• PRONOX Autor: ~Pele [195.116.240.*]
    Król rozłoży Pronox na łopatki. Zobaczycie. Kurs już powyżej 12gr nie skoczy. Będzie po zawyżonych cenach skupował odpady z Centrozapu!!! Już zaczął - 20mln ba pseudo wirtualną biomase w Komi wyłożył.
    Ta spółka już jest trupem.
    A Król ją ud**i na amen.
  • Re: PRONOX Autor: ~Pele [195.116.240.*]
    Oczywiście Król == mega emisje
  • Zbycho, ale wtopiłeś... Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    To jest nic...

Za chwilę poprzerzucają resztę swoich "aktywów" z CZP, takie jak Zakład Wiecznie Pod Kreską ZGODA i takie tam, inne śmieci, nie przynoszące żadnych zysków.

Krótko mówiąc: CMS ma większy pakiet CZP niż PRO, więc zależy im, aby to CZP szedł do przodu. Kosztem PRO...

Ależ tu się będzie działo... :(((

Dlatego też Król chce zostać w PRO, bo wie, że i tak jest spalony w biznesie. A do CZP włoży jakąś osobę z nieskazitelną przeszłością, aby CZP w ciągu roku, dwóch poszedł w okolice przynajmniej 50-60 groszy. Tam ma wolumen obrotu, więc spółka i tak się utrzyma przy życiu, a PRO... :(((

Oczywiście nie wykluczam w międzyczasie jakiś dobrych informacji, które pomogą wywalić parę milionów rolek papieru toaletowego w rynek, ale 6 groszy na PRO NIEUNIKNIONE.
  • Re: Zbycho, ale wtopiłeś... Autor: ~Pele [195.116.240.*]
    No dokładnie coś w tym stylu, ale najpierw muszą zrobić podbitę i obroty, móc upłynnić te nowe emisje,
  • Re: PRONOX Autor: ~EEE [83.31.151.*]
    ty to jesteś jednak nachalny naganiacz taki przez duże N
    Czyli coś najgorszego na forum......
    Na chama , na siłę , codziennie bez przerwy ....
    I tak tylko z dobrego serca abyśmy nie stracili naszych pieniędzy......
    No po prostu czyste uczciwe intencje ......

A dla mnie jesteś pachole na usługach.....i tylko kto ci płaci.
    wygląda na to, że na obecną chwilę to chłop ma rację, gdyż wydarzył się scenariusz najgorszy z możliwych!!!
    Król za sterami Prx czyli gość bez skrupułów i etyki w biznesie i bez grubej kasy, który POTRZEBUJE emisji!!!
  • Re: PRONOX Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Jak masz coś MERYTORYCZNIE dopowiedzenia, to słucham Do każdej mądrej wypowiedzi o PRO się ustosunkuję odpowiednio.

Ale Ciebie nie stać na takie, potrafisz tylko oceniać moją osobę i rzucać bezpodstawne oskarżenia. Prawda?
    chłopie teraz masz rację, ale wczesniej keidy nie było wiadome czy to przejmie czp czy jakis normalny inwestor z kasą nie można było miec pewności co do kursu.
    Teraz natomiast ja nie widze POZYTYWA - niech ktoś się ustosunkuje kto ma jakieś pozytywy do przekazania w obecnej sytuacji!!!!! ????
    Pele, a od kiedy jakiego czasu na forum PRO jesteś?
    sporo czasu, ale nie udzielam się, a co?
    Nie no, tak pytam, bo ja sam tu ledwo od początku roku 2012 siedzę i nie do końca wiem, w co się tu gra...
    ja od końcówki 2011, pamiętam te wasze analizy z ferdynandem z niestypowa :P
    Aha. No, zwłaszcza, że Zbycho je ostatnio swoimi postami przypominał...

A jak myślisz, będzie coś z tej firmy jeszcze, czy lepiej sobie dać spokój z PRO...?
  • Re: PRONOX Autor: ~ryba [80.53.75.*]
    to scie se pogadali hej a ja wiem ze zarobie bo gadała mi sekretarka a ona słyszała od sprzataczki ktora gadała z dupolizem pele i jego wielkim bratem chłopczykiem a ze obroty niskie a wszyscy pouciekali to trzeba zrobic podbitke zeby znowu wrucili i napchali kieszenie kto został to zarobi kto wymiekł to wcale sie nie dziwie POZDRAWIAM
    panie rybo napisalem wczesniej że musza podbic i zwiekszyc obroty aby wladowac w rynek emisje bo sa zbyt goli aby swoja kasą naprawiac Prx.
    Więc również obstawiam scenariusz podbitki, natomiast kiedy i na ile i z jakiego powodu to nie mam pojecia bo powodów ku temu coraz mniej. Ale docelowo i znając metody działania i historie Ireneusza Króla to na średni termin i dłuższy spóła uj***na będzie!!
    ludzie zrezygnowani kto miał to uciekł obroty prawie zerowe i tu bedzie odwrotnie niz na cetku tam z 1zł pchali do 18 gr a tu 10gr beda pchali do gory bo widzisz na doł juz bardzo blisko a do gory zakres nieograniczony ludze zrazeni do spułki nikt sie juz niechce łapac a tu trzeba ze wierzyciele wyszli jak to zrobic napewno trzeba zdołowac do 06gr i wszyscy sie rzuca a oni beda mega zarobieni a chłop bedzie kosmicznie bogaty Pozdrawiam ja znowu jestem i wiem ze nie strace
    ludzie przede wszystkim zrażeni do Króla!! A po podbitce będa musieli upchnąć akcje więc jak myślisz kurs będzie wtedy rosnąć czy spadać ?
    zeby cos tu upchnac to podbitka na 2 gr nie wystarczy musi byc konkretne info i perspektywy a czy bedzie krol czy go nie bedzie mało wazne
  • Re: PRONOX Autor: ~Pele [82.160.97.*]
    Info które mogło to porwać to wg mnie był Inwestor, ale to już przepadło - na jakie info byś liczył ?
  • Re: PRONOX Autor: ~ramzes [89.174.242.*]
    Patrowicz nas wybawi:D
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.