Jesli moglby kolega przekazac nam info w jakiej fazie jest postepowanie w sprawie manipulacji kursem ,czy sa jakies przecieki ,ewentualnie ustalenia wstepne.
dziekuje.
Ty tak sam do siebie piszesz,aby się wystrachać ?No to masz rzeczywiście problem.A może Ty chcesz innych straszyć,bo sam się nie boisz i po grosiku bankruta zamierzasz kupić.
jeżeli jest prok. to czemu Nalepa podpisuje umowy? coś tu się nie zgadza. moim skromnym zdaniem to Smoleń z Karkosikiem sprzedaje akcje, jak to pisał Mario by potem oddać Nalepie.
BANDA OSZUSTÓW - wszyscy siebie warci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sadze,ze do konca wakacji cos musi wyciec w sprawie "przekretu" ,mam nadzieje ,ze kolega ,ktory zlozych zawiadomienie podzieli sie z nami info.
Nie dac sie oszolomom naganiajacym na wzrosty :)))
ma takie przecziucie ,ze po walnym moze "walnac"
Natomiast wielu zauważa wątek psychologiczny Twoich rozmów z samym sobą. Może siedzisz wiecznie samemu w domu i nie masz się do kogo odezwać ani porozmawiać. Albo odwrotnie często dużo mówisz, ale otoczenie Cię nie słucha. Chyba że jest inaczej - chciałbyś kupić jak najtaniej i chcesz zniechęcić i wystraszyć, jak największą ilość ludzi swoimi monologami.
to prawda siedze sam w domu i nie mam sie do kogo odezwac ,jestem samotnym czlowiekiem ,kupic nie chce, ale dziele sie z wami tym co wyczuwam 7 zmyslem.
Powodem do spadku na te poziomy jest strach o to co "wygrzebia" funkcjonariusze uks i prokuratury ,bo to ,ze cos znajda to chyba jest przxesadzone,to w koncu fachowcy ,a w kazdej firmie da sie znalezcz nieprawidlowosci.
Jak powazne sa nieprawidlowosci moze dzis pokazywac cena.
Biedny i samotny Janie.Patrząc na sprawność organów państwowych w ostatnich latach, za rządów PO, można z równie wysokim prawdopodobieństwem zakładać, że nawet jak cos znajdą to nie udowodnią, a tego typu sprawy moga się toczyć latami. Zakładając taki scenariusz rynek szybko to zdyskontuje.
nie do konca ,w sprawach karno-skarbowych sprawy tocza sie zdecydowanie szybciej.
Zykle jest tak : zaplac ,a potem bedziesz dowodzil ,ze my z UKS nie mamy racji!
Tobiasz odwala tu switna robote i jestem pewien,ze z jego pomoca szybko sie spaw wyjasnia ....niestety ,tak sadze,na niekorzys drobnych.
W kazdym razie ,jesli wyjdziemy z tego na 0 to bedzie cud.