NIE ROZŚMIESZAJ MNIE TECHNIKU- AT do NC MA SIĘ JAK ŚWINIA DO RYBKI.
TU RZĄDZĄ PRAWA DZUNGLI ( P D ) A NIE JAKIEŚ TAM HARAMI - A JAK CHCESZ ZRÓB SOBIE harakiri BONO BO NAGANIAŁEŚ NA SPADKI NA FACHOWCACH PRZY 0.40 POTEM 0,60 .
GDYBYM SIĘ SUGEROWAŁ TWOIM SZCZEKANIEM NIGDY BYM NA ( N C) NIE ZAROBIŁ.
rzeczywiście to jakiś debil
to że jutro będą spadki jest oczywiste i nie trzeba do tego AT, ale teraz łatwo zabłysnąć więc stado idiotów już od czwartku nagania
najciekawsze jest to że ci co się łudzą że jutro bedzie dobrze jutro sprzedadzą a ci co piszą o 10 gr. jutro od tych pierwszych kupią po 21 gr.
i tak to się kręci :)))
a ja się spokojnie popatrzę
Na tym papierze nie ma żadnego harami . Ten co to napisał , nie ma zielonego pojęcia co to jest za formacja . Myśle ze napisał to prowokacyjnie . Nova In. pod względem AT wygląda nie najgorzej , choć trochę straszy potencjalny sygnał sprzedazy na MACD wyk tyg. . Myśle że większa przeszkodę stanowic będzie reakcja drobnych inwestorów na info . . Dopóki indeks NC nie przebije pułapu 44 pkt . , to nie ma co liczyć na wzrosty ( długotrwałe ) na wszystkich firmach tego rynku .
panowie gołe fakty, cały akcjonariat wychodzi z tego śmiecia, masz racje ten cały niukonekt to dżungla, ludzie tak zaczną wyprzedawać że w końcu nie zrównoważa i zawieszą tą spółe a ostatnio jest to dość powszechny proceder, więc po co zamrażać pieniądze jak będzie można po odwieszeniu kupić o ponad 50% taniej!!! Tylko kto kupi wtedy?
na tą chwilę nie mam tego papieru . Osobiście nie lubię jak główni sprzedaja akcje . Na tym papierze jest bardzo wesoło i zarazem smutno . Moja dewiza jak da sie zarobić w kilka dni X % to wchodzę . Na najbliższą przyszłość ograniczę sie do obserwacji tego papiera .
Nawet nie wiecie co sie szykuje na Novej a spekulujecie spadki i zle zachowanie kursu. Wysprzedajcie akcje a pozniej bedziecie w biegu wskakiwac:) Beda niespodzianki:)