• do Inwestor Autor: ~mms [83.23.247.*]
    to będzie to objęcie hossy? :)
  • Re: do Inwestor Autor: ~Inwestor [85.237.162.*]
    O 15 się okaże.
  • Re: do Inwestor Autor: ~mms [83.23.247.*]
    no to już Ci mogę napisać że nie...nie musisz czekać do 15;)
    No to możesz zaczynać masturbację :)
    Nie rozumiem czemu jesteście tacy drażliwi jak inni mają rację...
    no i nie ma objęcia hossy :P

ogólnie idealnie jak napisałem - piątek zamkniemy z 0,15...albo i niżej
    chyba zostanę wróżbitą...a tak na serio to spółki Patro są tak łatwe do rozszyfrowania...idzie jak po sznurku - w przyszłym tygodniu nowe minima...przy 0,12 można się zastanowić nad ewentualnym kupnem...choć ja bym się wstrzymał do 0,11 - 0,10...

kto mnie posłuchał ma już zaoszczędzone 20% :)
    Jesteś mistrzem! Mogę Ci stopy ucałować? Chcę mieć Twoje zdjęcie na pulpicie :P od dzisiaj będę słuchał tylko Ciebie to zostanę milionerem w tydzień. Tylko Ty jeden jesteś mistrzem!
  • Re: do Inwestor Autor: concept [77.115.136.*]
    Autor: ~Inwestor [85.237.162.*], 2012-03-29 15:24
    Jesteś mistrzem! Mogę Ci stopy ucałować? Chcę mieć Twoje zdjęcie na pulpicie :P od dzisiaj będę słuchał tylko Ciebie to zostanę milionerem w tydzień. Tylko Ty jeden jesteś mistrzem!
    ----------------------------------
    Jesteś złośliwy, teraz będzie musiał chłopak zmienić bieliznę... ;)
  • Re: do Inwestor Autor: ~mms [83.23.248.*]
    czemu concept na parkiecie już nie piszesz?
    bo wiesz że z foneco się już za bardzo zbłaźniłeś?
    Nie lubię dyskutować z bydłem.
    tylko dlatego?
    myślałem że dlatego, że absolutnie nie masz racji a upierasz się przy swoim i widzisz, że niestety to był duży błąd...na prawdę nie życzę Ci źle...ale po co grać w znaczone karty? przecież dobrze wiesz, że w tym rozdaniu nie masz szans - widzisz ilu jest chętnych do kupna w tej "promocji"? a pomyśl co będzie jak spadnie poniżej 0,15 - ludziska dopiero wtedy zaczną się pchac do sprzedaży i kurs spadnie na grosze...

no nic...może zrobią jeszcze jakąś podbitkę i uda się opylić towar bez większej straty czego Ci naprawdę życzę...przecież ostrzegałem nie z przekory ale w dobrej wierze - przykre tylko że nikt nie słucha...ale w sumie inaczej się patrzy jak akcje się posiada i inaczej z boku;)
    Skoro wiesz, że tam już nie piszę, to również wiesz, że forum tamto opanowało kilku prymitywnych PISowcóew, naganiających wciąż na PIS a na innych nickach ubliżających ludziom tam dyskutujących. Tutaj sprawniejszy jest admin a po za tym zawsze można porównać IP i widać z kim ma się do czynienia.

Jaki masz tam nick? Może jesteś jednym z nich? Od kiedy masz swój nick, od tygodnia? (ja mam stały od wielu lat) To właśnie oni nie mają własnej historii, ponieważ wciąż się szmacą i muszą zmieniać nicki.
    dlatego też tam w ogóle nie pisze...tylko czytam;)
    Przestałem już nawet tam zaglądać, ostatnia dyskusja na wątku FONECO jest na poziomie rynsztoku, szkoda wzbudzać w sobie niesmak zaglądając tam...
    a co do foneco...to na prawdę to raczej nie jest jeszcze dołek...
    już ktoś się wystawił z drobnymi po 0,15 ale jutro będzie ich więcej a kursu nikt nie broni i nie zbiera...

dużo kupiłeś?
    Dzisiaj sporo dokupiłem. Mam jeszcze trochę kasy, wywaliłem dzisiaj inne śmieci, które słabo wróżą. Moim zdaniem ten papier wysoko pójdzie, więc kilka groszy w tę lub druga ni robi wielkiej różnicy.

A Ty ile już skupiłeś?
    ja nic...pisałem ile będzie...
    raczej nie zamierzam tego tykać - spójrz na śmieci ze stajni Patro...tak samo może skończyć foneco...i na razie wszystko wskazuje, że tak będzie...czyli groszaki i wieczne kiszenie...

ale powodzenia...oby udało Ci się to sprzedać...
    to może mi wytłumacz po czym wnioskujesz, że kurs będzie wysoko?
    po 0,20 odbyło się klasyczne upychanie akcji i teraz codzienne wywalanie...
    żeby odbył się wzrost ktoś musi skupić albo jakieś genialne info...a więc?
    Foneco ma mnóstwo żywej gotówki i co chwila robią genialne interesy, na których zarabiają miliony (dosłownie), rynek to doceni. Nie zmieniam nicku co tydzień, więc nie mogę autorytatywnie powiedzieć kiedy pójdzie do góry. ;)

...dobrze muszę skopić sie na innych papierach, więc na razie nie mogę gadać, na razie bez odbioru.
    Widzę,ze już na Parkiecie wkleiłeś to co tutaj pisałem... żałosne.
  • Re: do Inwestor Autor: ~mms [89.69.44.*]
    to nie ja!
    to ta ł.ajza wielonickowa z parkietu...
    ja z nim nie mam nic wspólnego - odcinam się grubą krechą!
  • Re: do Inwestor Autor: concept [46.169.218.*]
    Jeżeli nie Ty to przepraszam.
    widzisz - jak chcesz to potrafisz coś mądrego napisać :D

to w zamian - masz małego typa - wrzuć w obserwowane Igorię - 50% się skorekciła, powracają obroty...kilka groszy będzie można ugrać - ale jeszcze nie kupuj niech się powysypują do końca(jest szansa na zejście poniżej 0,20 - niewielka ale zawsze);)

miłego popołudnia;)

a tego syfa sobie odpuść - szkoda nerwów - jeśli naprawdę kupowałeś po 0,12 to ubierz jakiegoś naiwniaka póki masz zysk;)
    Mistrzu! Stoję na 0,15 i nikt nie chce mi sprzedać :/ Zawiodłem się na Tobie! Do tego polecasz mi Igorię? Psiocząc na M.P. polecasz mi właśnie Igorię? Tym typem się zbłaźniłeś i już nie będę Cię słuchał :/ a myślałem, że dzięki Twojej wszechstronnej wiedzy i wizji nieomylnej będę bogaty w tydzień. Szkoda...
    widzę, że ciężko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem - co pisałem o Igorii? wrzucić do obserwowanych i poczekać cierpliwie kilka sesji na dobry moment na kupno...

a co do foneco...czy skończył się dzień? jeszcze drugi fix...spokojnie;)
    a nawet jeśli kupiłbyś po 0,16 skoro tak bardzo chcesz to i tak jesteś do przodu dzięki moim prognozom o 20-25% - jeszcze Ci źle?
  • Re: do Inwestor Autor: ~foneco [31.175.227.*]
    niekoniecznie
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.