Znowu najgorsi razem z PEKAO SA :/ Nie mam pojecia dlaczego spadamy :/ Przeciez wszystkie mozliwe zle informacje (lacznie z emisja ktora NIE JEST przesadzona) sa juz w cenach, to kto teraz wywala? 99% sprzedajacych teraz TRACI wiec o co chodzi do diaska?!
Frustracja sięga zenitu to bardzo dobrze,jeszcze musi spaść poniżej 6zeta,wszystkie anale,tvn,biznesy,sw i reszta muszą zgnoić gietka a mali i średni akcjonariusze palpitacji serca dostać.Konsolidacja ok.5-6 zeta chwile potrwa,może miesiąc,może 3 miechy a później...nastąpi wybicie i znowu wszyscy będą brać ten papier po pekacu a anale zachwycać sie nad perspektywami spółki.
Dnia 2012-04-05 o godz. 08:25 ~mały pikuś napisał(a):
> Frustracja sięga zenitu to bardzo dobrze,jeszcze musi spaść
> poniżej 6zeta,wszystkie anale,tvn,biznesy,sw i reszta muszą
> zgnoić gietka a mali i średni akcjonariusze palpitacji
> serca dostać.Konsolidacja ok.5-6 zeta chwile potrwa,może
> miesiąc,może 3 miechy a później...nastąpi wybicie i znowu
> wszyscy będą brać ten papier po pekacu a anale zachwycać
> sie nad perspektywami spółki.
no nie powiem bardzo ciekawa analiza ;) ale to wariant optymistyczny więc poprosimy jeszcze o wariant pesymistyczny...uwzgledniający recesję, załamanie gospodarek,dalsze spadki nieruchomości,pogłebienie sie kryzysu na rynku bałkańskim nie chce mi sie dalej wymieniać...jakie wtedy wg. ciebie są perspektywy?....
Na poprawe humoru powiem,ze ladnie wynajmuja kolejne powierzchnie i przedluzaja juz umowy juz obecnie wynajmujacym.
A kto zaniza kurs? MY. mlodzi gniewni spanikowani.;/
Autor | ~kowal [46.76.64.*] 2012-03-30 02:30 Zobacz wątki dotyczące Globe Trade Centre
Zobacz profil Globe Trade Centre .
sprzedawać nic nie będą, będą czekać na powrót cen sprzed kryzysu, pewnie ze 4 lata
inwestycje ograniczają tylko do rynków stabilnych czyli do Polski, przychody z najmu stałe rozliczane w euro (ryzyko kursowe)
kasa z emisji nie idzie na przejedzenie tylko na inwestycje (białołęka i wilanów)
cena emisyjna nie będzie poniżej 6 zł, a nie 4 zł jak to niektórzy "matematycy" wyliczają wychodząc z założenia - potrzeba 100 mln euro i emisja do 100 mln akcji (zagrywka pod spadek i to naturalne, że takie okazje są raz na kilka lat i trzeba je wykorzystać)
PP na pewno spadnie na notowaniach bo musi być premia dla tych co mają gotówkę
pewnie będzie jeszcze testowanie poziomu 6 zł, ale na tym się skończy
zmiany trendu o jakim pewnie myślisz (powrót ponad 10 zł) nie będzie pewnie ze 2 lata
WSZEDŁEM W GTC W OKOLICACH 8,4 ALE PRZESADZIŁEM Z ILOŚCIĄ PAPIERÓW