• to ile dzisiaj? :) Autor: ~mms [83.21.75.*]
    dacie radę już dzisiaj przejść na 0,15? czy czekamy z tym do piątku?;)
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: ~Inwestor [85.237.162.*]
    Ale jesteś aktywny na forum! Chodzisz do szkoły jeszcze co? Frajdę masz jak spada? Zazdrościsz tym co grają za prawdziwe pieniądze i wygrywają. Taki "polaczek" typowy :/
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: ~mms [83.21.75.*]
    zdecydowanie nie chodzę już do szkoły...na giełdzie już jestem od 7 lat...

wcale mnie nie cieszy że ludzie tracą - ale właśnie przed tym ostrzegałem...tylko, że ludzie Twojego pokroju są zbyt zachłanni na "łatwy zarobek" a uwierz że takiego nie ma...

ja po prostu chce aby Inwestorzy pokroju Patro wynieśli się z rynku a Wy go tylko wspieracie finansowo i wciąż dajecie się robić na w kakao...czas z tym skończyć - czas przestać wspierac finansowo bogatych gości co mają gdzieś drobnych akcjonariuszy...

na prawdę życzę jak najszybszego odrobienia strat ale na konkretnych spółkach a nie wydmuszkach... powodzenia!

p.s. a będę tu ostrzegał dopóki nie spadnie już tam gdzie jego miejsce aby ludzie nie dali wrobić się w "promocję"...
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: concept [77.112.235.*]
    Autor: ~mms [83.21.75.*], 2012-03-29 09:23
    zdecydowanie nie chodzę już do szkoły...
    -----------------------------
    ...a szkoda, warto zacząć, po co kasa skoro nie można jej wydać kulturalnie z klasą?
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: ~mms [83.21.75.*]
    co ma do kultury szkoła?
    zdecydowanie wolę wydawać kasę na podróże - te bliższe i dalsze ;)

i na prawdę życzę Wam i 5 zł...ale niestety wiem czym Patro smakuje i najczęściej kończy się to solidną stratą i sypaniem do kości...:(
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: concept [77.112.235.*]
    Autor: ~mms [83.21.75.*], 2012-03-29 09:40
    co ma do kultury szkoła?
    -------------------------------------
    Jeżeli nie widzisz związku kultury ze szkołą to szkoda mojego czasu na tłumaczenie.
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: ~spox [83.30.72.*]
    Dnia 2012-03-29 o godz. 09:23 ~mms napisał(a):

> prostu chce aby Inwestorzy pokroju Patro wynieśli się z

p.s. a będę tu ostrzegał dopóki
    > nie spadnie już tam gdzie jego miejsce aby ludzie nie dali
    > wrobić się w "promocję"...

MMS jasno przedstawił podstawy ideologiczne swojego działania. Jest misjonarze. Zwykle tacy wywodzą się z tych, którzy zaliczyli malutki wpier**** i teraz liżą rany plując na prawo i lewo. Wytłumaczę jednak to zachowanie: to nie wina Patrowicza czy innego uczestnika giełdy, tylko owego misjonarza, bo swoją naiwnoscią i brakiem sprytu pogrążył się w niebycie.

Taki MMS bedzie walczył do końca, jego albo spólek Patrowicza. Obstawiam jednak, że spółki i sam Patrowicz przetrzymają kolejne ataki frustracji tego kolesia.

Kurs -------> na początek 36 groszy, później 50 itd.
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: ~mms [83.23.247.*]
    ale masz marzenia co do kursu...ale zawsze warto marzyć ;)

to może jeszcze podaj ramy czasowe co do tych targetów co byśmy mogli sprawdzić trafność Twych życzeń...

widzisz ja przynajmniej dałem Wam zarys jak to będzie wyglądało i jak na razie się sprawdza idealnie...a Ty kupiłeś i błagasz oraz naganiasz na wzrosty a tu klapa...
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: ~spox [83.30.72.*]
    MMS

frustracja ciebie wykończy, dałeś du**** i się z tym pogódź, mogłeś odrobić straty na Resbudzie, ale ty wolałeś tutaj ujadać i ostrzegać przez złym Patrowiczem, siedzisz w klatce i wyjesz, nikogo nie obchodzą twoje problemy. Nikogo. Pa frustracie.
    hahaha...widzę że Tobie nerwy puszczają...może kiedyś uda Ci się wyjść bez straty...ja też mogę Ci podać przykłady gdzie mogłeś zarobić zamiast gnić tutaj...ale po co? to wątek foneco...a Ty miałeś podać kiedy niby te Twoje 50 groszy...idź się pomódl może wzrośnie o grosz albo dwa...

dzisiaj możesz liczyć kolejne straty...;)
    Co do jednego się zgadzam... M.P. to ciężki partner w interesach ale moim zdaniem inni nie są lepsi. GPW po to jest, żeby drobnych okradać i taka jest prawda. Na innych spółkach jest to samo. Nie ma reguły. Moim zdaniem FONECO wróci w okolice 0,3x po powrocie na ciągłe. Nie marzę o 5 zł, to bez sensu. Ja wchodziłem po 12 gr. jak papier leżał na dnie i nikt go nie tykał. Ci co wzięli po 21 gr. będą musieli trochę poczekać żeby zarobić. Chociaż z tego co widzę to tną straty ;) Nie wiem po co tak naganiasz na spadki... może masz w tym jakiś cel... taki rynek, każdy chwyt dozwolony. Dzisiaj objęcie hossy będzie?
    nie utrzymało się 17 groszy...więc nie;)
    Chyba nie wiesz co to jest objęcie hossy hehe:)
    chyba Ty nie wiesz...
    przecież pisze że spadło i nie urośnie więc nie ma szans...
    musiałoby być dzisiaj 0,19 na zamknięciu a na to się nie zanosi;)
    zresztą róbcie co chcecie - to Wasza kasa...przynajmniej na błędach się człowiek uczy - pewnie będzie jeszcze jakaś podbitka co by wciągnąć nowych łatwowiernych to może uda wyjść...powodzenia!
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: ~lukas8i8 [188.147.10.*]
    ostatnio spadło z 23 na 11 zaczełem zbierać od 17gr kupiłem 170 tys akcji srednia 14 gr oddałem srednio po 18 teraz tez juz zbieram ciezko tu przewidziec dołek a wzrost jest pewny po zmianie systemu notowań
  • Re: to ile dzisiaj? :) Autor: concept [77.115.136.*]
    Koledzy z Parkietu piszą, że masz sporo akcji Prometu do zbycia w okazyjnej cenie. To prawda? :)))
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.