• CZY? Autor: ~SYLWIA [213.17.242.*]
    JEST KTOŚ Z POSIADACZY AKCJI NA TYM FORUM ,CZY JUŻ PRAWIE WSZYSCY WYLESZCZYLI SIĘ Z PEREŁKI ?
  • Re: CZY? Autor: ~Pi [83.14.170.*]
    Jesteś ostatnim Klonomatołkiem na tym forum.
    I tak jak pisałem, nie masz nawet komu sprzedać tych tzw. akcji.
    Ale możesz zacząć uśredniać, wielu będzie Ci wdzięcznych.
  • Re: CZY? Autor: ~driveer777 [78.10.127.*]
    Nie jest ostatnim akcjonariuszem na tym forum, a matołkiem to jesteś ty Pi i w dodatku kłamliwym bo pisałeś że nie będziesz już tu zaglądał...
    Pisałem, że nie będę pisał o Klonie (bo i nie ma o czym), ale nie mogę przestac pisać o Klonomatołkach - ku przestrodze innych.
  • Re: CZY? Autor: ~SYLWIA [213.17.242.*]
    A NIE TAK DAWNO PISAŁEŚ TAK:
    ,, Klon zmarnował trzy szanse na wybicie (ostatnią w piątek) dlatego jeszcze raz napiszę - tutaj już nigdy żadnego wybicia nie będzie.
    Dlatego dzisiaj kończę obserwację tej "spółki" i na tym kończy się moja z nią przygoda.
    Szkoda mojego czasu i Waszych pieniędzy.
    Do zobaczenia na lepszych spółkach. " TO PO CO OBSERWUJESZ JESZCZE TĄ SPÓŁKĘ?
    JAK W TYM TYGODNIU UROŚNIE MI DXD DO OK.2 ZŁ TO DOKUPIĘ PARĘ KILO KLONA
    Czy naprawdę czytanie prostych zdań ze zrozumieniem stanowi taki problem?
    Nie obserwuję Klona (bo, nie ma czego), ale obserwuję Klonomatołków.
    I to jest naprawdę ciekawe, wręcz fascynujące zajęcie.
    Wiem nawet co będziecie pisali jak Klon będzie po 30 groszy - Od lat pewien gatunek matołków występuje na wielu spółkach, najlepsze jest to, że matołki zawsze myślą, że są mądre i przebiegłe - a to tylko starzy wyjadacze pozbawiają ich pieniędzy.
    No, ale taki już los matołków.
  • Re: CZY? Autor: ~SYLWIA [213.17.242.*]
    BRAK SŁÓW ZMIEŃ LEKARZ :)
  • Och och. Autor: pryszczatyguziec [83.21.7.*]
    No siema, ja tu wciąż jestem.

Pi to się nudzisz chyba. W sumie jesteś dobrym antywskaźnikiem, jak się tylko pokażesz ze swoim pajacowaniem to pojawia się ciekawszy ruch. Widziałem, że tym razem już worek został nadstawiony bez ściemy, takie zlecenie jest rzadko widoczne na tej spółce... No ale to pokazuje, że już naprawdę nikomu z takich psuedoinwestorów jak my nie zależy na sprzedaży. Bo poważniejsi gracze będą sprzedawać po bardziej okrągłych poziomach cenowych, gdy Pi będzie dokupował :)

Radosnych Świąt pełnych duchowych uniesień dla wytrwałych oraz olśnień dla niepewnych :)
[x]
KLON 0,00% 1,42 2025-10-10 09:28:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.