Tak się zastanawiam jak to się stało... U mnie na arkuszu pokazało jedną transakcję na 1mln akcji tymczasem tam było kilkanaście drobnych zleceń ( w tym ze trzy moje) .
Plusem tego jest że jeśli będą dalej chcieli wywalać to muszą popchać do góry... Koniec popytu więc jak chcą sprzedać to muszą go odtworzyć....
nie ma sie co martwic ,zawsze to blizej dna ,a ono juz tak blisko :)
Wszystko to potwierdza tylko stara prawde : na gieldzie wygrywaja tylko nieliczni .
Teraz wycena jest powiedzmy godziwa ,a te 30 gr za akacje to byla tylko mega bania .
wystarczylo wtedy pomnozyc cene przez ilosc akcji i wychodzila kapitalizacja jak nie przymierzajac na Kghm :))))
popatzrcie na zmieniajace sie nicki i te stałe -zawsze wywazone
pozdrawiam przegranych ,wrocie do swoich dawnych zajec odpuscie gielde to nie dla was(przypominam zasade grahama jesli 3 razy wtopiles to sie do tego nie nadajesz.
nie jestem zadnym ekspertem .
Uwazam,ze spolka musi zaliczyc dno bo taka jest logika.
To co przemawia za scenariuszem negatywnym to wszystkie wydarzenia od momentu gwaltownej przeceny im slow "ostatni raz tak tanie akcje"
potem,sprzedaz tak duzego pakietu 210 mln akcji przez Nalepe,nastepnie
"nieszczesny" abywca akcji -osoba zidentyfikowana przez TobiaszaM jako inwestor finansowy bez "aktywow" dziwnej prowieniencji ,Karkosikowym incydent,wreszcie
wniosek do KNF-Prokuratury indywidualnego inwestora w saprwie manipulacki.
To jest dopiero zapalnik.Jak znam zcycie ,kontrola nie zakonczy sie slowami "przepraszamy ,ze was podejrzewalismy"
|Tu moze byc grubo z zarzutami ,kontrola skarbowa w tym przypadku jest bankowa ,a oni juz swoje znajda tu raczej na sucho nie bedzie .
W kryzysie ,kazdy pretekst jest dobry by ukarac ,bo przeciez budzet ma wielka dziure.
Dla mnie zaliczenie 3 gr bedzie momemntem przesilenia.
do akcjonariuszy (stalych czytelnikow) sami widziscie jakie tu zjechalo towarzystwo ,nie potrafia zdobyc sie na odwage i podpisac sie normalnym nickiem(czytelnym).
serenity nieruchomości miała wejść na giełdę w 1 kwartale a oficialnie wiadomo że może !wejdzie w 3 kwartale dlatego sypią bo kto chce czekać do końca roku 2012 i jest ryzyko duże że może jeszcze pierdyknąć :)
tutaj tacy z nickami typu jak wyżej nie mają wpływu na kurs, w balona akcjonariuszy robi kto inny.
tak czy siak bagno to jest coraz większe, dobrze że udało mi się wyjść na ostatniej podbitce na 9 gr