• szkoda gadac Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    Jak czytam Wasze wpisy ( kazde ) to dochodzę do wniosku że nie Macie zielonego pojęcia o grze na giełdzie . Nova Invest to bardzo techniczna społka , i widać jak na dłoni to co się stanie . Jacek z Grochowa to nic innego jak mały cwaniaczek , który może kręcić Wami , ale na mnie jego wpisy nie robia zadnego wrażenia .
  • Re: szkoda gadac Autor: ~vulture [62.141.198.*]
    techniczna, tak to prawda technicznie spadła z 3 zł na 13 gr. :)
    co do jacka zgoda, to palant
  • Re: szkoda gadac Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    Nie raz już pisałem że spółki na NC są dobre do kupna po 80--90 % odchudzeniu , technika nie ma nic z tym wspólnego . Prawda jest taka że wiekszośc prezesów firm z giełdy traktują inwestorów zwłaszcza drobnych jako potencjalnych dostarczycieli gotówki . Aby wyrwać od nas gotówkę wymyślaja róznego rodzaju atrekcje np skup ackcji ( w tym wypadku totalna bzdura ) . po latach takich zabiegów oni maja miliony , a drobni puste kieszenie .
  • Re: szkoda gadac Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    czyli co sugerujesz teraz ?
    warto wejść czy poczekać jeszcze chwilę jak spadnie ?
  • Re: szkoda gadac Autor: ~znawca [88.199.34.*]
    ryszard spojrz na proxyad i powiedz (bo sie slabo znam na at) technicznie odbicie do ilu moze byc? 40, 60 czy 80gr? nie wiem gdzie sie ustawic z podaza ;) w sumie zalezy od infa czy dobre puszcza czy super gorzej jak zle to spadnie :P tam w sumie z 90gr zlecialo w krotkim czasie na kilkanascie gr podobnie bylo na runicom a pozniej odbil 2000% choc tu na tyle nie licze zadowoli mnie kilkaset % myslisz ze jest to mozliwe? chce tylko potwierdzenia, bo ja uwazam ze jest to mozliwe, ale chce tez zobaczyc czy inni mysla tak samo jak ja, pozdro
    Musze Cię zmartwic , nie zajmuję sie innymi spółkami , poza tymi które posiadam . Przykro mi .
  • Re: szkoda gadac Autor: ~do_ Ryszarda [109.243.207.*]
    Ryszard co sadzisz o Novainvest ? Mozna smialo pakowac sie przy obecnych poziomach czy czekac na nizej?
  • Re: szkoda gadac Autor: ~Bart [109.206.214.*]
    Ale czy wczoraj nie Ty mówiłeś, że technicznie super... gwiazda Harami ;) że warto brać, etc.?

Podaj mi jedno słowo które by krytykowało ta spółke . Dalej BARDZO wierze we wzrosty na tej firmie . Będa one skokowe , z racji ze wszystko widze to sprzedaje i w odpowiednim momencie kupuje . Dzisiaj wszystko sprzedałem po 27gr . Juz wkrutce moja nastepna spółka będzie święcic triumfy .
  • Re: szkoda gadac Autor: ~jan [89.228.23.*]
    leki śmieciu już brałeś ?
  • Re: szkoda gadac Autor: ~spekulant 1973 [79.163.91.*]
    przy takim małym zarobku wyszedłeś panie ryszardzie dziwne to a tak chwaliłeś pisałeś o złotym przecięciu a jeszcze go nie było
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: szkoda gadac Autor: concept [77.115.219.*]
    Wesoło tutaj macie to na pocieszenie, czy akonto przyszłych zysków? ;)

...a teraz na poważnie, bez nagonki (wyczuję każdą jej formę).
    Zobaczymy jeszcze 16 groszy?
  • Re: szkoda gadac Autor: ~elbida [164.126.222.*]
    Nie wydaje mnie sie abysmy zachcaczyli 16gr. Mysle, ze obecny poziom jest dobry na zakupy. Zobaczymy za pare dni i ocenimy.
  • Re: szkoda gadac Autor: ~jan [89.228.23.*]
    grochówka i forumowe łajno odda po 0.10 !!!
  • Re: szkoda gadac Autor: ~elbida [164.126.222.*]
    Wszyscy oddadza po 10gr a Ty nadstawisz opałke i wszystko zgarniesz łącznie z moją kupą, ktora Ci wpadnie na koncu razem z moim pakietem akcji baranie!
    Ale jesteś prymityw i to bez pojęcia >aż w oczy szczypie .
  • Re: szkoda gadac Autor: ~mazi [95.127.67.*]
    wyszedłem ze skotana i zapakowałem pod korek nova, urzekły mnie bardzo wysokie obroty jak na takiego gniota
  • Re: szkoda gadac Autor: ~zyga51 [89.74.179.*]
    czytajac wiekszosc postow widze samych przyglupow oprucz jednego Ryszarda
    pszepraszam za pisownie oprócz tak sie pisze ale to po tych glupich wpisach
  • Re: szkoda gadac Autor: ~oprócz [89.231.126.*]
    masz racje "oprucz" Ryszarda :D
    Dnia 2012-03-27 o godz. 22:59 ~oprócz napisał(a):
    > masz racje "oprucz" Ryszarda :D

I po co te zlosliwosci
  • Re: szkoda gadac Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    jacek i ryszard TO NIE ta sama osoba ?Znajomość matematyki analizy, retoryka podobna ?
    A,ja wam powiem że świeczka owszem jest tyle że będzie niebawem będzie następna z knotkiem na dole,więc spokojnie należy podchodzić do notowań
  • Re: szkoda gadac Autor: a.e.r. [178.37.110.*]
    Tę tezę to już dawno wysnułem (tj. Rysio z Grochowa)
  • Re: szkoda gadac Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    myślałem ,że tylko ja tak sądzę a.e.r. Ale widać wszystko w porządku ze mną.
  • Re: szkoda gadac Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    Po takich numerach z tą ostatnią podbitką, coś mi się zdaje, że już nikt nie uwierzy w 0,60 zł Pana Jacka. Ja kupiłem za 0,21 zł i sprzedałem za 0,27 zł. Wtedy to pojawiła się informacja Pana Jacka... "słabe rączki, głupio robicie, że już oddajecie". Chyba jednak dobrze zrobiłem. Podobnie zrobił Pan Ryszard ;-) Pozdrawiam i życzę powodzenia. Ja zmykam gdzie indziej.
    ! -- 2 dni odpoczynku , na schłodzenie szybkich wskazników i spodziewam się kontynuacji wzrostów .
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.