• Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~Ja [77.254.224.*]
    Znowu najgorsi razem z PEKAO SA :/ Nie mam pojecia dlaczego spadamy :/ Przeciez wszystkie mozliwe zle informacje (lacznie z emisja ktora NIE JEST przesadzona) sa juz w cenach, to kto teraz wywala? 99% sprzedajacych teraz TRACI wiec o co chodzi do diaska?!
  • Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~iuo [46.112.130.*]
    udało sie , GTC poraz kolejny liderem spadków w WIG20 , ta spółka jest nie do pobicia ,

• Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~mały pikuś [77.112.150.*]
    Frustracja sięga zenitu to bardzo dobrze,jeszcze musi spaść poniżej 6zeta,wszystkie anale,tvn,biznesy,sw i reszta muszą zgnoić gietka a mali i średni akcjonariusze palpitacji serca dostać.Konsolidacja ok.5-6 zeta chwile potrwa,może miesiąc,może 3 miechy a później...nastąpi wybicie i znowu wszyscy będą brać ten papier po pekacu a anale zachwycać sie nad perspektywami spółki.
  • Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~fanfara [37.47.105.*]
    Dnia 2012-04-05 o godz. 08:25 ~mały pikuś napisał(a):
    > Frustracja sięga zenitu to bardzo dobrze,jeszcze musi spaść
    > poniżej 6zeta,wszystkie anale,tvn,biznesy,sw i reszta muszą
    > zgnoić gietka a mali i średni akcjonariusze palpitacji
    > serca dostać.Konsolidacja ok.5-6 zeta chwile potrwa,może
    > miesiąc,może 3 miechy a później...nastąpi wybicie i znowu
    > wszyscy będą brać ten papier po pekacu a anale zachwycać
    > sie nad perspektywami spółki.

no nie powiem bardzo ciekawa analiza ;) ale to wariant optymistyczny więc poprosimy jeszcze o wariant pesymistyczny...uwzgledniający recesję, załamanie gospodarek,dalsze spadki nieruchomości,pogłebienie sie kryzysu na rynku bałkańskim nie chce mi sie dalej wymieniać...jakie wtedy wg. ciebie są perspektywy?....
  • Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~dr sd [91.193.40.*]
    znasz lepszy biznes od galeryjnego?
  • Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~rex [89.76.235.*]
    Na poprawe humoru powiem,ze ladnie wynajmuja kolejne powierzchnie i przedluzaja juz umowy juz obecnie wynajmujacym.
    A kto zaniza kurs? MY. mlodzi gniewni spanikowani.;/
  • Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~kowal [217.67.196.*]
    kiedyś tam napisałem coś takiego

Autor | ~kowal [46.76.64.*] 2012-03-30 02:30 Zobacz wątki dotyczące Globe Trade Centre
    Zobacz profil Globe Trade Centre .

sprzedawać nic nie będą, będą czekać na powrót cen sprzed kryzysu, pewnie ze 4 lata

inwestycje ograniczają tylko do rynków stabilnych czyli do Polski, przychody z najmu stałe rozliczane w euro (ryzyko kursowe)

kasa z emisji nie idzie na przejedzenie tylko na inwestycje (białołęka i wilanów)

cena emisyjna nie będzie poniżej 6 zł, a nie 4 zł jak to niektórzy "matematycy" wyliczają wychodząc z założenia - potrzeba 100 mln euro i emisja do 100 mln akcji (zagrywka pod spadek i to naturalne, że takie okazje są raz na kilka lat i trzeba je wykorzystać)

PP na pewno spadnie na notowaniach bo musi być premia dla tych co mają gotówkę

pewnie będzie jeszcze testowanie poziomu 6 zł, ale na tym się skończy

zmiany trendu o jakim pewnie myślisz (powrót ponad 10 zł) nie będzie pewnie ze 2 lata

WSZEDŁEM W GTC W OKOLICACH 8,4 ALE PRZESADZIŁEM Z ILOŚCIĄ PAPIERÓW

TERAZ TO JUŻ MUSZĘ SIEDZIEĆ NA D... I CZEKAĆ

• Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~obiektywny [77.255.43.*]
    Na tle branży budowlanej całkiem nieźle-bo wiekszość spółek budowlanych spadło w ciągu roku 10 i wiecej krotnie...
  • Re: Odwróć tabelę GTC na czele Autor: ~adamus [188.223.48.*]
    GTC nie jest spółka budowlana tylko deweloperem a ci w UsA urosli ok 80% w ciagu ostatniego roku mysle ze i na GtC przyjdzie czas
[x]
GTC -0,81% 3,66 2025-10-30 09:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.