Ktoś się najwyraźniej pomylił i dlatego na kupnie jest wystawione ponad 50 tysięcy akcji po 56 groszy.
Jeżeli biedak nie zauważy do 9 rano swojej pomyłki, to macie szanse ubrać gościa.
Takie szanse nie zdarzają się często. Można uratować prawie 30 tysięcy złotych uciekając z Klona.
To bardzo mądre i rozsądne, że już 13. letnie dziecko wprowadzasz na giełdę.
Robisz to co ja proponuję od 15. lat kolejnym ministrom - ale oni nadal niestety uważają, że od giełdy i rynków ważniejsza jest budowa żaby.
Dlatego, mogą funkcjonować różne dziwolągi na polskiej giełdzie, w tym między innymi 95% New Conektu.
I nawet nie szkoda, że Twoje dziecko straci na Klonie, bo nauka wymaga ofiar. I lepiej na początku się sparzyć, niż po pierwszych sukcesach za bardzo uwierzyć w siebie i potem wszystko stracić.
Na szczęście nie wszyscy muszą kończyć liceum, zawodówka to coraz lepsza przyszłość. Jednak ci szczęśliwcy ze średnim ogólnym wiedzą, że nigdy na lekcjach nie mieli żywych zwierząt. Tylko niektórzy, smakujący prawdziwego wykształcenia mają świadomość, że nawet studenci medycyny nie prowadzą już zajęć na żywych modelach zwierzęcych gdyż w dzisiejszych czasach jest to nieetyczne. Jednak niektórym wystarczy świat znany z ambitnych filmów dla amerykańskich nastolatek, co kto lubi.
Niestety dzisiejszy świat opiera się na gospodarce wolnorynkowej, ale prawdopodobnie długo się w tym schemacie nie utrzyma. Jakkolwiek, należy być na czasie i dobrze że mój synek zarobił w dwa dni na klonie ponad 15%.
czy Ty naprawdę Jesteś tak przekonany o tym, że Klon nic nie jest wart? Sądzisz, że "ktoś" ma inny cel niż Twój urojony i wysublimowany spiskowy ? Poczekajmy jeszcze chwilę. Mnie martwi (zastanawia, intryguje) brak informacji ze spółki.... Często świadczy o dobrych informacjach jedna po drugiej ale...... mogę się mylić. Obstawiam do końca września 2 zł:)
Pytanie do Saya - napisałeś wrzesień, ale nie napisałeś którego roku.
Nie uświadamiam nikogo, że Klon to pomyłka, piszę, że w 95% cały New Connekt to nieporozumienie. I nie piszę tego od dwóch miesięcy, a od zawsze.
Poczytajcie sobie moje wpisy dotyczące "akcji" Klona i zobaczycie, że ani razu się nie pomyliłem.