nie ma tragedii wcześniej spekulacja wychodziła znakomicie ale żegnam się z akcjami tym razem bo nie mam przekonania co do kierunku rozwoju wypadków :-) strata akceptowalna nie może zmienić się w coś gorszego, to moja zasada której staram się trzymać na giełdzie szczególnie na tego typu spółkach, czy tu wrócę zależy od wielu czynników. Chwilowo mam dość "malinowego"
moje 12 groszy nie wytrzymało, uważam że tam było wsparcie jako takie...skoro się posypało to moje kreseczki też zaczęły wariować, czas pokaże kto miał rację ale mimo wszystko chyba najważniejsze trzymać się swoich decyzji, ochrona kapitału to zawsze dla mnie podstawa, bez tego można liczyć tylko na łut szczęścia...
Być może tam było wsparcie na 12 i całkiem dobrze to odczytałeś. Ale tutaj Król rozdaje karty a on się nie zna na AT tylko na wyciąganiu kasy od tych co się znają ;)) Tak na serio to mam na myśli że wsparcia czasem są przełamywane bo bronią się tylko do pewnego stopnia w granicy psychologicznej tolerancji. Niestety pod wpływem złych informacji ta granica może być skutecznie przełamana.
I tutaj można dywagować nad wyższością AT czy AF czego nie chciałeś swego czasu poruszać. I rozumiem to bo to szeroki temat. Ale tutaj mamy do czynienia ze sporą niewiadomą a także wiadomą która może generować złe infa. I moim zdaniem AT ma tu umiarkowane zastosowanie bo rynkowi trudno zdyskontować cenę przy tak małej przejrzystości informacyjnej. W dodatku spółka jest podatna na spekulacje. AT lepiej by się sprawdzało na KGHM czy PKO. A tutaj to trzeba śledzić co się dzieje, i knuć, tak jak Zbycho to robi :).
co do AT to pisałem że można się nim tutaj bawić w krótkim terminie i dopóki system działał to się na nim opierałem, nie ma sensu stosować AT długoterminowo przy tylu emisjach i innych brudnych gierkach, o fundamentach nie ma co pisać bo każdy widzi jak szkapa wygląda
Dzięki takim ją ty macie kurs co dzień niżej !
Leszcze kupują po 15 i sprzedają po 11
Brawo super geniuszu nie jest mi ciebie żal bo sam sobie jesteś winien łóżku !
Twój kolega jeszcz nr 1 sprzedał za 13 .ty sprzedales po 11 a kolega jeszcze nr 3 sprzeda za 10.
A potem jak urośnie wielki płacz jakie to ścierwo
LESZCZE , LESZCZE ,LESZCZE
secundo: Zarób tyle co ja na Pronoxie smarku a potem się mądrzyj, pomimo ostatniej straty wciąż mogę czuć się wygranym co niewielu tutaj póki co może doświadczyć. Licz wirtualne zyski, powodzenia.
Re: Mądry Polak po szkodzi...
Autor | ~zbycho- [83.6.206.*] 2012-02-12 13:02 Zobacz wątki dotyczące Pronox Technology
Zobacz profil Pronox Technology
MAM średnią 0,18zł , ale że wcześniej zarobiłem to już jestem na --0 -- ;;;;; zacznę uprzedawać na waciki jak będzie ok . 0,70zł
Chłop jeszcze to potrwa ale CIEBIE TU JUŻ TU NIE BĘDZIE nieprawdaż
Miał Chłop rację że będzie po 6.
Dziś nastał taki dzień.
Tylko pytanie zasadnicze jest, czy faktycznie warto brać w tej cenie ?
spekulacyjnie oczywiście jak to chłop zawsze dodawał :))
Jeszcze na dobre nie zaczęli emitować a już po 6 jest.
Nie wspominam już nawet o core biznesie :/ który się jakoś nie wykrystalizował
myślę że jest duża szansa na jakąś korekte, ale nie jestem wstanie określić jak duża...jak znam życie to wreszcie jakieś info wypadnie z worka pod które będzie można pospekulować, ostatnio było około 100%