I GROCHÓWA I RYSIO pracuja ostro nad wyrobieniem pod siebie narybku ,który bedzie odbierał od nich podczas ich spekulacyjnych manipulacji....albo oddawał przy spadkach...
Brawo za bardzo merytoryczne wpisy . Proszę nie porównywac mnie z J z G , bo czuję sie obrazony . Jak już sie wysilacie na wpis , to piszcie co mądrego .
A Co to za porównanie podrzędnego leszcza ze mną? Nie rozumiem tego. Nie znam tego człowieka i wątpię by miał 10 % akcji, które ja posiadam
Pozdr. - Jacek
Czytał kolega historię mych wpisów np. na SRT, AER. Puszczałem tam screeny z emaklera epromak i bossa. Mam 3 rachunki z czego tajemnicy nie robię, jak spora część graczy zresztą
Pozdr - JAcek
Nie to, żebym wazelinował jackowi, ale kolego zanim się ofajdasz ze śmiechu przeczytaj ze zrozumieniem jego post nt. 10%. Nic tam nie było o 10% udziału w spółce.
Jasne że nie mam 10 % wszystkich akcji. Ale 3 rachunki nie są żadna fikcją i gram naprzemiennie choćby z wygody. Raz nie zabiorę netbooka z XP to nic nie zrobię na epromak bo działa tylko z IE8. Ot i tyle...
Czasami to mi ręce opadają od myślenia co niektórych...
Czy Ty jesteś normalny? uważasz, że wszystkie 3 rachunki są imiennie na mnie/moją firmę?
Litości, skąd wy się bierzecie? Chcesz zobaczyć - czytaj wątki wsteczne leniu i poszperaj jak wrzucałem screeny naprzemiennie. Ew idź na forum AER i zadaj pytanie ile rachunków ma Pan Jacek i kto je widział + wystawianie akcji na określonym poziomie
Ty bonzo z Grochowa jak masz się czym pochwalic to wystaw na 5 minut swoje walory np . po 3 zł . Dla mnie jestes kozaczkiem bez pojęcia o AT i wogule o grze . Ja najwiecej NoVa In . miałem 611 k i sprzedałem po 41--42 gr . Teraz wchodze od czasu do czasu 100 k . Jezeli zechce to uderzę mocniej w ta spółkę , ale nie rdznę takiego pręta jak ty . Jak posprzedaje swoje udziały w innych spółkach to sie pościgamy . Mam jeden warunek musisz się teraz pochwalic , jak tego nie zrobisz potwierdzisz moje przypuszczenia że jestes tylko efekciarzem , nic po za tym . Kolego nic nie wnosisz ciekawego na tym forum ( jak znaczna większość )
Rysiu, a ja podejrzewam, że jesteś studenciakiem - kłamczuszkiem!? Wklej no te 100 tys. chociaż zanim warunek postawisz :) Co do jednego mają rację forumowicze, spółka jest skrajnie niedowartościowana. Czy to 20 czy 40 gr. - nisko!
Według mnie przez najbliższe 4 tygodnie nalezy sobie zdać sprawę z tego że kurs będzie jeszcze w trendzie spadkowym . Dlaczego tak mówie otóż na srednich EMA powstał sygnał sprzedaży wyk dzien. ,a na wyk tyg. zostanie wygenerowany w tym lub następnym tyg.. Pisząc o 4 tygodniach trendu spadkowego , mam tu na uwadze że właśnie w tym czasie nastąpi tzw złoty krzyż . Jesli mam rację że w tym okresie nastapi znaczacy dołek na notowaniach N I. złoty krzyz zakończy spadki , a wprost przeciwnie zapoczątkuje silne wzrosty na tym papierze . W poniedziałek z racji ze kurs znalazł się poza wstęgą bolling. spodziewam sie lekkiego uspokojenia notowań . Ten papier ma duży potęcjał do wzrostów i mam nadzieje ze on nastapi , ale teraz musi swoje odchorowac .
Myślę ze mnie przywołujesz . Otóż ja sprzedałem swoje akcje 2 dni temu , jak juz pisałem . Teraz spokojnie sobie obserwuje . . A zyski z Nova In . pakuje gdzie indziej >
Jaki cel ma ten skup .po co im akcje ,10 % ff ,a moze chcą zrobić spektakularne wybicie i zalezy im aby ff był jak najmniejszy i aby nie przeszkadzal we wzrostach ,dlaczego cena minimalna to 60 gr ,tu faktycznie moze byc jazda w okolice 2 zl no bo kto im zabroni .Jeden z glownych udzialowcow bral po 16 gr bodajze w styczniu ale nie sypal po 40 gr jak byla mozliwosc .pewnie liczy na lepsza cene Ludzie potracili mase pieniedzy ,szczegolnie ci co brali po 2zl na początku