• małe podsumowanie Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    "ulica ubrana od 30 groszy w dół ( nie wierze że ktoś trzymie ten papier ubrany wyżej)

nie chce wywalić na tak dużej stracie....nowi nie chcą kupować widząc zbliżające się wielkie ilości nowego papieru,,,,sytuacja trochę patowa, a czy królik jest wstanie to podnieść wyżej i ubrać na wyższych poziomach?? czym papieru więcej wywalonego tym trudniej to zrobić tym bardziej jak oprócz spekulacji nie ma żadnych powodów do wzrostów a tony papieru tylko czekają na odbiór...bo niby dlaczego miałby rosnąć? to jednak nie Karkosik czy Patrowicz, balon można było kiedyś pompować jak akcji było mniej a to raczej przypomina bioton z taką róznicą że oni przynajmniej mają jednak jakiś szanse na czymś zarabiać a tutaj? na emisjach ???

• Re: małe podsumowanie Autor: ~zdzichu [87.205.62.*]
    A co emisje to zły zarobek? Koszt akcji 0 groszy a jak sprzeda nawet po 2 gronie to nasz guru jest zarobiony
  • Re: małe podsumowanie Autor: ~olo [88.78.83.*]
    Ale Wy Panowie pier....cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: małe podsumowanie Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    czekam na twoje mądrości, wiem wiem wczoraj ktośśśśśśś zebrał tak dużo papierka na zamknięciu oj oj , no przecież to tak duzio że będą zbierać tą perłe pełnymi wiadrami i ja te
    kupię żeby sprzedać pare groszy wyżej i cieszyć jape :-)))
    przecież jak tyle spadło to musi wzrosnąć ,,,,,i ktoś dzis też kupi,,,,a oni wciąż trzymają i zaniżają i mnie .....i już nie mogę, tak przebieram nózkami....;-)))))
  • Re: małe podsumowanie Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Taaak na emisjach. To jest właśnie idea Króla, który nawet tego nie ukrywa. Mówił w TV "chcę zrobić z Ponox wehikuł inwestycyjny". Ciekawe dokąd ten wehikuł zawiezie kurs ???
  • Bajka Andersena "Nowe szaty cesarza" Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Ta sytuacja tutaj przypomina mi bajkę Andersena "Nowe szaty cesarza"
    W tej bajce też deklarowali, obiecywali, dmuchali balon marzeń i nikt nie śmiał dostrzec, aż do końca, że Król jest nagi. :)))
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.