Cytuje
"sridzie", nie idzie, nie widzisz, ze minimalnie podbieram, a potem wypluwam + kilku innych stara się tak samo grać na 2-3 gr.?
Jak jakiś skoczek podpompuje na 45 to radzę wywalać truchło czym prędzej i ustawiać się po 32-34. Powoli, z ząbkami nadziei będzie zejście mocno poniżej 20 gr. za dużo tu złych leszczy na mnie kwili....
I co? da się sterować z dokłądnością co do grosza forumowa empirio? Ale nam ubaw...
Dnia 2012-03-28 o godz. 14:34 jacek_z_grochowa napisał(a):
> Cytuje
"sridzie", nie idzie, nie widzisz,
> ze minimalnie podbieram, a potem wypluwam + kilku innych
> stara się tak samo grać na 2-3 gr.?
Odebrałem ci palancie papier ktory tak zbierałeś i oddałes 2-3 grosze wyżej
Ale nam ubaw...
i tak już prawie od dwóch lat to samo... wybicie... opuchanie towaru za duza skale... leszczyzna sie dławi... sprzedaje taniej... grochowiak zbiera... ile to juz razy ? 10 ? 12 ? ale tomuś inteligent znowu mie wysmieje ze pisze teorie nie stej ziemi !
jak kurs spada w okolice 40 gr to prawie zawsze na malym wolumenie..jak jest gora to na duzym. wiec powiedz mi w jaki sposob twoj guru z grochowa zbiera tyle akcje? glupopy piszesz i tyle
kolego jak zauwazyłem od dwoch lat jest taka sama analogia ! kurs na duzym wolumenie rosnie 1-2 dnia ! spada na mały 30 dni ! jezeli obliczysz wolumen z 30 dni jest równy temu alboi i wiekszy co przy wybiciu ! o to cała filozofia !
i nie robie tego ani po złości ani nie mam w tym żadnego celu ! poniewaz połowe zawsze opycham i ta sama połowe akcji pozniej odkupuje 20-30 % taniej !
robie tak od dwoch lat... robiłem to samo na digate, aer, runicom... tam gdzie siedzi ten człowiek !
zarobiłem sporo kasy ! sęk w tym zeby to wyczuć !
ale to jest do czasu i ten gamoń o tym wie bo na kązdej ze społce było mega wybicie.. po 400-600 % i tu bedzie to samo ! a wiesz kiedy ono bedzie ? wtedy kiedy najwiekszy optymista już na górce nie bedie chciał wziać a wskoczy jak przebije 1 zł !