• co do grosza! Autor: jacek_z_grochowa [89.72.103.*]
    Cytuje
    "sridzie", nie idzie, nie widzisz, ze minimalnie podbieram, a potem wypluwam + kilku innych stara się tak samo grać na 2-3 gr.?
    Jak jakiś skoczek podpompuje na 45 to radzę wywalać truchło czym prędzej i ustawiać się po 32-34. Powoli, z ząbkami nadziei będzie zejście mocno poniżej 20 gr. za dużo tu złych leszczy na mnie kwili....

I co? da się sterować z dokłądnością co do grosza forumowa empirio? Ale nam ubaw...
  • Re: co do grosza! Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    bambus z grochowa się odezwał, zajrzał na wykres i dorobił scenariusz. Podbieraj dalej i wysypuj ze stratą niżej - strategia godna bambusa.
  • Re: co do grosza! Autor: ~Prometheus Capital [83.238.152.*]
    Dnia 2012-03-28 o godz. 14:34 jacek_z_grochowa napisał(a):
    > Cytuje
    "sridzie", nie idzie, nie widzisz,
    > ze minimalnie podbieram, a potem wypluwam + kilku innych
    > stara się tak samo grać na 2-3 gr.?

Odebrałem ci palancie papier ktory tak zbierałeś i oddałes 2-3 grosze wyżej
    Ale nam ubaw...

LOL
  • Re: co do grosza! Autor: ~Wariat [193.108.194.*]
    pajacu mam kumpli z grochowa i extra kolesie i powiem im że mają lamusa tam u siebie konkretnego:)
  • Re: co do grosza! Autor: ~dizi [79.191.198.*]
    i tak już prawie od dwóch lat to samo... wybicie... opuchanie towaru za duza skale... leszczyzna sie dławi... sprzedaje taniej... grochowiak zbiera... ile to juz razy ? 10 ? 12 ? ale tomuś inteligent znowu mie wysmieje ze pisze teorie nie stej ziemi !

przyejzyj na oczy tomuś !
  • Re: co do grosza! Autor: ~Karol [94.251.213.*]
    jak kurs spada w okolice 40 gr to prawie zawsze na malym wolumenie..jak jest gora to na duzym. wiec powiedz mi w jaki sposob twoj guru z grochowa zbiera tyle akcje? glupopy piszesz i tyle
    kolego jak zauwazyłem od dwoch lat jest taka sama analogia ! kurs na duzym wolumenie rosnie 1-2 dnia ! spada na mały 30 dni ! jezeli obliczysz wolumen z 30 dni jest równy temu alboi i wiekszy co przy wybiciu ! o to cała filozofia !
  • Re: co do grosza! Autor: ~van [37.209.136.*]
    nie rozumiem czemu narzekasz , przecież to jest w tym najlepsze
    i nie robie tego ani po złości ani nie mam w tym żadnego celu ! poniewaz połowe zawsze opycham i ta sama połowe akcji pozniej odkupuje 20-30 % taniej !

robie tak od dwoch lat... robiłem to samo na digate, aer, runicom... tam gdzie siedzi ten człowiek !

zarobiłem sporo kasy ! sęk w tym zeby to wyczuć !

ale to jest do czasu i ten gamoń o tym wie bo na kązdej ze społce było mega wybicie.. po 400-600 % i tu bedzie to samo ! a wiesz kiedy ono bedzie ? wtedy kiedy najwiekszy optymista już na górce nie bedie chciał wziać a wskoczy jak przebije 1 zł !
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.