• INFO Autor: ramzes1978 [91.176.107.*]
    I mamy info. Ale czy sprzedarz akcji przez czlonka zarzadu dla plynnosci to dobry znak? Zapewne lepszy niz info o dodruku akcji w tym samym celu. Co o tym sadzicie? pzdr.
  • Re: INFO Autor: ~ropi [178.252.36.*]
    niestety dałem się ubrać na górce i kupowałem w ok 2 ni e ukrywam że że pod wpływem tu wcześniej piszących do dziś pewnie już sięewakuujecie głowny zasypie wszystkich
  • Re: INFO Autor: ramzes1978 [91.176.183.*]
    Witam.Pozwole zacytowac sobnie kolege ", od momentu wejścia spółki na gielde było to wiadomo, nie czytałeś DI ?
    ale czy gość zwalil kurs jak sprzedawał ? nie, bo o ile umiem czytać to podal, że sprzedał po 2 zł, a jeszcze niedawno ktoś tu pisał, że nikt nie da 1,90 zl
    i jeszcze jedno, jest to jedna z niweielu spolkej na NC (przynajmniej dla mnie), że główny akcjonariusz nie gra w .... z małymi, mało miałes przykładów jak w d..mieli inni i zwalali kurs, tutaj jest odwrotnie co winno dobrze wrózyć na przyszłość

"
    Pozatym duzy pakiet 24750 akcji poszedl jednorazowo. Nie zrobili dodruku w celu polepszenia Tu: "plynnosci". Ja akcje mam i mysle ze wielu,- jak na te spolke bo samych akcji w obrocie jest b.malo, co wrozy w kazdej chwili mozliwe wybicie.
    Jesli cena wroci w okolice zlotowki to dokupie. To jest tylko moja opinia, czy sluszna -czas pokaze. pzdr
  • Re: INFO Autor: ~jenson button [89.76.53.*]
    to jest formuła i liczą się tutaj duzi, maluchy mogą poćwiczyć na gokartach, sic!
    ruch prezesa jak najbardziej zgodny z planem i również uważam, że bardzo dobry; jeśli zbyt dużo z tego niewielkiego ff jest poza dużym, może nie odpalić i pewnie wrócimy niżej aż atmosfera się oczysci
    Wiec dokupimy:-)
  • Re: INFO Autor: ~oloo [86.63.112.*]
    tak brzuchy macie pełne, ze juz nic nie wcisniecie ? :)

a i zapomniałem dodać, że w jednym domu maklerskim (nie bede robił reklamy), gdzie mają monitor NewConnect (podumowania miesięczne bitych 8 stron ) ładnie nasza Formuła jest wymieniona w kategorii

1/ Największe zmiany kwartalne: na 9 miejscu

2/ Największe zmiany od początku roku : na 9 miejscu

na 371 spółek :)

tak więc Panie i Panowie, do roboty reklamować nasza perłę wsród bliskich i dlaszych inwestorów, proszę, samo nie pojedzie :)
    Witam. Robie co moge:-) ale sam?
  • Re: INFO Autor: ~strzała [89.151.4.*]
    zdaje się że coś się wypaliło i zgasło a miało być 1000% jeszcze niedawno ktoś ironizował moje wpisy hihi
    prawda ramzes?
    Prawda:-)
    Ale to i tak cisza przed BURZA.
    czekamy na kolejne grand prix !
    ha, ha miałem rację ,że "inwestor" strzała sie pojawi :), jak ja znam takich "inwestorów", na Astarcie wręcz się przewalali, do czasu....:)

ktos ci powiedzil tutaj (napisał), że 1000 % będzie już teraz ?, więc przestań chlipać :)
    Będzie 1000% na 1000% :)) ale dla mnie i może jeszcze paru twardych :))
    Mamy czas.
    Formuła 1 Grand Prix Belgii ?
  • Re: INFO Autor: inwetorzdolarami [62.21.55.*]
    Witam, po dłuższej przerwie (ok. tyg.) spowodowanej oroblemamy technicznymi... nie bolidu a komutera, bo bolid się rozpędza i napędza. Pakiety grube poszły teraz tylko czas aż nowy inwestor się ujawni, który prawdopodobnie skupuje pakiet 5% w okolicy 2 zł co wróży świetlaną przyszłość, a co do "Strzały" czekaliśmy na ciebie nie cierpliwie :) ty i twoje wypowiedzi zawsze zwiastują zyski na formule :)
    To juz kilku stalych sie ujawnilo:-)
    powalający optymizm kto zna się na giełdzie wie czym to pachnie - marnym skutkiem
    Hm:-)
    informacje się ukazują ze spółki, a tutaj jeszcze sen zimowy ? :)
  • Re: INFO Autor: inwetorzdolarami [62.21.55.*]
    No i mamy bombke informacyjną ! :)
    Majówka się zbliża i rozleniwienie a w Formule pracują jak mrówki.

FORMUŁA8 SA zawarcie istotnej umowy

26.04. Warszawa (PAP/EBI) - Raport Bieżący nr 8/2012

Zarząd Formuła8 S.A. informuje, iż w nawiązaniu do raportu nr 6/2012, w dniu dzisiejszym tj. 26 kwietnia 2012 podpisana została długoletnia umowa Najmu przedsiębiorstwa prowadzonego przez osobę fizyczną z siedzibą w Pile,obcą wobec Emitenta, w ramach którego prowadzona jest działalność usług samochodowych wraz Podstawową Stacją Kontroli Pojazdów. Najistotniejsze warunki zawartej umowy:

1/ Umowa zostaje zawarta na czas określony 15 lat od 1.05.2012 do 1.05.2027, przy czym Wynajmujący, po okresie pełnych dziesięciu lat Najmu, może wypowiedzieć zawartą umowę z rocznym terminem jej wypowiedzenia,

2/ Od dnia 1.05.2012 r. wszelkie przychody z tytułu prowadzenia działalności w w/w przedsiębiorstwie przechodzą na Emitenta,

3/ Oprócz zwykłych warunków dotyczących płatności za Najem nie odbiegających od tego typu innych umów, Emitent lub wskazana przez niego osoba fizyczna przeniesie na Wynajmującego lub wskazaną przez niego osobę fizyczną lub osoby fizyczne, jako kaucję, która będzie jednocześnie formą rozliczenia za okres od 1.05.2012 do 31.12.2013 r., umową cywilnoprawną po 312012r. lecz nie później niż do dnia 3 czerwca 2012 r., 129.868 akcji Formuła8 SA po cenie nominalnej 0, 1 zł (dziesięć groszy) za jedną akcję, tj. 12.986 ( dwanaście tysięcy dziewięćset osiemdziesiąt sześć złotych), które w dniu podpisania umowy stanowią wartość 200 tys. zł (dwieście tysięcy złotych), tj. 1,54 zł (jeden złotych 54/100) za jedną akcję

Wynajmujący ma prawo do wielokrotnego obrotu akcjami spółki Formuła8 S.A., przy czym Wynajmujący lub wskazana przez niego osoba fizyczna lub osoby fizyczne po 31.12.2013r. ma prawo do sprzedaży Emitentowi lub wskazanej przez niego osobie fizycznej umową cywilnoprawną 129.868 tys. akcji Formuła8 SA po 0,1 zł (dziesięć groszy) za jedną akcję lub do ich zatrzymania,

4/ Emitent może wypowiedzieć niniejszą umowę ze skutkiem natychmiastowym w przypadku nie uzyskania zezwolenia na prowadzenie Podstawowej Stacji Kontroli Pojazdów z uwagi na wady przekazanego wyposażenia przez Wynajmującego

5/ W przypadku sprzedaży w okresie najmu przez Wynajmującego przedmiotu najmu wraz z działką na której się znajduje, Emitentowi przysługuje pierwszeństwo w jego zakupie.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Więcej na: http://biznes.pap.pl i http://biznes.pap.pl/espi

kom ebi abs/
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.