W związku z decyzją o nieprzedłużaniu opcji, zarząd powierniczy uzgodniony między spółkami zostanie zniesiony i KI stanie się beneficjentem w pełnym zakresie (uprawnień korporacyjnych i majątkowych) w odniesieniu do udziałów KOV w konsorcjum Neconde.
Dnia 2012-03-28 o godz. 17:57 ~aaa napisał(a):
> W związku z decyzją o nieprzedłużaniu opcji, zarząd
> powierniczy uzgodniony między spółkami zostanie zniesiony i
> KI stanie się beneficjentem w pełnym zakresie (uprawnień
> korporacyjnych i majątkowych) w odniesieniu do udziałów KOV
> w konsorcjum Neconde.
Gorzej gdybyśmy mieli Nigerię i nie potrafili wycisnąć z niej ropy ..nakłady duże a strata dla KOV byłaby jeszcze większa , a tak wyniki za I kw 2012 r na plusie !
Dnia 2012-03-28 o godz. 18:05 ~prix napisał(a):
> Gorzej gdybyśmy mieli Nigerię i nie potrafili wycisnąć z
> niej ropy ..nakłady duże a strata dla KOV byłaby jeszcze
> większa , a tak wyniki za I kw 2012 r na plusie !
To jak?
Głosiliście wszem i wobec jakie to zyski będą z Nigerii a teraz piszesz, że to dobrze, że jej nie ma KOV ???
Teraz będzie komunikat, że się wszystko zawaliło a Ty napiszesz, że to dobrze bo będzie co budować
Syria - pudło (strata)
Nigeria pudło (zabezpieczenia - strata)
Ukraina - rurka 5 mm
KOV ponad 400 mln akcji
Petrol ze swoją ilością akcji nic nie mając tak jak KOV to pikuś
Tak jak zawsze, tak jak co roku kov zrobił swoich akcjonariuszy kulturalnie i transparentnie w balona. Nauczony kilkoma chwilowymi wyskokami z zeszłego roku, tak jak wielu ludzi oniegdaj wierzących w tą spółkę, pozbyłem się akcji. Przez moment miałem chwilę zwątpienia, że może tym razem sie uda, ale nic się nie zmieniło. Poczekam aż spadnie i znowu odkupię, bo spadki tu są sowite o czym przekonałame się kiedyś na własnej d, ale nie tym razem. Pozdrawiam tych co się pozbyli. Witam nowoubranych.
I jak zawsze rowna polityka informacyjna firmy kov objawia się tym, że ktoś wcześniej zdąży opuścić pokład. Nic nowego. To typowa wydmuszka do gry na DT w sumie podobna liga co petrol tylko w lepszych garniturach.
KULCZYK nie robi akcjonariuszy w balona i nie wychodzi z Nigerii. KOV ma się skupić na poszukiwaniu gazu i ropy na Ukrainie. a nie ciągać wszystkie sroki za ogon.
Dnia 2012-03-28 o godz. 18:20 ~aaa napisał(a):
> KULCZYK nie robi akcjonariuszy w balona i nie wychodzi z
> Nigerii. KOV ma się skupić na poszukiwaniu gazu i ropy na
> Ukrainie. a nie ciągać wszystkie sroki za ogon.
Zobaczymy jak teraz KOV będzie dbał o wycenę akcji KOV i chronił jej akcjonariuszy
Cytuję koniec komunikatu ..
Po szczegółowej analizie i mając na względzie interes akcjonariuszy (ang. shareholder value) Kierownictwo KOV zdecydowało, że skorzystanie z tej opcji przy obecnej rynkowej wycenie Spółki spowodowałoby dla obecnych akcjonariuszy zbyt duże rozwodnienie.
Widzę, że jesteś w tym balonie, życzę miłego lotu w dół. Losie, dzięki, że wywaliłem to gówno, bo jak wspomnę zeszły rok i nigerię to mnie szlak trafia. Baj de łej mieli do piątku podać szacunki odnośnie nigerii buhahahaha!!!!