odlewniom tylko pogratulować, iż z tak trudnej sytuacji w jakiej ta firma była w związku z opcjami, potrafili się podnieść i spłacać bankom powoli zobowiązania z bieżącej działalności. Oby tak dalej.
Też podziwiam tą spółkę mam ją wraz z sanwilem. Odlewnie umieją walczyć w tych niby trudnych czasach a sanwil ma dalej problem.Przecież jeszcze 4-6lat temu to były najlepsze spółki na gpw, oczywiście jest to moje zdanie ponieważ dawniej na nich zarabiało się nieźle.
Odlewnie uważam ze najgorsze maja za sobą i czeka je tylko powolny wzrost. Restrukturyzacja zakończona tylko zamowienia (ktore sa) do realizacji i naprawde stac zeby kurs podniosl sie w okolice 7-10 zl. Może jakiegos inwestora znajda banki na sprzedaz swego pakietu - podnies to moze rowniez wartosc akcji. Dodatkowo banki umozyly 50% dlugu 25% dostali w akcjach za 3 zl jedna. Wychodzi jasno ze 9 zl za akcje odlewni maja zaksiegowane banki. Uwazam ze spolka warta obserwacji.
Macie rację jak dla mnie ta spółka pokazała, że można osiągnąć sukces podnosząc się z zupełnego dna i nie należy a nawet nie powinno jej się porónywać do ABM i PBO Anioła. Nie to wychodzienie z problemów.
Matoły nie poszły wyżej bo nie dostały tego co zaplanowali i chcą dostac takimi szarpnięcniami góra - dół heeeee... heeeeee.. odemnie dostaną balszoj h ..................j heeeeee... heeee ja mam czas******