KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 33 / 2012
Data sporządzenia: 2012-04-03
Skrócona nazwa emitenta
PRONOX S.A.
Temat
Podwyższenie kapitału zakładowego Spółki.
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Treść raportu:
Zarząd Pronox Spółki Akcyjnej (Spółka, Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym nastąpiło podwyższenie kapitału zakładowego Spółki. Kapitał zakładowy Emitenta wynosi 24.785.743,00 zł (dwadzieścia cztery miliony siedemset osiemdziesiąt pięć tysięcy siedemset czterdzieści trzy złote) i dzieli się na 247.857.430 (dwieście czterdzieści siedem milionów osiemset pięćdziesiąt siedem tysięcy czterysta trzydzieści) akcji o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda. Ogólna liczba głosów wynikająca ze wszystkich wyemitowanych akcji Spółki wynosi 250.434.043 (dwieście pięćdziesiąt milionów czterysta trzydzieści cztery tysiące czterdzieści trzy). Podwyższenie kapitału nastąpiło w wyniku wydania akcjonariuszowi 10.544.930 (dziesięć milionów pięćset czterdzieści cztery tysiące dziewięćset trzydzieści) akcji zwykłych na okaziciela serii L wyemitowanych przez Spółkę na podstawie uchwały nr 3 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki z dnia 29 września 2011 roku w sprawie warunkowego podwyższenia kapitału zakładowego w drodze emisji akcji serii L z wyłączeniem prawa poboru, emisji warrantów subskrypcyjnych serii L z wyłączeniem prawa poboru oraz zmiany statutu Spółki.
taaaak uuuuuuuuuuuddddddddddaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeemmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk
ale tu stado baranów grzech takich nie idiotów nie oskubać.
Znajdź sobie ten topic i poczytaj, o czym ja tam piszę. Ci, co się do tego wpisu zastosowali w 100%, do tej pory CZEKAJĄ na wyraźny sygnał AT do zakupów.
Ja nie znam się jeszcze dobrze na AT, ale nawet ja Ci mogę powiedzieć, że wszystkie sygnały, które tam wystąpiły, nie miały nic wspólnego z sygnałem kupna.
A jak nie znajdziesz, to wejdź sobie na forum DSS, tam są moje wpisy, zarówno z tamtego okresu, jak i późniejsze.
słuchacie tego oszołoma chłopczyka moze macie racje i powiem wam ze tez tak mysle nie kupojcie niech sami zjedza swoj ogon beda chcieli was ubrac a najsmniejsze jest to ze musza spłacic wierzycieli a tu kurs tak nisko a moze i wysoko kto to wie nie kupowac dzisiaj sami poprzewalali i mysla ze jutro sie zleca nowi na ich papier toaletowy Pozdrawiam