Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 12/2012
data dodania 2012-04-04 22:14:30
spółka CERABUD SPÓŁKA AKCYJNA
Rezygnacja osób nadzorujących (członków Rady Nadzorczej)
Zarząd CERABUD Spółki Akcyjnej z siedzibą w Łodzi ("Spółka") informuje niniejszym, że w dniu 3 kwietnia 2012 roku Spółka otrzymała od:
Pana Grzegorza Draba- Przewodniczącego Rady Nadzorczej,
Pana Bogdana Siegodnika- Członka Rady Nadzorczej,
Pana Sławomira Woźniaka- Członka Rady Nadzorczej,
Pana Grzegorza Krysiaka- Członka Rady Nadzorczej,
Pani Urszuli Kaźmierczak- Członka Rady Nadzorczej,
pisemną rezygnację z członkowstwa w Radzie Nadzorczej Spółki. Złożone oświadczenia nie zawierały uzasadnienia.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 11 Załącznika Nr 3 do Regulaminu ASO - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
i bardzo dobrze, że "sami" złożyli rezygnację pokazali już co potrafią cholera, pseudo zarząd , czas na zmiany. A Marciniak niech zejdzie na ziemię i zacznie realnie myśleć .
Dnia 2012-04-05 o godz. 12:09 ~pepe napisał(a):
> i bardzo dobrze, że "sami" złożyli
> rezygnację pokazali już co potrafią cholera, pseudo zarząd
> , czas na zmiany. A Marciniak niech zejdzie na ziemię i
> zacznie realnie myśleć .
Ewakuacja z "Titanica" . Nie uchroni ich to jednak przed ewentualną odpowiedzialnością
Co do prezesa Marciniaka to chyba facet ma świadomość ,że to on poniesie największe ewentualne konsekwencje.
Chyba nikt z was nie ma złudzeń co do dalszego rozwoju wypadków.
Pytanie czy mając akcje CERABUDU siedzieć bezczynnie , czy może zacząć działać.
Znam parę osób ,które podjęły już decyzję.
można zaliczyć wtopę z przyczyn obiektywnych ale tym razem jest coś więcej ,ty nie jesteś zdeterminowany aby bronić swoich interesów , ale to tylko i wyłącznie twoja sprawa . ja sprawdziłem jak sytuacja się rzeczywiście ma i robię swoje . rób co chcesz i zbieraj po 2 ..
NEWCONNECT WIDZIAŁ PARĘ TAKICH FIRM.....
Takich jak ja , ktorzy chetnie skupuja po 2 jest tu bardzo, bardzo duzo, tylko robia swoje i siedza cicho, a Ty dalej rob zamet, moze i Tobie cos wpadnie jeszcze po 2 :)