Król rozłoży Pronox na łopatki. Zobaczycie. Kurs już powyżej 12gr nie skoczy. Będzie po zawyżonych cenach skupował odpady z Centrozapu!!! Już zaczął - 20mln ba pseudo wirtualną biomase w Komi wyłożył.
Ta spółka już jest trupem.
A Król ją ud**i na amen.
Za chwilę poprzerzucają resztę swoich "aktywów" z CZP, takie jak Zakład Wiecznie Pod Kreską ZGODA i takie tam, inne śmieci, nie przynoszące żadnych zysków.
Krótko mówiąc: CMS ma większy pakiet CZP niż PRO, więc zależy im, aby to CZP szedł do przodu. Kosztem PRO...
Ależ tu się będzie działo... :(((
Dlatego też Król chce zostać w PRO, bo wie, że i tak jest spalony w biznesie. A do CZP włoży jakąś osobę z nieskazitelną przeszłością, aby CZP w ciągu roku, dwóch poszedł w okolice przynajmniej 50-60 groszy. Tam ma wolumen obrotu, więc spółka i tak się utrzyma przy życiu, a PRO... :(((
Oczywiście nie wykluczam w międzyczasie jakiś dobrych informacji, które pomogą wywalić parę milionów rolek papieru toaletowego w rynek, ale 6 groszy na PRO NIEUNIKNIONE.
ty to jesteś jednak nachalny naganiacz taki przez duże N
Czyli coś najgorszego na forum......
Na chama , na siłę , codziennie bez przerwy ....
I tak tylko z dobrego serca abyśmy nie stracili naszych pieniędzy......
No po prostu czyste uczciwe intencje ......
A dla mnie jesteś pachole na usługach.....i tylko kto ci płaci.
wygląda na to, że na obecną chwilę to chłop ma rację, gdyż wydarzył się scenariusz najgorszy z możliwych!!!
Król za sterami Prx czyli gość bez skrupułów i etyki w biznesie i bez grubej kasy, który POTRZEBUJE emisji!!!
chłopie teraz masz rację, ale wczesniej keidy nie było wiadome czy to przejmie czp czy jakis normalny inwestor z kasą nie można było miec pewności co do kursu.
Teraz natomiast ja nie widze POZYTYWA - niech ktoś się ustosunkuje kto ma jakieś pozytywy do przekazania w obecnej sytuacji!!!!! ????
to scie se pogadali hej a ja wiem ze zarobie bo gadała mi sekretarka a ona słyszała od sprzataczki ktora gadała z dupolizem pele i jego wielkim bratem chłopczykiem a ze obroty niskie a wszyscy pouciekali to trzeba zrobic podbitke zeby znowu wrucili i napchali kieszenie kto został to zarobi kto wymiekł to wcale sie nie dziwie POZDRAWIAM
panie rybo napisalem wczesniej że musza podbic i zwiekszyc obroty aby wladowac w rynek emisje bo sa zbyt goli aby swoja kasą naprawiac Prx.
Więc również obstawiam scenariusz podbitki, natomiast kiedy i na ile i z jakiego powodu to nie mam pojecia bo powodów ku temu coraz mniej. Ale docelowo i znając metody działania i historie Ireneusza Króla to na średni termin i dłuższy spóła uj***na będzie!!
ludzie zrezygnowani kto miał to uciekł obroty prawie zerowe i tu bedzie odwrotnie niz na cetku tam z 1zł pchali do 18 gr a tu 10gr beda pchali do gory bo widzisz na doł juz bardzo blisko a do gory zakres nieograniczony ludze zrazeni do spułki nikt sie juz niechce łapac a tu trzeba ze wierzyciele wyszli jak to zrobic napewno trzeba zdołowac do 06gr i wszyscy sie rzuca a oni beda mega zarobieni a chłop bedzie kosmicznie bogaty Pozdrawiam ja znowu jestem i wiem ze nie strace