Czy tylko ja to poczułem? Zaleciało mi tu spalenizną. Mam nadzieję że Nasz Moderator nie piecze świniaczka na ognisku z Wielką Dupą? Bardzo szybka reakcja na mój wpis. Tylko nie o taką reakcję chodziło:(
Autor | ~xxx [89.76.61.*] 2012-03-27 18:03
Zobacz wątki dotyczące Petrolinvest
Zobacz profil Petrolinvest .
I poszedł pakiet po 1,97
http://www.gpw.pl/kursy_transakcje_pakietowe
@arwena - co "popełniłeś" tym razem, po raz kolejny się nie załapałem, a mam niesamowite ciśnienie na WielkąDupę, zbieram wszystko co możliwe, chce to złożyć w całość i kolesia poprosić o wyjaśnienia w pokoju bez okien...
Trzymacie Panowie 100% po dzisiejszym dniu? Bo ja tak. Ale jestem już głupi i nie wiem co myśleć bo przecież spekuła mogłaby wykorzystać ten tydzień do niezłych wzrostów. Ktoś kto ma duży pakiet a wie że info będzie niekorzystne podciągnąłby kurs powyżej 2zł i wtedy wywalał. Może tylko szukam usprawiedliwienia dla swoich decyzji.
Arwena po kilku moich dzisiejszych wpisach i po wstawieniu linku (gpwinfostrefa) do dzisiejszego komunikatu spolki zostalem zbanowany na Bankierze na pare ladnych godzin.Pisalem dzisiaj troche negatywnie na temat Korczaka i spolki odnosnie traktowania inwestorow w celu schlodzenia goracych glow a tu ban :) :) :)