• Eui-przyszlosc ? Autor: ~jan [81.219.7.*]
    Wanad b.zaniepokoiles mnie swoimi watpliwosciami co do przyszlosci ,chyba sobie uswiadomilem ,ze je podzielam.
    Patrz dzis na wpisy ,znowu thebile rozprawiaja o postepach w budowie,sam widzisz jaki to akcjonariat.

• Re: Eui-przyszlosc ? Autor: ~Wanad [83.21.175.*]
    Tak musi być.
    Obkupią się NE i bedą wklejać tu tabuny rakiet.
    Ale trzeba przyznać, że ta spółka oddziaływuje na wyobraźnię :))

Jestem pewny, że zakładający ją panowie, świetnie zdawali sobie z tego sprawę.
    Tort o wartości miliardów euro - kogo nie skusi wizja takiej uczty ?
    Najnowocześniejszy lab z oprzyrządowaniem NASA ? Jak nie chwytać takiej okazji.
    A z drugiej strony.
    Prezes K., który rozkminił wszystko czego się tknął. Bez pojęcia o tym, czym sie zajmuje ( jego wiedza o biotechnologii i handlu w momencie uruchamiania EUI była zerowa ). Prezes Ś - niby nawiedzony wizjoner, a zobacz z jakim zapałem cynicznie kłamie Hirschowi.

Minęły cztery lata. EUI nie ma żadnego produktu. Te, które miały być flagowe, sprzedawane są za grosze w drogeriach i aptekach. Peptydy to melodia przeszłości.
    Ale jest nowa wizja - komórkami macierzystymi można pomamić przez następne cztery lata. Tak, tylko że panowie maja już swoje prywatne firmy. Za kasę wyciągnietą z EUI.
    I nie obejmą znowu NE - a to daje chyba do myślenia nawet Mechatemu i jego dziesięciu nickom.
  • Re: Eui-przyszlosc ? Autor: ~ja [83.18.172.*]
    Wanad, a czy w poprzedniej emisji Kisiel i jego kompani obejmowali akcje?
  • Re: Eui-przyszlosc ? Autor: ~Wanad [83.21.175.*]
    Nie obejmowali !!!
    Doskonale wiedzieli co się stanie z kursem, Wiedzieli że król jest nagi.

Warto przypomnieć, że nie tylko nie obejmowali, ale wywalili w ostatnim dniu na rynek kilkanaście milionów PP, ku rozpaczy wszystkich, którzy brali wcześniej.
    PP miały wewnętrzną wartość w chwili debiutu 26 groszy, zadebiutowały po 17 groszy i bujały się przez tydzień w okolicach 14 - 17 groszy ( z przewagą 16 groszy ).
    Nasze Pinokia wywaliły w ostatniej godzinie wszystko po 12 groszy tak, że zostały na podaży.
    Nie objetych akcji było 2 miliony ( kurs wówczas wynosił 48 groszy a NE była po 19 gorszy ). Redukcja w terminie dodatkowym wyniosła 92 %

Wniosek : jeśli chcesz kupić - czekaj :))
  • Re: Eui-przyszlosc ? Autor: ~ja [83.18.172.*]
    ja juz k....... sam nie wiem co myslec o tej spolce, zobacz w Mabionie mimo ze robia emisje, to prezes skupował ostatnio akcje z rynku a tu ciagle cos nie tak, echch
  • Re: Eui-przyszlosc ? Autor: ~zenek [164.127.211.*]
    Do Mabionu nie ma co tego porównywać.Tam jest produkt są zyski no i poważni inwestorzy ktorzy założyli tą spółkę.Euroimplant wyglądał tak tylko na poczatku.Potem były same kłamstwa Że będzie zysk w 2011,termin powstania nowego laboratorium przeciagany do bólu, a były też pomysły o dwóch. Miało też na pewno nie być następnej emisji akcji.W końcu jakieś sztuczne mieszanie z jakąś firmą z U.S.Incydenty cypryjskie.Przewiduję że wyposażenie labu będzie bardzo drogie i nie starczy na to kasy co skończy się następnym dodrukiem szaisu, ale w okolicach nie więcej niż 5 gr.Zawsze znajdą się na pewno nowi frajerzy do dymania.Pewnie bedzie występ prezesa w tvncnbc oświadczającego że super nowoczesne laboratorium jest na ukończeniu, i że zysk jest pewny ,ale potrzebujemy od inwestorów 20 mln zł na doposażenie w niezbędne aparatury.Wielu nowych łyknie ten kit, a prezes wypłaci sobie premię za operatywność i kupi najnowszy model mercedesa s-klasse. ;-) :-).
  • Re: Eui-przyszlosc ? Autor: ~Aldabert [79.163.116.*]
    witam,
    to ja założyłem ten wątek o postępach w budownie, spółkę znam słabo, chciałem trochę wysondować nastroje, pobieżnie obserwuję ją od przejścia z NC na główny. Chyba całej kasy nie przejedli. Prezes zwany przez Was dwornie imieniem postaci o długim nosie z ze znanej bajki wspomina, że zakończenie budowy to okres około miesiąca. Na stronie spółki są SIWZ laboratorium.
    Oto fragment:
    "Zadanie inwestycyjne
    „LABORATORIA EUROIMPLANT– WDROŻENIE INNOWACYJNYCH PRODUKTÓW INŻYNIERII TKANKOWEJ”

A. INFORMACJE OGÓLNE

1. Niniejsze postępowanie konkursowe prowadzone jest w trybie przepisów Kodeksu Cywilnego.

2. Przedmiotem postępowania jest wyłonienie dostawców urządzeń i wyposażenia dla EUROIMPLANT S.A.

a. Dostawa, montaż, uruchomienie oraz przeprowadzenie kwalifikacji dokumentacyjnej DQ, instalacyjnej IQ oraz operacyjnej OQ zgodnie z załącznikiem nr 1 – URSY na poszczególne urządzenia / elementy wyposażenia – załączniki do pobrania z serwera ftp ftp.damasz.com.pl, login: damasz_euroimplant.przetarg, hasło: DAmasz2012

3. Ogólny opis przebieg postępowania konkursowego.

a) Harmonogram postępowania konkursowego :

DNIA 10.04.2012r przesłanie przez Oferentów na adres e-mail konkurs030@euroimplant.com.pl ofert opracowanych na podstawie niniejszego Zapytania ofertowego (SIWZ);

do dnia 17.04.2012 r. ocena ofert przez Komisję Konkursową oraz rekomendowanie co najmniej 3 (słownie: trzech) wybranych Oferentów do dalszego postępowania konkursowego (negocjacji);

Zaproszenie co najmniej 3 (słownie: trzech) wybranych Oferentów na rozmowy

Termin wyboru Oferenta przez Zamawiającego zostanie przedstawiony podczas negocjacji.

4. Wymagania podstawowe odnośnie terminu związania ofertą

a) Ważność ofert – minimum 60 dni od daty złożenia oferty".

Wynka z tego, że postępowanie już trwa, ale jak się zakonczy to zobaczymy.
    pozdrawiam
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.