Jak czytam Wasze wpisy ( kazde ) to dochodzę do wniosku że nie Macie zielonego pojęcia o grze na giełdzie . Nova Invest to bardzo techniczna społka , i widać jak na dłoni to co się stanie . Jacek z Grochowa to nic innego jak mały cwaniaczek , który może kręcić Wami , ale na mnie jego wpisy nie robia zadnego wrażenia .
Nie raz już pisałem że spółki na NC są dobre do kupna po 80--90 % odchudzeniu , technika nie ma nic z tym wspólnego . Prawda jest taka że wiekszośc prezesów firm z giełdy traktują inwestorów zwłaszcza drobnych jako potencjalnych dostarczycieli gotówki . Aby wyrwać od nas gotówkę wymyślaja róznego rodzaju atrekcje np skup ackcji ( w tym wypadku totalna bzdura ) . po latach takich zabiegów oni maja miliony , a drobni puste kieszenie .
ryszard spojrz na proxyad i powiedz (bo sie slabo znam na at) technicznie odbicie do ilu moze byc? 40, 60 czy 80gr? nie wiem gdzie sie ustawic z podaza ;) w sumie zalezy od infa czy dobre puszcza czy super gorzej jak zle to spadnie :P tam w sumie z 90gr zlecialo w krotkim czasie na kilkanascie gr podobnie bylo na runicom a pozniej odbil 2000% choc tu na tyle nie licze zadowoli mnie kilkaset % myslisz ze jest to mozliwe? chce tylko potwierdzenia, bo ja uwazam ze jest to mozliwe, ale chce tez zobaczyc czy inni mysla tak samo jak ja, pozdro
Podaj mi jedno słowo które by krytykowało ta spółke . Dalej BARDZO wierze we wzrosty na tej firmie . Będa one skokowe , z racji ze wszystko widze to sprzedaje i w odpowiednim momencie kupuje . Dzisiaj wszystko sprzedałem po 27gr . Juz wkrutce moja nastepna spółka będzie święcic triumfy .
Wszyscy oddadza po 10gr a Ty nadstawisz opałke i wszystko zgarniesz łącznie z moją kupą, ktora Ci wpadnie na koncu razem z moim pakietem akcji baranie!
jacek i ryszard TO NIE ta sama osoba ?Znajomość matematyki analizy, retoryka podobna ?
A,ja wam powiem że świeczka owszem jest tyle że będzie niebawem będzie następna z knotkiem na dole,więc spokojnie należy podchodzić do notowań
Po takich numerach z tą ostatnią podbitką, coś mi się zdaje, że już nikt nie uwierzy w 0,60 zł Pana Jacka. Ja kupiłem za 0,21 zł i sprzedałem za 0,27 zł. Wtedy to pojawiła się informacja Pana Jacka... "słabe rączki, głupio robicie, że już oddajecie". Chyba jednak dobrze zrobiłem. Podobnie zrobił Pan Ryszard ;-) Pozdrawiam i życzę powodzenia. Ja zmykam gdzie indziej.