorza lub np z "nietypowości przedmiotu kredytowania (czytaj: ograniczony "rynek wtórny") jak w przypadku ART..
  • czy kasa zwraca za bilety?? Autor: ~fado [83.4.176.*]
    czy kasa zwraca za bilety??, tak zle nie bylo jeszcze
  • Re: czy kasa zwraca za bilety?? Autor: ~goofno [84.10.221.*]
    nie było?! bendzie goszej!!! spszedafaj papiury puki mash tylko 50% w kszysz!

badziewiaki! konsorcium dokupi, skupi - plecy będziecie mieli szersze od 3 pudziaów rozjechanych przez walec kulający się z rysów, ha ha he he khe khe
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.