• Pytanko o prywatna emeryturę Autor: ~MAX [178.73.50.*]
    Mam prośbę, może ktoś się orientuje czy oprócz Compensy Gwaracja Premium jest jakiś inny produkt gdzie w momencie podpisania umowy poznajemy gwarantowaną emeryturę? Wiem że kiedyś chyba w Hestii była Sjesta, szukam czegoś takiego z mozliowści jednorazowej wpłaty i zero powiązania z funduszami akcyjnymi, zrównowazonymi itp . Chodzi mo o totalny bezpieczeństwo i o wpłatę jednorazową i gwarancję renty. Dzieki A Aegon cos takiego ma ale tam nie ma mozliwości jednorazowej wpłaty tylko składkowa. Szukam czegos takiego jak w Compensie ale innej firmy bo w Compensie juz mam.
  • Re: Pytanko o prywatna emeryturę Autor: ~MAX [178.73.50.*]
    jestem w Warszawy i chętnie o tym porozmaiwam ale proszę o konkrętną odpowiedź i konkretny produkt...żadne tam fundusze itp. Wpłata jednorazowa, gwarancja i koniec.
  • Re: Pytanko o prywatna emeryturę Autor: ~andrzej29096@wp.pl [178.37.61.*]
    AVIVA - Gwarantowana Renta Kapitałowa. Wpłata jednorazowa z możliwością dopłat. Świadczenie terminowe lub dożywotnie w zależności jak sobie życzysz.

Pozdrawiam
  • Re: Pytanko o prywatna emeryturę Autor: ~MAX [178.73.50.*]
    dzieki ale z tego co czytam, to tam dozywotnia można otrzymać tylko jak w dniu podpisania umowy ma się powyżej 45 lat a ja mam mniej...
  • Re: Pytanko o prywatna emeryturę Autor: ~xx [31.61.83.*]
    Allianz Rentier
  • Re: Pytanko o prywatna emeryturę Autor: ~priker [85.222.86.*]
    Beneficio w Generali daje taką opcję:
    http://www.generali.pl/klienci-indywidualni/inw-i-ochrona/programy-inwestycyjne/beneficio-ubezpieczenie-na-zycie-ufk-skladka-jednorazowa