Też już to jakiś czas temu zauważyłem, ale z takiej formacji może być wybicie dołem lub górą, dlatego jak ktoś ma "odwody" w portfelu warto trzymać je na podorędziu i nie pakować w inne śmieci. Jak spadnie to pewnie poleci na 11 i będzie można zarobić krocie a jak pójdzie do góry to też dobrze.
Zawsze warto mieć "odwody" i dzięki temu być jednocześnie po stronie byków i niedźwiedzi. ;)
Dnia 2012-04-05 o godz. 13:19 concept napisał(a):
> Też już to jakiś czas temu zauważyłem, ale z takiej
> formacji może być wybicie dołem lub górą, dlatego jak ktoś
> ma "odwody" w portfelu warto trzymać je
> na podorędziu i nie pakować w inne śmieci. Jak spadnie to
> pewnie poleci na 11 i będzie można zarobić krocie a jak
> pójdzie do góry to też dobrze.
Zawsze warto mieć
> "odwody" i dzięki temu być jednocześnie
> po stronie byków i niedźwiedzi. ;)
Tak się zastanawiam, po co prymitywom pieniądze? Przecież na zaspokojenie prymitywnych potrzeb wystarczy tani wóda, cycata tirówka i kawał kiełbasy... :)))
Dnia 2012-04-05 o godz. 13:41 concept napisał(a):
> Tak się zastanawiam, po co prymitywom pieniądze? Przecież
> na zaspokojenie prymitywnych potrzeb wystarczy tani wóda,
> cycata tirówka i kawał kiełbasy... :)))
może kiedyś idioto zmienisz swoje przyzwyczajenia, póki co
Fornalstwo w niezbyt odległych czasach siedziało w stajni i czyściło konie z goowna i tam na wzajem okładali się kałem zamiast pałętać się po giełdach. Niestety bolszewicy podarowali wstęp hołocie na salony i teraz trudno z prymitywami wytrzymać.
widzę concept, że w końcu się pogodziłeś z wybiciem dołem...:D
tu już tylko ścieżka w dół na groszówki i dłuuuuga kiszonka...
nie będzie żadnej jazdy w górę i mega zysków - czas skończyć się oszukiwać!
od 0,22 już miało lecieć do nieba a tu ciągle niżej i niżej...:P
POPYT ZEROWY - czas wrócić do rzeczywistości Panowie za 500zł nic tu nie zdziałacie a nikt nowy ani sam Patro zainteresować się nie chce...umieralnia...
Niekoniecznie.Jak na razie uklepujemy 16 groszy i uważam ,że z tego poziomu będziemy startować.Taniej już nie powinno być.Szykuje się szybkie wybicie po którym nastąpi równie szybki spadek jednak z tendencją wzrostową z wielokrotnością powtórzeń.
co do wykresu - no właśnie przypatrz się dobrze...po wybiciu na 0,22 masz idealny trend spadkowy...i fakt są wybicia i szybkie spadki...tylko odwrotnie jak piszesz - z tendencją do zjazdu w dół...więc teraz podbitka na 0,17 potem 0,15 i tak dalej:D
Nie twierdze że zaraz.Zauważ ,że popytu brak ale i podaży specjalnie nie widać,a wsparcie rysuje się na 16 groszach.Czas pokaże - przyjdzie i popyt i podaż :)))
nie rozumiem mms-a, tak psioczy na FONECO, że taka zła ta spółka, że będzie zjazd itd. a cały czas bierze czynny udział we wszystkich dyskusjach jakie toczą sie tu na forum, wkłada w to tyle cennego czasu i energii ;) skoro jest tak źle to odpuść sobie temat a nie tak żywo reaguj na wszystko co sie tyczy FONECO.