widze, ze wiekszosc ma juz pelne gacie. dam wam dobra rade. jesli chcecie miec spokojny weekend, to sprzedajcie wszystko w tym tygodniu i ewentualnie odkupcie w poniedzialek. jesli info bedzie pozytywne, to i tak zarobicie. zapamietajcie, ze nigdy nie kupuje sie w dolku i nie sprzedaje na gorce, bo nikt nie jest w stanie tego przewidziec. jak jestescie malo zarobieni i martwicie sie tak bardzo o swoj maly zysk (jesli takowy macie) to radze sprzedac i poczekac. kov ma przed soba perspektywy i bedzie znacznie wyzej niz jest dzisiaj, dlatego jesli ktos nie jest pewny co do poniedzialku, to niech zrobi sobie przerwe. nauczcie sie, ze czasami trzeba zostac bez akcji, a mam wrazenie, ze wiekszosc z was musi ciagle siedziec na akcjach. pozdr. i powodzenia.
chlopcze, mam akcje od 1 zł i nawet jesli w pn spadnie, to sie tym nie martwie, ale sadzac po waszych wypowiedziach jestescie w kropce. trzeba bylo kupic jak byla okazja i nie marudzic. jesli chodzi o moje akcje, to nie mam zamiaru sprzedawac.
Daj sobie sianka co? Jedz na floryde;] Wiemy ze masz akcje i marzysz zeby byly duzo duzo wyzej....JA NIE MAM AKCJI I CHCE JE ODKUPIC PO 1.5 moze nizej i duzo osb razem ze mna;] Z nigeri beda nici!!! i wtedy zrobimy sobie pakowanie woreczka:) Za jakis czas oczywiscie wroci na 1.8 no ale....po co sie kisic jak mozna zarabiac;]
Nie odpisze bo spadam na uczelnie:)))) I dajcie szacunek "mlodym" Bo kapital studencki moze Was rozczarowac :*