• Zapach SW Autor: ~Arwena [178.37.169.*]
    Czy tylko ja to poczułem? Zaleciało mi tu spalenizną. Mam nadzieję że Nasz Moderator nie piecze świniaczka na ognisku z Wielką Dupą? Bardzo szybka reakcja na mój wpis. Tylko nie o taką reakcję chodziło:(
  • Re: Zapach SW Autor: ~B52 [82.165.36.*]
    Newy puszczają bo.....

Pakietówka

Autor | ~xxx [89.76.61.*] 2012-03-27 18:03
    Zobacz wątki dotyczące Petrolinvest
    Zobacz profil Petrolinvest .
    I poszedł pakiet po 1,97
    http://www.gpw.pl/kursy_transakcje_pakietowe
  • Re: Zapach SW Autor: ~as [93.175.120.*]
    wielka dupa... heheh...
  • Re: Zapach SW Autor: ~niebieski [83.23.73.*]
    @arwena - co "popełniłeś" tym razem, po raz kolejny się nie załapałem, a mam niesamowite ciśnienie na WielkąDupę, zbieram wszystko co możliwe, chce to złożyć w całość i kolesia poprosić o wyjaśnienia w pokoju bez okien...
  • Re: Zapach SW Autor: gary77 [83.9.247.*]
    Jest jakiś sposób żeby wykurzyć tego idiotę co nam zasrał forum? Chyba faktycznie trzeba pomyśleć gdzie tu będzie można normalnie powymieniać żale.
  • Re: Zapach SW Autor: ~sicC [87.206.13.*]
    no właśnie trzeba. Gary napisz na wysokieodszkodowania@gmail.com to się zgadamy :-)
    poszło
  • Re: Zapach SW Autor: ~Arwena [178.37.169.*]
    Trzymacie Panowie 100% po dzisiejszym dniu? Bo ja tak. Ale jestem już głupi i nie wiem co myśleć bo przecież spekuła mogłaby wykorzystać ten tydzień do niezłych wzrostów. Ktoś kto ma duży pakiet a wie że info będzie niekorzystne podciągnąłby kurs powyżej 2zł i wtedy wywalał. Może tylko szukam usprawiedliwienia dla swoich decyzji.
    Powiem szczerze, że jestem głupi. "Szkoda", ze poszło dziś info bo może więcej dałoby się wyczytać z przebiegu sesji a tak to burdel się zrobił.
  • Re: Zapach SW Autor: ~Blackwater [193.59.55.*]
    Arwena po kilku moich dzisiejszych wpisach i po wstawieniu linku (gpwinfostrefa) do dzisiejszego komunikatu spolki zostalem zbanowany na Bankierze na pare ladnych godzin.Pisalem dzisiaj troche negatywnie na temat Korczaka i spolki odnosnie traktowania inwestorow w celu schlodzenia goracych glow a tu ban :) :) :)
  • Re: Zapach SW Autor: ~Arwena [178.37.169.*]
    Na Bankierze dostałeś bana, czy na SW?
[x]
SERINUS -1,29% 0,71 2025-05-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.