• We wtorek ...... Autor: ~chlopok [89.69.4.*]
    rzeż niewiniątek - najpierw spieprzył Karkosik a teraz Smoleń. Po groszu kupie pare kilo dla zabawy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: We wtorek - wszystko może być Autor: ~pixel [77.65.83.*]
    No - już wielu z tych co się po chamsku wyśmiewali z innych później pokorniało w rękach komornika np. Giełda bywa też sprawiedliwa. Chyba że w czwartek weszliście w DSS to można jeszcze zrozumieć. A poza tym po ostatnim infie może być i zjazd i odpał.
  • poubierali w trefny towarek pieknie mld akcji czekam na 2 /3 gr Autor: ~prawda [82.115.65.*]
    jw
  • Re: poubierali w trefny towarek pieknie mld akcji czekam na 2 /3 gr Autor: ~jasne [178.37.188.*]
    Ale z was barany forumowe, wszystko co najgorsze już za spółką. Najważniejsze dla spółki jest są te wątki "- Okoliczności, w jakich podpisywana była 28 października 2011 roku przedwstępna umowa sprzedaży akcji dalece odbiegały od zdefiniowanych w kodeksie cywilnym zasad współżycia społecznego i godnych zachowań ludzkich– mówi Piotr Nalepa – Zarówno ja i moja Rodzina, jak i Serenity mamy za sobą kilka ciężkich miesięcy. Obecnie trwają przesłuchania, sprawa jest w organach ścigania, ale dla mnie na tę chwilę najważniejsze jest, iż nie straciłem spółki. Poddaliśmy umowę zbycia przeze mnie akcji opinii kilku kancelarii prawnych i wszystkie stwierdziły, że warunki pierwotnego kontraktu nie zostały przez nabywcę spełnione Pomimo naszych licznych napomnień inwestor nie złożył także poprawnego wniosku o wpis do Księgi Akcyjnej Spółki. Nadal widnieje tam moje nazwisko – mówi Piotr Nalepa.
    Serenity planuje nadal zwiększenie tempa ekspansji i zagospodarowanie kolejnych obszarów działalności. Strategia zakłada, że w ramach tworzenia sieci domów seniora w ciągu najbliższych 2-3 lat zostaną otwarte 2 własne ośrodki. Na północy kraju rozwijana będzie sieć centrów rehabilitacji.
    – Plany Serenity są ambitne, to rewelacyjna spółka z super pomysłem na biznes. Brak środków na ich realizację sprawił, że aktywnie rozmawialiśmy z inwestorami. Nie przypuszczałem jednak, że możemy paść ofiarą tak spektakularnej nieuczciwości biznesowej – mówi Nalepa. – Zostałem zmuszony do podpisania umowy zbycia pakietu akcji i oddania władzy decyzyjnej w spółce. Uważałem, że sprzedając akcje działam na korzyść Serenity, gdyż. inwestor przedstawiał ambitne plany rozwoju. W obliczu autorytetu, na jaki się powoływał, oraz deklarowanego zaangażowania finansowego co do dalszej strategii rozwoju spółki odłożyłem na bok swoje ambicje oraz innych inwestorów – dodaje.
    Opinię o tym, że nie nastąpiło prawne przejście akcji wydały cztery niezależne kancelarie prawne. Dokumenty i ekspertyzy potwierdzają, że w chwili obecnej Piotr Nalepa posiada większościowy pakiet spółki Serenity S.A..
    – Rozstrzygnięcie sprawy z niedoszłym „inwestorem” zdecydowanie poprawi sytuację w spółce. Nie będzie zewnętrznych czynników niszczących jej wartość i rozporządzających jej majątkiem – podkreśla Piotr Nalepa. – Pomimo trudności spółka wróca już do prowadzenia bieżącej działalności. Podpisaliśmy miedzy innymi umowę z kolejnym, trzecim już zakładem ubezpieczeń, co zapewni nam stały dopływ pacjentów w ramach usług rehabilitacyjnych i medycznych. Zażegnaliśmy wewnętrzne zachwiania, choć wydarzenia ostatnich miesięcy odbiły się zarówno na kondycji finansowej Serenity, jak i na moim życiu prywatnym – podsumowuje.
  • Re: poubierali w trefny towarek pieknie mld akcji czekam na 2 /3 gr Autor: ~pbg [89.77.248.*]
    scierwo do piachu a kto wam ten odpal zrobi co maseakcji wysypane kolejne czekaja by wywalic sprawa zjazdu z 45na 25 do dzis nie wyjasniona nalepa cieniuje glupa ze ktos go zmuszal istne kino oko on bujac nie bedzie bo jest na celownku jak sam pisal kierunek 3 gr
  • Re: poubierali w trefny towarek pieknie mld akcji czekam na 2 /3 gr Autor: ~jasne [178.37.188.*]
    Prymityw miałeś mieć na imię jeżeli nie rozumiesz że spadek do 5gr był spowodowany właśnie przez Smolenia który nie miał zamiaru inwestować w serenity i działał na szkodę spółki podobnie jak Karkosiki. Za Nalepy wszystko wróci do normalnego funkcjonowania a inwestora trzeba dalej szukać. To że Nalepa odzyska pakiet kontrolny Smoleń i Karkosiki wiedzieli juz kilka tygodni temu i pewnie juz wszystkie akcje sprzedali. Z czysto technicznego punktu widzenia po 8 miesiącach spadków należy się odreagowanie nawet największym bankrutom np sprawdź sobie IG
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.248.*]
  • Re: poubierali w trefny towarek pieknie mld akcji czekam na 2 /3 gr Autor: ~Frank Drebin [178.36.126.*]
    elo elo 3-2-0 teraz piekny czas na zakupy Panie i Panowie bedzie można zarobić grubo w krótkim czasie .......................................i nie strasz nie strasz bo się zes......................kupić za 4-5 sprzedać za 9-10 piękny czas na zakupy............................
  • Re: poubierali w trefny towarek pieknie mld akcji czekam na 2 /3 gr Autor: ~tomi [93.105.95.*]
    ....a dadzą ?!
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.